Zpocené ruce v den D, co pomůže?

Profilova fotka
Holky, potřebuji účinnou radu - když jsem nervózní, děsně se mi potí ruce, ale tak, že to nestačí prostě utřít a hotovo :-D - úplně šílím, když si uvědomím, že po obřadu mi budou všichni gratulovat a co teprve společný tanec s rodiči? !!! :-( Klasicky do podpaží používám Driclor, ale na ruce nefunguje. Nemáte některá cennou radu?
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 Já teda spoléhala na Driclor - jak sama dobře víš, nic účinnějšího zatim neni...kolikrát sis ho zkoušela nanášet?
Odpovědět
Profilova fotka
@pajdalena Jen 2 krát ale bez účinku..Myslíš, že když zkusím těch 7 dní, že by to mělo zabrat?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
jo tak to mam stejny problem... take bych potrebovala poradit...
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 A fakt to funguje??M totiž obyč perspiranty dělaj fleky na černém oblečení a stejně mám koláče, tak že bych to zkusila
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Funguje,bez něj už nežiju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 Tak ho asi taky vyzkoušim, děkuju za typ, páč obyč deo na mě moc nepůsobí
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Na mě právě taky ne :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@andrejka1234 já si myslela, že jsem sama co mě trápí stejný problém. Mám mít příští rok svatbu a už teď strašně šílím z důvodu toho pocení, v podpaží to se ještě dá ale ty ruce? to je katastrofa, mám strach a hrůzu z obřadu, s prstýnku gratulace a ten tanec? už to slyším, jak mi každý říká fuj ty je máš zpocené protože tohle často slyším při jakékoliv gratulaci. Myslíte, že pomůžou svatební rukavičky? nemáte zkušenost s tím, jak v den D zamaskovat trapas zpocených rukou?
Odpovědět
Možná bude můj příspěvek trošku mimo mísu. Ale já když se hodně potím, tak používám pánský antiperspirant- přijde mi lepší (a hlavně vůně někdy nejde poznat,zda se jedna o pánský či dámsky). Navedla mě na tuto myšlenku má kamarádka :-D 8-)
Odpovědět
To jsem také slyšela, že pánský antiperspirant do podpaží víc pomáhá než dámský, protože chlapy jsou víc cítit tak tam mají něčeho přidané, jednou mi to vysvětlovala jedna co v tom pracuje. Ale ty ruce nevím mi se potí extrémně když je vedro a hlavně když jsem nervozní, to je strašné nevím co budu dělat, ale rukavičky svatební mi nesluší když jsem malé postavy tak to úplně kazí. jak jste to řešily vy,kterým se také potí dlaně?
Odpovědět
Myslím, že bys mohla mít i v průběhu obřadu v ruce malý, třeba krajkou lemovaný kapesníček, do kterého by sis otírala dlaně. Hosté by si mysleli, že ho máš na slzy, tak by to nevadilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@5kopretina zkus excipial deo forte, ten je určen i na dlaně
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zpocené dlaně? Zkuste iontoforéza. (IonStreamer)
Odpovědět
Taky se potýkám s nadměrným pocením a ano, v podpaží pomůže Driclor (děkuju za něj!!! :-)), ale ty dlaně, to je děs. Svatba u nás už proběhla a i když jsem z toho měla nepříjemný pocit, řekla bych, že to každý z hostů chápe, že se někdo prostě nervozitou potí. Někdo má ruce ledové, někdo teplé, někdo zpocené.. To je přece fuk, nelamte si s tím hlavu, jsou i horší věci na světě ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?