Fotograf a kameraman v jednom - Jižní Morava

Zdravim nevesty, prosim o doporuceni nekoho sikovneho, kdo svatbu natoci i nafoti. Idealne nekdo z okoli Brna a za rozumnou cenu :-D Dekuji za kazdou radu a tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Počkat, a jak by to zvládl?
Odpovědět
@malinaphoto Samozrejme mysleno tak, ze tyto 2 sluzby zajistuje 1 spolecnost nebo se jedna o spolupraci.. Mnoho fotografu pracuje v tymu s kameramanem a uctuji si dohromady a diky tomu za vyhodnejsi cenu nez kdyz clovek poptava kazde zvlast. Ja bohuzel nenasla nikoho volneho na nas termin, proto zadam nevesty o zkusenosti a tipy zde ;-)
Odpovědět
Dobrý den, do Brna to nemám daleko a s kameramanem spolupracuji, jen netuším, jaký máte termín a proto ani nevím, jestli máme oba volno. Víc informací Vám posílám do zpráv, hezký večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vyfotíme a natočme. Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@ivus27_2010 To že budete mít video a foto od jedné firmy nemusí nutně znamenat že ušetříte. Práce je s obojím úplně stejná, jako kdyby na tom pracovali dvě firmy. Zkuste si zadat poptávku na foto a video samostatně a podle nabídek posuďte sama.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivus27_2010 Dobrý den, více informací máte v soukromé zprávě :-) Mějte se fajn S pozdravem Vacek Roman, R&L Video
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyby se vám moje videa zamlouvala, napište ♥ odkaz na web je tu v podpisu pod příspěvkem. Mějte se krásně! Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme z Brna a pracuje s manželem společně, tj. je možná realizace focení i natáčení v jednom. Více info zasílám do zprávy. Přeji krásný den, M.čočková
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?