Svatební diář a kniha, co vše tam má být?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky a mladé paní! Měla bych otázku na asi vás zkušenější. Chtěla bych si vytvořit svatební diář a knihu sama. Co všechno by tam mělo být, jaký má být obsah těchto dvou věcí? Chtěla bych mít vše ve stejném designu, což asi znamená udělat si sama úplně vše. Jaké s tím máte zkušenosti? Moc děkuji za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak co se týče svatebního diáře, tak tam si píšeš vše, co potřebuješ udělat, zajistit, popř koho tím daným úkolem pověřit atd.. + vše, co už máš hotovo a vyřízeno, či uděláno.. Někdo si tam dává i různé obrázky, nebo záložky, či účtenky, aby věděl, kolik co stálo.... :-). A kniha hostů, tam se píše hlavně jméno Vás dvou a datum svatby, někdo to má na titulní stránce spolu s názvem "kniha hostů", někdo si to píše až na první stránku této knihy... A pak někdo tam ještě píše děkování pro všechny svatebčany... instrukce k této knize si asi většina nevěst dává někam třeba do rámečku a nechává u knihy... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Milé nevěsty, četl jsem si tuto diskusi a jsem rád, že si zařizujete svatbu svépomocí. To se cení! Budete-li chtít mít jistotu, že jste opravdu na nic nezapomněli a mít svatbu připravenou, jako od profesionální koordinátorky, pak Vám nabízím nový Svatební diář Smart, který Vám opravdu pomůže s plánováním od A do Z, hlavně pak těm nevěstám, které mají svatbu poprvé. A to je Vás určitě většina.... Majitelky Svatebního diáře, které si jej sami zakoupili, nás hodnotí na 100% kladně. Přesvědčit se lze na výsledcích hodnotícího serveru Heureka.cz http://obchody.heureka.cz/svatebni-di... Nejste-li si jistí, můžete získat zdarma ukázku našeho diáře. více info na mém webu. Věřím, že Svatební diář pomůže i Vám, a to formou zábavného plánování svatby. Hezké plánování Vám přeje Martin Pátek, autor Svatebního diáře Smart.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?