Výpočet šťastného dne pro svatbu z dat narození manželů

Ahoj holky! Moc nedoufám, že se na tohle moje téma chytne moc lidí, ale zkouším :-) Nechal si, prosím, někdo z vás numerologicky vypočítávat šťastný den pro svatbu? Moji známí si tenkrát nechali a paní to počítala z dat narození obou manželů. Ne, že bych to brala za naprostou nezbytnost, ale jsem natolik střelená, že na tyto štastná čísla, měsícní znemení atd. prostě věřím. Na internetu jsem, bohužel na nikoho, kdo to dělá, nenarazila. Nejlepší by byla určitě osobní návštěva, jsem z Č.Budějovic...Piště prosím zkušenosti a tipy... ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky mám kolegyni která se tomuto věnuje a dělá výpočty z čísel.... pokud chceš písni do IP údaje předám jí to a až to vypočítá pošlu co vyšlo ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, zajímavý to určitě je, ale aby vám nevyšel nejlepší termín třeba uprostřed týdne někdy v zimě.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
biiba já se tedy toho nedržela protože tomu nevěřím :-N ale chtěla jsme pomoc kalo ;-)
Odpovědět
murynka: jasně ;-) Mně tyto věci i celkem zajímají.., ale s tím datem bych tomu taky zas až tak nevěřila. Pro nás bude šťasný právě to naše datum :-)
Odpovědět
biiba: no to by bylo blbý :-) Ale předpokládám, že těch dnů je víc...třeba i několik v jednom měsíci. Nechci se tomu nějak slepě oddat, jakože "tento den a jiný ne". Ale spíš pak z těchto "vybraných dnů" si pak vybrat jeden, který se nám nejvíc líbí....Mno jo....jsem trhlá :-D Murynka: písnu, jooo ;-) Díky
Odpovědět
My jsme si datum vybrali naprosto náhodně a až pak nám to postupně "docvakávalo". Máme datum 7.8.2009. Sedmička je asi pro nás... 7.2 jsme s přítelem začli chodit, 7.9. má přítel narozeniny a právě toho 7.8 to bude 2,5 roku od našeho chození...
Odpovědět
Profilova fotka
kera.k: 7 je šťastné číslo ;-)
Odpovědět
nunacek: tak všeobecně se o sedmičce jako šťastném číslu mluví, ale nás to vůbec v první chvíli nenapadlo, ty další souvislosti začaly docházet až pak :-D Tak věřím, že to vše vyjde... není to o číslu- to samo o sobě šťastné manželství nezaručí... Ale může to s ním hezky souviset- viz to seznámení, svatba atd... ;-)
Odpovědět
My jsem si vybírali datum, hodinu a barvu svatbičky podle Feng - šuej ;-) . Datum a hodinu jsme vybrali podle vládnoucího zvířátka, ale barva svatby odpovídá harmonii nás dvou :-) . Udělali jsme to tak jenom proto, že já se tomu trochu věnuji a něco o tom vím, ale kdybych o tom nevěděla, bude pro nás každé datum šťastné.Věřím, že bychom si špatně nevybrali ;-) . Důležité je, vsugerovat si pozitivní myšlenku, všechno je to v hlavě 8-)
Odpovědět
mirca18: naprosto s tebou souhlasím. Všechno je to na nás,jak se k tomu postavíme. A podle Feng-šuej....jakým způsobem se vybírá den či hodina? Je možné si o tom někde něco přečíst?
Odpovědět
Vesměs jde o to, aby danému dni a hodině vládlo nějaké přijemné zvířátko, jako je zajíc, koza a opice ;-) . Určitě, když si zadáš v jakémkoli vyhledávači Feng šuej, bude tam toho dost. Někde tady na beremku jsem i viděla přímý odkaz na stránky (v angličtině), kde byly vypsané vhodné dny pro svatbu v roce 2009. Ale našla jsem je až po tom, co my jsme si vybrali ;-) .
Odpovědět
A ještě jsem zapomněla dodat, že je vhodné mít v datu číslo 8 nebo 9 nebo obě ;-) . Zksuila jsem tady na beremku najít odkaz na šťastné dny, ale ty stránky už nefungují :-|
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?