Jak dlouho čekáte na svatební video?

Profilova fotka
Zdravím všechny! Moje otázka míří spíš k těm, co už mají po svatbě a netrpělivě čekají na výsledky práce kameramana. Za jakou dobu jste dostali Vaše video? My čekáme už pár měsíců a stále nic. :-S Jakou zkušenost máte s dodáním u Martina Cigánka?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To se vůbec nedivím, že pořád nic. Já teda tu zkušenost nemám, ale vím že holky běžně čekají 2 měsíce na fotky, natož na video, který musí někdo sestříhat... A navíc v době kdy je "svatební sezona" a natáčí třeba 2 týdně... Já bych čekala 2-3 měsíce a pak už se ozvala, jak to vypadá, obzvláště pokud jsi to platila předem.
Odpovědět
Profilova fotka
ja uz cekam 4 mesice:(
Odpovědět
Svatební klip jsme měli do týdne, celé video do měsíce od svatby :-) byli jsme naprosto spokojeni, takové dodavatele, ať už foto či kamera, kterým to trvá déle jak ten měsíc bych si nevybrala..
Odpovědět
@abelkeinka klip jsme měli asi za 3 nebo 4 dny a celé video nějak za týden. Souhlasím, že práce je přes léto hodně, určitě nějaký čas zabere to celé sestříhat (zvlášť, když se jedná o sestřih celého dne), ale rozhodně si nemyslím, že by to mělo zabrat měsíc/e! Určitě bych urgovala!
Odpovědět
Profilova fotka
To je docela dlouho,my jsme měli fotky i video do 2 týdnů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rhonwyn To je taky pěkně dlouho. My už čekáme šíleně dlouho. Brali jsme se v prosinci a je konec srpna!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Právě jsme si nakonec připlatili za profíka, že budeme mít krásné video, ale s tím dodáním nevím. Tak jsem se chtěla zeptat na jiné nevěsty, kterým točil svatbu, jak dlouho čekaly. Průběžně urguju, ale bez výsedku.
Odpovědět
My čekali asi 4-5 týdnů a stálo to za to :-) 4 měsíce mi přijde opravdu hooodně :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@abelkeinka Až video dostaneš, tak mi prosím napiš jak jsi spokojená. Já jsem viděla pár prací tohoto pána a jsem z nich nadšená, přestože ta čekací lhůta je podle toho co píšeš dlouhá, tak to video bude na celý život, ve kterém se pár měsíců ztratí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyseta Video děká krásné a z těch záběrů, co jsme natočili, věřím, že i naše se povede. Chtěla jsem znát zkušenost jiných nevěst právě s tím čekáním.
Odpovědět
Profilova fotka
@abelkeinka 8 měsíců?! A na urgování nereaguje? Usuzovala bych, že video ztratil, protože prosinec je mimo sezónu, čili by měl po Vánocích mít více času... to snad maluje po paměti... rozhodně mi to v pořádku nepřijde! Mezitím už se vdaly jiné a video už mají, Martina Cigánka měla třeba @panda_brnenska a video zabralo myslím měsíc až dva...
Odpovědět
@abelkeinka My máme jak video tak klip 2 měsíce po svatbě přesně dle domluvy a úmluvy dodací lhůty ve smlouvě. Video máme od Martina Cigánka. Na fotky jsme čekaly 4 týdny taky přesně podle úmluvy - Zuzka Scharf.
Odpovědět
Článek se načítá
@abelkeinka Ty máš mít video od Martina?
Odpovědět
@ladyseta Psala jsem tu zkušenost s Martinem Cigánkem a já jen doporučuju.
Odpovědět
@panda_brnenska Hele ale ptej se přímo na zkušenost s vaším kameramanem, protože ti tu odpovídají holky, co mají někoho jiného než Martina Cigánka a to nejsou relevantní odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@panda_brnenska Díky za reakci. V úvodu se ptám na zkušenost s Martinem C. Dodací lhůtu máme ve smlouvě 9 týdnů a uvádí se, že "zhotovitel je povinnen dílo zhotovit". Nějaké smluvní pokuty za zdržení se týkají pouze nás při pozdním zaplacení...
