Svatební deník

Ahoj nevěsty! Popravdě už sem nechodím moc často, protože mám svatbu "za pár", ale chtěla jsem se s Vámi podělit o názor na deníček, který se mnou byl po celou dobu mých příprav a jsem s ním max. spokojená! :-) Určitě je to záležitost pro ty z nás, které mají rády "papír" :) a vzpomínky na něm vepsané. Tak Vám všem doporučuju si pořídit krásný retro deník, ve kterém je spoooousta místa na vlastní nápady a zážitky (a to určitě oceníte!). Hodně se mi líbí, že je netradiční - neformální a jsou v něm krásné obrázky. Protože je v něm několi kapitol, určitě nemůžete na nic zapomenout. Nemá těžkou obálku, takže se nepronese a všude jsem ho tahala s sebou. Poznáte ho podle proužkované obálky s nápisem svatební denik.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si deník udělala sama. obyčejný kroužkový blok s tvrdým přebalem, ozdobila jsem ho vývazkem a sama si do nějpíšu ceny, kontakty, adresy, termíny, schůzky, webovky , lepím tam vizitky i účty a informace i mé osobní poznámky. Všem se moc líbí
Odpovědět
Profilova fotka
Tak přesně tento Svatebni denik jsem si pořídila také :) Je to pomocník bez kterého se neodejdu :) Super velikost, prakticky rozdělené kapitoly tak aby člověk na nic nezapomněl, vtipný text doplněn o zajímavé nápady a poznatky a prostě kup se kterým nemůžete šlápnout vedle! A jako bonus online verze s přístupovým kódem kde můžete plánovat zasedací pořádek, psát si úkoly a podobně , já jsem z něho nadšená :) Mám ho stále v kabelce a nejednou se mi stalo, že jsem se v práci během dne zamyslela a už ho lovila a zapisovala, dle mého lepší než varianta šanonu, který do kabelky jen tak nehodíte :)
Odpovědět
Já už ho mám skoro celý popsaný :), opravdu sympatická je velikost a taky neváží skoro nic. Inspirovala jsem se u sepisování harmonogramu a rozdělování úkolů v rodině 8-). Hodně mě překvapila online verze. Hosti si pochvalovali, že nám mohli přes seznam přání koupit svatební dary, které jsme si přáli a přitom jsme nezjistili, kdo co pořídil ;-).. Jsem ráda, že někdo vymyslel, jak mít vše pokupě a nic nezapomenout pochystat. Za ty peníze super, ušetřilo nám to dost času a vyřešilo technický věci, navíc mám skvělou památku :).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte i svatební diář, neocenitelný pomocník při plánování svatby.
Odpovědět
Ten svatebni denik musim mit! :)) je krasny. Kolik ma stran? Nevim, jestli se mi tam vsechno vejde. Diar uz jsem si poridila, ale denicek urcite chci. Kde ho muzu koupit?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vystačím s málem - máme s přítelem založený přehledný google dokument - jeden list rozpočet (tabulka položka, odhad ceny, reálná cena, poznámka, dodavatel), další hosté na oběd a třetí hosté na večer (poznámky, zda dostali oznámení, potvrdili účast,...). A k tomu šanon se smlouvami a fakturami... Víc není potřeba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janinkasv Bud tady http://svatebnidenik.cz/ a nebo se da koupit v nejakych svatebnich salonech, ale to Ti presne nereknu kde :) Hele, strany se mi pocitat nechteji, ale ja ho urcite cely nepopisu, ke kazde sekci je tam x stran, pak par stran na rekapitulaci, na poznamky a tak :)
Odpovědět
@hanickaroj Hani, to chápu, máme to také, ale tady jde přece o něco víc než jen o čišté plánování. Já chci mít prostě něco v ruce a určitě ne jen nějaké samostatné papíry z počítače :) a pokud to bude zároveň i můj deníček s několika radama, tak není co řešit. @skripmartina Díky moc!! Už ho mám a jsem z něj naprosto nadšená x-) vyzkouším ještě ten online plánovač, ale spíš to vypadá, že to nechám na snoubenci, aspoň se zapojí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@janinkasv Tak pokud tam chceš i tipy a rady, tak proč ne. Mě by spíš rozčilovaly, protože chceme mít všechno jednoduché, stačil mi plánovač tady na beremku :-) Vždycky jsem se zaměřila na jednu věc, projela web, pinterest, dodavatele, uložila si to do záložek, porovnala, probrala s drahým, vybrala, záložka smazala a šla na další položku :-)
Odpovědět
A teď by mě zajímalo, kolik z nevěst, které si deník pořídily, jej vydržely opravdu psát - zaznamenávat do něj až do konce... ;-)
Odpovědět
Podle mého je svatební deník jen další úžasný trik jak z lidí vytáhnout peníze. Přijde mi to jako krásná zbytečnost. Nic navíc co neudělá obyč. papír a tužka. Ale jako reklamní trik opravdu šikovné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si vše dělám v PC tisknu, dávám do šanonu do jednotlivých složek vždy konkrétní věc jaqko restaurace, květiny, seznamy hostů, koláče atd... Vždy jen šáhnu do složky kterou zrovna řeším a je to perfekní, na památku si po svatbě všechny listy necám svázat do kroužkov= vazby a budu to míát na památku ajko knihu příprav...
