Velké papírnictví, Praha. Víte o nějakém?

Ahojky holky, nevíte o nějakém větším / velkém papírnictví v Praze, kde by měli velký výběr? Sháním nějaké vícegramážové, zdobené papíry na oznámka, jmenovky a ještě taky hedvábný papír v několika barvách. Po internetu je to rozstrkané všade možně, tak se mi to nechce objednávat, tak by se mi hodil nějaký velký obchod, nejlépe v Praze. Díky ;-)
Odpovědět
Tak už mi to je trochu trapný...ale zase stejný problém.. :-) Taky sháním, přes net se mi nechce objednávat, jednak platit poštovné a pak, když si to člověk ani nemůže pořádně prohlédnout...samotná gramáž papíru mi moc nenapoví, jak moc je pevný a pro mě vhodný ..
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Já měla problém v Praze dřív najít i nějaký normální papírnictví, malý... ale já papáry kupuju přes scrapbookové eshopy, to jsi už koukala? www. prettypapers.cz, www.scrapujeme. cz (tam mají třeba bílý papír s vytlačenými ornamenty v sekci embosované papíry), www. hurapapir.cz.. ?
Odpovědět
@pupickova koukám, že my jsme se hledaly, až jsme se našly :-D přesně jak píšeš.. objednávat to ze dvou, třech obchodů, k tomu poštovný, to mi přijde naprosto zbytečný. Navíc, já bych si to taky ráda "ošahala". Sice gramáž třeba mně malinko napoví, ale pak přijde něco ošklivého a co já s tim? Zas to posílat zpátky... :-p tak doufám, že v Praze nějaký takový obchod existuje :-)
Odpovědět
@phuskova děkuju, určitě se juknu.. třeba tam bude všechno pohromadě :-)
Odpovědět
Holky prosím vás a nevíte jak se jmenuje taková ta děrovačka, co nedělá klasické dírky ale třeba zvířátka, kytičky... já jsem asi natvrdlá, ale nemůžu to vygůglit :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova Raznice :) Prodávají to taky v těch vyjmenovaných stránkách co jsem psala výš :) Já mám doma sněhovou vločku, a dvě velikosti kytiček :D
Odpovědět
@phuskova děkuji! :-) Já už přemýšlela i o blbinách jako "vycvakávátko" :-D A gůgl nic nenašel! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova :-D Vycvakávátko je super :-D Jestli chceš nějaký ozdobný na svatební oznámení, jmenovky a tak, tak doporučuju ale takový univerzální z ebaye, vyjde levnějí i s dopravou než tady...tady nabízej jeden tvar i ta 299 kc a já mám objednaný http://www.ebay.co.uk/itm/Valentine-5... za 355 i s dopravou...a je na 5 různých použití (okraje, rohy, atd) ..
Odpovědět
@phuskova tak to je parádní! :-) My ho určitě využijeme i později, naše holky jsou "tvořitelky" a takovýhle věci se jim moc líbí. Tak díky za typ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova No ten prodejce má různý tvary těchlech multi punches, jak to nazývaj v anglii ... nejen tohle, ale i různý druhy kytiček (lekníky, růže, obyčejný kytky atd) nebo srdíčka,holubičky...no já si nemohla vybrat jen jednu.. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova sice nevím co všechno je v těch odkazech výš, na to mrknu až doma, ale je toho spousta spousta na netu a určitě v dobrých papirnictvích :) tady taky třeba www. vytvarnehracky.cz/hracky/derovacky-ozdobne/ :)
Odpovědět
@phuskova no tak to chápu :-) On stejně pak nakonec člověk použije jeden nebo dva tvary, který bude opakovat...ale když už to prodávají, tak proč to nekoupit, že?! :-D @claire90 děkuju, když už člověk ví jak to hledat, tak je to přece jen veselejší! :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@claire90 no výborně....a teď kvůli tobě musím kupovat děrovačku s motivem žraloka....ne že bych ji někdy na něco potřebovala...ale je kráááásnááááá!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 Noo ... a mě si to taky neměla ukazovat.. :D Já sem an tohle úchylná..od tý doby co znám scrapbook .. :D Si zas objednám hromadu blbostí i když mi budou k ničemu .. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jako dobrý obchod s papírem můžu doporučit Grandpapír, Národní 37 (pasáž Platýz). Ve stejné papáži je i velký obchod s výtvarnickými potřebami, kde mají také nějaké papíry a kromě toho i různé zdobičky, blbůstky i další potřebné věci.
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova @phuskova jééé tak to se moc omlouvám holky :-D ale třeba se jednou hodit budou :) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 no neím jestli se mi bude hodit raznice soba .. :D Ale je tak roztomilá .. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova třeba s tím ozdobíš vánoční přání :-D :-D
Odpovědět
@trckin koukla jsem na webovky, a ten Grandpapír opravdu vypadá hodně dobře, skvělý výběr! :-) tak moc děkuju za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahs rádo se stalo ;)))
Odpovědět
Profilova fotka
takové papíry má i neoluxor a pak jsem kupovala v DBK v papírnictví na budějárně a ještě takové pidipapírnictví v přízemí labutě,tam toho mají hrozně moc,hlavně takový ty látkový papíry a tak
Odpovědět
Jéééé, taky jsme si vymysleli vlastní tvorbu oznámení a já hledám na netu a chodím po papírnictvích a všude jen něco málo. Díky za tohle téma!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuuuuza tak hlavně hodně nervů,já dělala oznamku ve photo filtre studio a strávila jsem nad tím dva dny :-) a teď ještě vyrobit na všechny obálky,protože to má samozřejmě neobálkovou velikost :-)
Odpovědět
@zuuuuuza no právě... člověk si myslí, jak si udělá radost a ušetří nějaké penízky tvorbou vlastního oznámka a pak narazí na problém jménem "papír" :-D @medulinek taky znám, akorát já jsem zvolila osvědčenou kombinaci Photoshop a Indesign :-D ale radši jsem teda udělala "obálkovou" velikost, páč ještě obálky.. to by tak scházelo.. :-D
Odpovědět
Tak jsem vyrazila do grandpapíru - mají ho tam opravdu hodně - až je těžké si vybrat. Mým cílem ale byly spíše obálky. Jen se mi zdály krapet dražší stříbrná DL 9Kč, C6 6 Kč. Byla jsem v i v tom velkém papírnictví v pasáži Platýz, ale mají tam čistě jen výtvarné potřeby.
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs já se přiznám,že mě obálky při té výrobě vůbec nenapadly,až když bylo všechno hotové,ale neva,stejně teď budu kolik měsíců sedět doma na zadku,tak se aspoň zabavím :-)
Odpovědět
Ahoj, také budu vyrábět oznámení doma a velký výběr papírů mají ve Světě papírů - Ospap Václavská 12. a hned vedle jsou perfektní výtvarné potřeby kde mají tké velký výběr.. Tak ať se nám tvoření daří.. Jo a díky za typ na grand papír také tam ještě vyrazím..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?