Odpovědět
@abelkeinka Zkoušela jsi mu volat? Tohle se mi na něj nezdá. :-( Je to už dlouhá doba. Napiš mu na zeď na FB, tam je pořád. Do IP ti pošlu jeho telefon, kdyby měl jiný než máš ty na něj jo?
Odpovědět
Profilova fotka
Jenze ja na to nemuzu nic rict, porotoze to delal zadarmo a z vlastni vule. Ale pokud bych zaplatila, tak rozhodne urguji!
Odpovědět
Profilova fotka
@rhonwyn To sice jo, ale pořád je to svatba, kterou máte jednou za život a pokud jste s jeho videem počítali, měl by jej dodat - případně by vám mohl dát nesestříhaný materiál... ale to je jen zamyšlení, rozhodně nevypadáš na to, že by ti někdo musel radit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle nepocitala jsem s tim videem, ani ho nepotrebuji, kdyby chtel tak mi ho da. Ma sestra pracuje s jeho zenou v praci, a ta uz mu to rikala. Ja ho nutit nebudu, nemam s nim zadne zavazky. A pokud ho nekdy doda, bude to jen prijemny bonus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale asbolutne nechapu, jak nekdo nedoda zbozi (video) nekolik mesicu, pokud je zaplacene a uzavreny obchodni vztah. Nedokazu si predstavit ze zaplatim nekolik tisic korun a video nedostanu nekolik mesicu? to bych byla radne nastvana a taky bych to samozrejme radne resila, nebo bych zadala vraceni penez.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@abelkeinka Muzu se zeptat, kdy jste se videa dockali? Ted to bude pul roku, co cekame my...
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu jak někdo může nedodat předem dojednané zboží-video.Dodávám video max.do 14 dnů....pokud si zákazník nepřeje jinak....bohužel jsou mezi náma i takoví, kteří mají hroší kůži a je jim to jedno.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@rcvideo Jsou kameramani, kteří v hlavní sezóně natáčí i 8 svateb za měsíc. A když poctivý střih jedné svatby zabere zhruba týden tak je pochopitelné že to trvá. Není to o tom, že je "jim to jedno" jak píšete. Jen se snaží odevzdat 100% výsledek byť za cenu delší dodací lhůty. Některé nevěsty objednávají natáčení i rok dopředu. Sepisují se smlouvy a někdy vážně nelze odhadnout kolik zakázek a co vše bude mít kameraman v průběhu celého roku ještě před vaší svatbou. Vy možná dodáváte do 14 dnů, ale rozhodně Vás nelze brát jako nějaké obecné měřítko pro ostatní. Už jen proto, že každý má jiné množství svateb a jiný styl, který si vyžádá ve střižně naprosto odlišné množství času. Věřím, že mě pochopíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Ano, máte pravdu.Psal jsem tuto reakci proto, protože se mi zdá nefér, když nevěsta neobdrží svatební video třeba půl roku, jako tomu bylo napsáno výše. Tuto činnost provozuji již 17 let, takže vím jak je sestříhání a vše kolem svatebního videa časově náročné.Myslím si, že každý solidní kameraman, který se touto službou zaobírá chce odevzdat 100%, ale aby nevěsta se doprošovala i několik měsíců kde se její svatební video nachází a zda vůbec ho někdy uvidí, se mi zdá poněkud divné. Věřím, že i Vy mě pochopíte. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Naprostý souhlas. Jasně a výstižně napsané
Odpovědět
Profilova fotka
U nas standrtne 3 mesice 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
I při velké vytíženosti, u mne 2 až 3 týdny! Klip, celý film pod hudbou atd, Blu-ray, obaly prostě komplet... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky vy si to představujete jak hurvínek válku. Vždyť všechno přece nejde hned.. Nejste jediný, kdo se vdává.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?