Živá slunečnice do vlasů

Ahoj holky, mám dotaz a třeba mi některá s vás pomůže a poradí. Přemýšlím, že bych si od floristky nechala udělat živou květinu do vlasů - konkrétně ze slunečnice a nevěstina závoje, a tak se ptám na vaše zkušenosti. Měla jste některá slunečnici ve vlasech? Vydržela až do večera a neuvadla? Popř. přemýšlím, že budu mít kytku i závoj, ten bych chtěla na obřad a pak na focení, ale nevím, jestli to už není moc překombinované. Viz níže zasílám fotku, jak bude nejspíš vypadat můj účes, tento jsem měla na plese..akorát na svatební budu mít menší donut ve vlasech, takže ta horní "boule" bude menší. S kytkou bych počítala doprostřed účesu a závoj asi dospodu nebo těsně pod květinu také doprostřed toho účesu. Poradíte? :) Předem děkuji za názory.
Odpovědět

Odpovědět
Ještě přemýšlím o něčem takovém, akorát s jinou kytkou.
Odpovědět
@leeena222
Odpovědět
Profilova fotka
Slunečnice by snad do večera měla vydržet. Hezké by bylo tu kytku mít uprostřed účesu a závoj pod to hnedka. Nebo třeba slunečnici zestrany? Kadeřnice ti určitě poradí líp ;) Já budu mít kytku že slunecnic a vlasy mám krátké,tak tam ji mít nebudu,ale jinak by se mi taky líbila.
Odpovědět
Dekuji za odpoved.Ja si taky rikam,ze do toho prostoru uprostred by se mohl vejit zavoj i slunecnice,ty male bych volila,ne jednu velkou :-)
Odpovědět
Slunečnice kvetou v červenci, občas někde se ukáže i v srpnu. Já si je doma vysévám průběžně celé léto a hustě, takže pak se narostou drobnější květy, což by se Ti i hodilo. Na jednu svatbu jsme je i vázala. Jeden florista mi poradil uříznout slunečnici v poledne den předem, hodně rozřezat podélně stonky nožem a dát do vázy s teplou vodou...Druhý den seříznout stonek a pak déle vydrží. Tak to zkus předem natrénovat a uvidíš.
Odpovědět
...a ještě - dalo by se nakombinovat s http://www.garten.cz/a/cz/551-sanvita...
Odpovědět
@jasy Dekuji za rady :-) Urcite bych si ji nechala udelat primo od floristky,tak by snad vydrzela.Ted jen kam s ni,abych mohla mit i zavoj a ten pak sundat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?