Svatební veletrh v Hradci Králové, má cenu tam jet?

ahoj holky, teď o víkendu se koná v HK svatební veletrh. Nikdy jsem na svatební veletrhu nebyla, proto bych byla ráda, pokud se se mnou podělíte o zkušenosti. Má cenu na takový veletrh jezdit? Je tam užitečné info? Mám to do HK cca 45km/jedna cesta, tak abych tam nejela zbytečně. Díky za vaše příspěvky :-) 8-) El.
Odpovědět
každopádně doporučuji, načerpá se zde mnoho inspirace a výhodou těchto veletrů je, že se na nich vyhrávají většinou hodnotné ceny....
Odpovědět
8-) určitě příjemná záležitost ...jen by se nemusela konat ve stejném dni ve stejném hotelu jako naše svatba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já bych na veletrh v Hradci ráda šla,ale nedostanu se tam..bydlím jinde.Mám na Vás prosbičku, mohly byste se mi tam pozeptat na půjčování aut veteránů?Na netu jsem nic nenašla (přímo v HK),..mám obřad v Jiráskových sadech a ráda bych,aby mě tam přivezlo auto nějaké jiné než ty "klasické".. :-) Prosíííím..Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, třeba by poradili na tomto mailu: svatebni-veteran @seznam cz. Zkuste to. :-)
Odpovědět
Nebyl někdo včera na veletrhu v HK? Stojí za to tam dneska jet? ;-)
Odpovědět
ahojda, nakonec jsem tam nebyla, zkusm jestli mi to výjde ted 2.2. na chvíli do Pardubic
Odpovědět
Profilova fotka
@elis001 Do Pardubek míříme s drahým také :-D :-D :-D
Odpovědět
My nakonec taky nestihli, do Pardubic se taky nedostaneme, ale možná někoho vyšleme:) kdyžtak dejte někdo nějaké užitečné info, co se dozvíte :-)
Odpovědět
Ahojda holky, my se byli podívat dneska, měli to moc hezky udělané, ale nic pro nás :( Všechno moc načinčané, zdobené, až přeplácané, šaty samá šílená krajka a nařasení, dorty a zákusky to samé..A navíc vše šíleně drahé :( Snad jediné šaty se mi líbily...Je možné, že někdo bude nadšený, ale my jsme spíš pro jednoduchost a přirozenost..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?