Úloha sestry

Profilova fotka
Ahoj. Prosím o radu - jsem sestra ženicha, ale ne svědek. Toho ani neznám a nejsem v kontaktu. Chtěla bych vědět, zda a jak se zapojit do svatby. Mám něco připravit? Či nějaký dárek?? Máte někdo nápad? ... Čekala jsem, že se svědek ozve. Čas ale pokročil. Já za dva týdny rodim a svatba je v září :-D A chtěla bych něco pro bráchu mít. :-)
Odpovědět
Nic nezkazíš tím, když jim třeba připravíš nějaké hry :) Pokud o ně stojí samozřejmě :)
Odpovědět
Spíš se zeptej nevěsty zda nepotřebuje s něčím pomoc 😉
Odpovědět
opravdu nejlepší bude se zeptat ;-) my si vše plánovali sami a kyby mi tam někdo zakomponoval nějakou hru nebo ohňostroj, zastřelim ho :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, taky mám svatbu za sebou. :-( Chjo... No a ted to čeká bratra. Nakonec jsme domluveni se svědky na kafe a tam to probereme... Já třeba neměla děravou lžíci a bublifuk a ryzi na obřad jsem si zajišťovala sama. :-D ... Jinak jsem vymyslela svatební talíř na polivku.
Odpovědět
@terezzza Já neměla skoro nic tradičního, ani rýži, ani bublifuky, ani bílé šaty, ani jedení z jednoho talíře, nerozbíjeli jsme talíř... a přesto to bylo úžasné :-D měli jsme třeba svatební koulování - den před svatbou byla pěkná chumelenice, šli jsme se koupat a bavili jsme se v klidu, žádná nucená zábava, ale je to na každém...
Odpovědět
To se musis zeptat snoubencu, ne nas :-D Mozna tradice a hry chteji, mozna naopak o nic takoveho nestoji. Kazdy to ma jinak, ja treba take sourozence do zadnych priprav nezapojuju a udelat mi nekdo nejake "prekvapeni" typu tradicni hra apod., tak me spis nakrkne nez potesi. Dej jim vedet, ze by ses nejak zapojit chtela a urcite neco vymyslite ;-) :-) Jinak pokud Te napada nejaky osobni darek pro brachu, tak proc ne. To je pekne.
Odpovědět
Profilova fotka
@harley23 Fakt spřízněná duše. :D Taky jsem se pěkně vyděsila už jen při představě, že uprostřed mé svatby někdo přijde s nějakým super nápadem, že teď budeme všichni hrát nějakou hru. :D @terezzza Zeptejte se, jediná rada. Raději žádná velká překvapení, která by nemusela, přes nejlepší záminku, dopadnout dobře. :)
Odpovědět
@morrighan já říkám je to na každém, ale je problém, když tě okolí tlačí do něčeho, co nechceš, my to ošéfovali tak, že jsme se vzali ve 4. A svědci věděli, že nechcem žádné hry, kvíz a tombolu, i když tombola pro 4 lidi by mohla být zajímavá :-D Prostě jsme si udělali vlastní svatbu a jsem šťastná, že to tak bylo, fakt jsme si to maximálně užili a o to přeci jde...
Odpovědět
Ptala bych se na tohle asi nejlíp snoubenců, ti ti třeba rádi řeknou, co je potřeba nebo co by je potěšilo. Ale zase si troufnu říct, že třeba od Tebe ani žádnou pomoc nečekají vzhledem k tvému stavu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj. Právě pomoc nechtějí. Vím co od svatby očekávají. :-) A jaky bude zhruba průběh. Hry určitě chystat nebudu - to je na svedcich. A šlo mi o něco osobního na památku. A jich se ptát nechci - to je pak bez překvapení :-) :-D ... Hledám inspiraci kde se dá. ... A děkuji za odpověď a rady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?