Svatební kniha. K čemu ji plánujete?

Profilova fotka
Ahoj něvěsty , měli jste, nebo budete mít svatební knihu? k čemu jí plánujete? Mě se knížka líbí,ale myslím, že pak stejně nikdo do níc nenapíše protože nebude čas a navíc všichni svoje přání napíšou do blahopřání... =-) díky za reakce
Odpovědět
Profilova fotka
My knihu mít budeme. Chceme, aby nám do ní napsali něco osobního a vtipného. Samozřejmě počítáme s tím, že dostaneme i blahopřání, ale tam to už je většinou předtištěné, tak tady budou muset aspon přemýšlet a vyplodit něco vlastního :-D
Odpovědět
ahoj, my knihu budeme mít taky. Myslím si, že to je hezká památka na svatebčany. Když se vdávala sestra tak jsem jí ji vyrobila a byla legrace pozoroval hosty jak se snaží něco vymyslet. Tak doufám, že to sklidí pozitivní ohlas i u té mé svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my ji také mít budeme a aby do ní všichni něco napsali, chci poprosit svědkyni,aby s knihou hosty pomalu během dne obcházela a poprosila je,aby tam něco napsali a zároveň chci,aby mi vždy hosty vyfotila a později si chci dolepit k jejich přání fotku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshadix my ji mít nebudeme, v přáníčkách je to sice většinou předtištěné, ale pokud někdo mozkovnu chce namáhat koupí prázdné a vymyslí něco sám :) taky si myslím, že od spousty svatebčanů by tam nic nebylo, pokud by je člověk osobně neobešel, takže jako památku na všechny plánuji svatební strom, který si pak zarámujeme :) obtisk prstu a podpis zvládne každý během chvilky i v podnapilém stavu :-D a to se domluvím asi se ségrou nebo mojí mamkou, aby to zařídili po obědě, během doby co se půjdeme ještě fotit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshadix knihu jsme měli, vzala si ji na starosti svědkyně a ode všech tam máme napsané něco osobního. V přáních je text předtištěný a nikdo už se neobtěžuje přidat něco víc než podpis. Ještě jsem ani nestihla všechno přečíst ;-) dokonce i děti nám tam malovali a přáli ke svatbě :-)
Odpovědět
Ahoj, už jsem to tady do jedné diskuze psala. Já jsem svatební knihu moc chtěla a tak jsem jí i měla, ale byla jsem pak hodně zklamaná, protože nám do ní skoro nikdo nic nenapsal a všichni nám dali klasické blahopřání do kterého něco připsali :-( - a to tam přitom ta kniha celý večer tak hezky kolovala ... A teď ji schovávám aspoň kvůli těm pár řádkům, ale zabírá to místo ... takže za sebe můžu říct, že zklamání a vyhozené peníze :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@janictourek Asi to chce někoho zaúkolovat viď? Aby ty lidi "ukecal" :-D já tím asi pověřím svědkyni a nebo nějakou jinou slečnu, i když budu mtí asi speciální přání co se týká knihy už předem - chtěla bych aby každý přinesl fotku aspoň s jedním s novomanželů, čím starší tím lepší a vlepil ji to knihy ke vzkazu...uvidím co mi na to hosté řeknou :-D
Odpovědět
@phuskova Asi jo ;-). Budu držet pěsti, aby ti to s těma fotečkama vyšlo, byla by to krásná památka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky já byla ted hrozně nadšená ze svatebního daru co dělala jedna kamarádka na svatbu známých...když jsme byli maldší byli jsme veliká parta, ale ted jsme se všichni různě odstěhovali, máme děti, moc se nestýkáme ;-( a kamarádku napadlo, že udělá svatební kuchařku jako svatební dar. Oslovila všechny pozvané svatebčany, kamarády, staré známe a všechny možné kteří kdy něco prožili s novomanželi aby napsali jejich oblíbený recept, přidali nějaké přání do života, a fotky ( bud s novomanželi nebo se současnou rodinou...) a nechala z toho udělat nádhernou knížku s pevnýma deskama a na obálku dala jejich fotku...Byl to moc krásný dárek...Takový bych si přála taky dostat,ale bohužel tohle z našich svatebčanů asi určitě nenapadne...jjedině že bysch se nenápadně zmínila před svědkyní třeba by ji to trklo a něco podobného spáchala... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misshadix my jsme neměli vyloženě knihu,ale rámeček s fotkou....a do krabičky jsme dostali i spoustu blahopřání. Rámeček máme teď doma na zdi a je to krásná vzpomínka :-) pokud nechceš klasickou knihu je spousta jiných variant kam stačí dát jen podpis ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?