Svatební dodavatelé z Žatce, Loun, Mostu, Kladna

Ahoj holky! Můžete mi některá doporučit dodavatele ze zmíněných míst?Jde mi jídlo, květiny, fotografy, prostě vše co je potřeba na svatbu. :-)
Odpovědět
Ahojky :-) Jsi z Louny? Já jsem z Loun a chystáme svatbičku letos 08.08.2008.......Tak už pomalu zařitujeme....Co můžu poradit, tak kapela, foťák je asi to první co bych si zařídila pokud chceš trochu úroveň...já to objednávala v únoru, a mají plno někteří až do září..... Ahoj Katka
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
xstepankax: nevím, kde přesně bydlíš, ale místa, která znám v tomto okolí: zámek Veltrusy, nedostavěný chrám v Panenském Týnci, zámek Libochovice, Hněvín Most, zámek Ploskovice.
Odpovědět
Profilova fotka
Červený Újezd (trochu dražší), Veltrusy, Nelahozeves, bašta Úžice.
Odpovědět
ahojky, pokud vim, tak fotografka kterou jsme oslovili a zamluvili si ji na nas svatebni den (cena skvela, ted ma i supr nabidku, fotky velice hezke), je ochotna dojet i mimo sve bydliste coz je Praha..jmenuje se Lucie Rýglová a má i web...kontakt mohu poslat do zpravy..nevim zda se zde muze davat odkaz :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji fotografku Hanku Skácelovou je také z Prahy v případě zájmu také pošlu kontakt do IP, ale jezdí kamkoliv. Hostinu hotel Astra Tuchlovice-Srby, květinářství Linie-Buštěhrad( kousek od Kladna ), svatební salon Buštěhrad.
Odpovědět
ahoj:-) hostina: Hotel LaPark Kladno květiny: květinářstí u České Lípy Kladno (Romana Hamouzová) dorty: cukrárna Venezia Kladno, Dolce Vita Kladno ;-) Kapela: KaRyNa - Nymburk
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?