Svatební veletrh Crowne Plaza. Přišla jsem o něco?

holky, tak jaký byl ten avizovaný super veletrh v Crowne Plaza teď v listopadu, přišla jsem o něco? Byla to opravdu taková bomba?
Odpovědět
ahoj, mně i mým kamarádkám přišel úplně k ničemu. byly jsme tam v pátek večer a hodně zklamané. vůbec nic tam nebylo, jedna malá přehlídka šatů, kde bylo úplně narváno, takže jsme se tam ani nedostaly, a jinak šaty vůbec. jediné, co tam bylo, tak prstýnky. za 100 Kč jsme dostali sklenku vína, všechno ostatní se připlácelo... takže jsi o nic nepřišla :)
Odpovědět
aha, tak to jsem myslela, že to bude lepší...To tam nedávali ani slevové poukázky do svatebních salonů??? Byla jsem nemocná, tak mě mrzelo že jsem tam nemohla jít. Ale tak koukám, že jsem opravdu asi o nic nepřišla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já jsem se na veletrh těšila,ale nebylo to nic moc, kdybych to věděla,tak jsem tam ani nešla. Vždycky bývám asi nejvíc zvědavá na přehlídku, ale tady to fakt nezvládli nemusíš se bát,o nic jsi nepřišla.
Odpovědět
Profilova fotka
ad slevové poukazy do salonů: musím přiznat,že jsem to nehledala, ale dost pochybuju, zas tolik tam toho nebylo :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Musím se přidat spíš k negativním reakcím. Podle mě by udělali líp, kdyby tolik nepropagovali, že to bude "fakt jinak", většina lidí od toho měla velká očekávání, která se nenaplnila :-( Hrozně jsem se těšila a nemohla se veletrhu dočkat, ale přiznávám, že vědět jaké to bude, tak tam ani nejdeme. Slevové poukázky do salonů ani nevím jestli dávaly, byly tam se šaty asi dva nebo tři vystavující stánky, ale možná ano... Myslím, že litovat nemusíš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,ja jsem tam byla taky a hruza!!! Byla jsem fakt nastvana,ze jsem sla. Akorat prstynky ok,ale jen od jedne znacky.
Odpovědět
Mě to taky hodně zklamalo' Ještě že jsem kvůli tomu nemusela jezdit nějak daleko....!
Odpovědět
@sallynka86 slevový kupon jsem dostala akorát jeden - 20% ze zbraslavského salonu, ale s objednáním do půlky prosince, takže nic. Ani Klenoid nedával slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Jsem stejného názoru. Moc jsem se tam těšila, ale děs. Na to jakou měli reklamu, veletrh byl dost skromný. Místo také nebylo moc dobře zvoleno. Nevím jak Vám, ale mě a příteli to připadalo jako jedno velké bludiště. Ano hotel jinak určitě luxusní. Loni jsem byla na veletrhu v hotelu Diplomat, ještě nezasnoubená a musím porovnávat. Jednoznačně Diplomat vede. Jdeme si tam vybrat prstýnky. Už se moc těším. :-D
Odpovědět
Jo, Crown Pl. úplně o ničem..prošla jsem to celé během půl hodiny a pořád hledala kde to pokračuje, než jsem zjistila, že toť vše..snad bude Diplomat lepší...
Odpovědět
Diplomat je super, tam jsme byli před svatbou.. v Brně ještě Futurum a v Praze Clarion.. kamoška z Crown taky nebyla nadšená, škoda, takovou reklamu všude měli
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?