Svatební obřad ve 14 hod. - jak rozvrhnout den?

Ahojky holky, Pls poradte jak rozvrhnout den kdyz je obrad ve 14 hod. V kolik kadernici, vizazistku atd aby se vse v klidu stihlo? Na prejezd potrebujeme jen cca pul hod :) Diky moc
Odpovědět
To si domluv přímo s nimi. Mně se jen kadeřnice zeptala, kdy mám obřad a pak mi sama řekla, kdy dorazí, aby se to stihlo :)
Odpovědět
@nika_berunka My budeme mít obřad v 15:00h. Vidím to tak, že na osmou pozvu vizážistku a fotografku, potom se budeme až do dvou fotit, přijedeme na obřad, po něm ještě focení se svatebčany a přesuneme se na rautík. Snad to všechno klapne. Celý den mi bude pomáhat moje kamarádka - svědkyně a místo obřadu mi zase přichystá mamina. V restauraci nevím, jestli budou ochotní udělat nějakou výzdobu, to musím ještě dohodnout.
Odpovědět
@lucie1984 vy se budete fotit pred obradem? To te ale zenich uvidi.. Ja chci byt az do obradu utajena :))
Odpovědět
@nika_berunka Je to ode mě trochu sobecký, ale chci mít prostě krásný fotky. A bojím se, že kdybych se stresovala, že už na nás všichni čekají, kdy už se konečně začne krájet ten dort... Nedej bože, že by na nás při focení ještě koukali... Že bych z toho nic neměla a na fotkách vypadala nasraně :-D Ani nevím, co vlastně tato tradice znamená, že tě ženich nesmí vidět. Určitě nic důležitého :-D
Odpovědět
My jsme měli obřad ve 14hod a kadernice a vizazistka v jednom přijela v 10 - líčila a cesala mě a svědkyni a v pohodě jsme všechno stihly ;-) připravovala jsem se ale v místě obradu ;-) Nastávající zatím vítal hosty a viděl mě až když jsem šla k oltáři ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad taky ve 14h, místo obřadu bylo cca 45min. Ráno jsem měla domluvenou vizážistku na 9h, kadeřnici na 10, kolem 11 jsem se oblékala,zdobila se auta,manžel mezitím vyzvedl kytky a cukroví, hosté se sešli a všechno bylo v klidu a bez stresu.S manželem jsme se potkali ráno u snídaně a pak mě viděl až když jsem šla uličkou k oltáři a neměnila bych,ten pocit byl nádherný :-) pořád jeho výraz vidím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie1984 přesně tak,je to váš den,tak si to udělejte,jak je příjemné vám,všichni to určitě budou respektovat.My se po obřadu fotili 3hodiny,kdo na nás nechtěl čekat,tak jel napřed,v hotelu bylo připravené pití,jinak byla na místě obřadu domluvená prohlídka zámku.Manžel tenkrát řekl,že takové fotky už nám nikdo neudělá :-) trochu se to protáhlo,ale nikdo nic neřekl,všichni to brali,.že je to náš den a dělají to kvůli nám a jde o to,abychom si to my užili :-)
Odpovědět
Pokud nebudes chtit,aby te manzel videl az u oltare, tak bych zvolila foceni jeste dopoledne, at vyuzijete poradne cas.
Odpovědět
My mame obrad take ve 14 hodin… v 8 prijde kadernice a vizazistka, pak strojeni. Od 10 do 12 se budeme fotit v prirode, pak se vratime privitat hosty, nazdobit auta a odjezd na obrad. Pak jen foceni se svatebcany a od 16 hod hostina. Me nevadi, ze me pritel uvidi uz pred obradem, neni to pro me nijak dulezite. Pritel je dost stydlivy a pred ostatnimi bychom neudelali ani jednu hezkou fotku, takhle to bude v klidu, v soukromi a bez stresu…
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad ve 3, ale fotit se taky chceme pred obradem. Tohle byly prvni dve veci, na kterych jsme se shodli. Co jsme byli na svatbach, tak nam vzdycky vadila ta pauza 2-3 hodiny, kdy se novomanzele vzdycky nekam vyparili a zabava vazla, protoze nikdo se tam moc neznal (v ramci pratel treba). Mi nevadi, ze me uvidi predem, dokonce uz videl i saty.. Navic nepotrebuju, aby se na nas vsichni koukali jak se sklebime do fotaku a delame kraviny :-) Akorat s tim focenim predem se mi z toho stava klasicky svatebni den s tim, ze stejne musim byt hotova ve 12 :-) Vyhoda ale je, ze liceni i vlasy mi bude slecna delat na miste v hotelu, ktery je vedle restaurace a mezi nimi na terase bude obrad :-) A k tvemu dotazu - kosmeticka a kadernice by simely rict kolik casu jim to zabere...
Odpovědět
S tím focením před obřadem to s tímhle časem vychází cca kolem poledne. Nevadí Vám, že bude pravé poledne, tedy sluníčko přímo nad hlavou? To podle mých zkušeností není zrovna nejlepší doba na focení. My budeme mít obřad ve 14h a zvažuji, jestli bude focení hned po obřadu nebo až později, aby bylo plastičtější světlo. Lokalitu na focení máme naštěstí přímo u restaurace, takže si na focení jen "odskočíme"
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca My se chceme fotit prevazne na louce a v lese, takze slecna fotografka se vsim pocita. Jinak si asi taky budeme jen odskakovat "na vedlejsi paloucek" vedle restaurace/hotelu, vsechno je totiz tak nejak schovane v lese :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Většinou si ženich jde pro nevěstu , takže ji stejně vidí před obřadem ... ale až u oltáře, to vídám v málo albech ... to máte z amerických filmů ...?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mě by spíš zajímalo jak to plánujete po obřadu. My máme obřad taky ve 14 hod., takže počítám, že slavnostní pozdní oběd začne až tak mezi 16-17 hod. Je třeba potom večer třeba ještě nějaký raut? Myslím, že hosté budou po klasickém obědě (předkrm, polévka, hl. chod a na závěr dort) dost najezení a nevím kolik toho na večer ještě chystat. Nechci abychom to pak všechno vyhodili, ale něco menšího by to asi chtělo. Díky
Odpovědět
@brunhylda my budeme mít někdy kolem osmé až deváté grilování, hlad podle mě večer přijde bez ohledu na pozdní obed
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?