Odpovědět
Článek se načítá
@andilek17 Proč máš takový pocit? :) Já jsem s nim opravdu spokojená a určitě nemám pocit, že bych vyhodila peníze.. je to pro mě prostě něco peknýho, co si nedokážu doma udělat sama a navíc to zůstane jako krásná vzpomínka, v budoucnu třeba nejen pro mě ;-) Navíc co jsem vůbec nečekala :-D ten plánovač na webu se snoubenci tak zalíbil, že má dokonalý přehled o všech plánech, nevím jak to přesně popsat, ale je to super :) Jinak přepočítávat vše na peníze u svatby mi přijde opravdu tragický, hlavně pokud jde o 400 Kč. Chápu, že ne každé z nás se něco takového líbí, ale proč to hned kritizovat? Naopak, pokud se někdo aktivně věnuje pozitivní náladě při přípravách na svatbu, tak je to prostě činnost, kterou určitě ocením a ne že jej budu hned pomlouvat...
Odpovědět
@janinkasv neberu ti tvé nadšení ze svatby. To je moc dobře, že se těšíš tak by to mělo být. Jen si zkrátka myslím, že stejnou službu ti poskytne obyčejný blok a nebo jak tu někdo psal tak počítač. Nějak si nedokážu představit jak se do svatebního deníku budu koukat jako na vzpomínku. Tomu moc nerozumím k tomu mi slouží fotky a ne to kdy jsem co připravovala a kolik platila apod. Ale píšu sem jen svůj názor. Neberu ti tvůj. Každý ať si dělá podle sebe. Za mě je to zbytečnost a frčí to jen proto, že je tam napsáno svatební.
Odpovědět
@paresa to je hezky, ze v dnesni dobe si jeste nekdo da praci s tim, aby si to psal rucne..fakt moc pekne to mas :-)
Odpovědět
Přidávám zkušenost s tímto deníkem..Vždycky jsem si říkala, že nic takového vlastně nepotřebuji a teď jsem moc ráda, že ho mám po ruce. Dostala jsem ho od kamarádky jako dárek k narozeninám..Je přehledný a hezky ilustrovaný :) Píšu si tam nejnutnější informace. Je to takový "návod" protože začíná zásnuby a končí dnem "D". Mám v plánu si na volné stránky, které jsem nevyužila vlepit fotky z příprav (zkoušení šatů, naše tvoření dekorací..) a pak ho uložím do knihovny protože je v super malém formátu s tvrdou vazbou a vypadá jako knížka :) Prostě takový svatební památníček a myslím, že až si ho bude za pár let prohlížet moje dcera, kterou už i teď zajímá, určitě ji pobaví a inspiruje :). Takže rozhodně doporučuji i třeba jako dárek pro kamarádku - budoucí nevěstu :)
Odpovědět
Vypadá takto:
Odpovědět
Já budu mít svatební deník nějaký v tomto stylu, vyrábí mi ho koordinátorka, která vytvořila tyto deníky na fotkách, akorát budu mít jiný. Každý je individuální podle přání barev nevěsty :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, prosim Vás mám dotaz. Sestra se bude vdávat a sháním pro ní svatební deník. Kde ho můžu sehnat?? prosím poraďte mi :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@petap1988 Ahojda, prosím Tě kde seženu kontakt na tuto paní, která dělá tyto diáře, jsou super !!! :-D a kolik cca stojí ? Díky moc Ivča :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?