Omlouvam se jestli uz tu takove tema je, nenasla jsem. Potrebovala bych od vas poradit se svatbou na zahrade. Jak uz jsem psala v jinem tematu, budu mit hodne neformalni a malou svatbicku, ale stejne tam asi nejde jen tak prijit s prytynky a kytkou, ze? :-) Treba me trapi ten stolcek, co vidam na fotkach, u ktereho se podepisuje, byva na nem takovy slavnostni bily ubrus - nevite nekdo prosim, kde to sezenu?
A co treba hudba a vyzdoba, jak se to resi? Ja se budu vdavat v podstate v parku, kde je to hezke samo o sobe, takze dalsi kytky tam davat nechceme, to same hudba mi pripada zbytecna, aby tam hrala z kazetaku :-D ale nevim, jestli to neni hloupe? Mohl by mi prosim nekdo napsat, kdo mel podobnou svatbu, jak to resili?
zlat : no teším se moc, altánek na oddávání řešit nebudem, je tam taková mini kaplička tak si stoupnem k ní, já spíš myslela stan, pod kterým by se sedělo a veselilo, kdyby bylo větrno či deštivo :-o No a co ne zem vůůůůůbec nevím, hlavně se hrozim tý představy, jak to vyvážíme z Plzně na Šumavu, není to sice dálka, ale čim míň věcí, tím líp. Máte někdo zkušenosti co na zem ?
Ahoj, my chceme taky svatbu na louce a hostinu - velkou grilovacku u kamarada u rybnika. Jinak to planuju uplne presne jako anyma. Taky jsem koukala na ceny altanu a je to des. V drivejsi diskuzi nekdoi doporucoval vojensky stan, tak spis zkusim sehnat ten ;-) Jinak o ty podlaze jsem taky premyslela, ale myslim, ze kdyz bude pekne posekana louka, tak se to zvladne i tam. Nebudeme delat zadny tanecni souteze :-p .
Anyma: Elektrinu budete mit natazenou z chaty?
ciratko, jj elektrina bude z chaty, takze uz to vidim hafo kabelu, prodluzovacek, rozdvojek :-D O vojenském stanu jsem taky uvazovala, ale prijde mi to vevnitr takove ponure
Anyma: Já myslím, že když se vyhrnou všechny strany, tak že to půjde. Stejně pak bude tma ;-) Buď ráda za kabely, já budu muset shánět elektrocentrálu. :-p
Ahoj všichni, mám takový dotaz k obřadu venku, koukala jsem na formulář, co se k tomu vyplňuje (v Brně, nevím, jestli je všude stejný) a je tam kolonka, jak to bude zajištěno v případě špatněho počasí. Já bych to za sebe i riskla, ale nevíte, jak moc na tom bazírují? Stačí že je poblíž krytý altán nebo je potřeba opravdu mít v záloze nějakou místnost pro případ špatného počasí? Díky všem.
Ahoj Andrejko,
moc díky za odpověď. Zatím ještě přesně nevíme, kde to bude, momentálně to vypadá na Špilberk, ale už jsme změnili plány tolikrát... :D Každopádně to nakonec asi bude přes agenturu, takže náhradní prostory snad budou. Původně jsme to chtěli zajišťovat sami, tak jsem chtěla vědět, jak to berou na té matrice. Ale asi je to přeci jen pohodlnější nechat to zařídit agenturu, která s tím už má zkušenosti.
Ahoj,
nevíte v Praze o nějaké restauraci, kde bychom se mohli vzít venku, uspořádat oběd, večerní raut s muzikou, pařit do noci a ještě za rozumné peníze?
janvanc> neviem, co su pre teba rozumne peniaze. My budeme v hotelu na zamecku v Uhrinevsi. Za prenajom chcu 6500 a ceny jedna+napojov su porovnatelne so Svornosti, abo Certousy
no tak my sme sice chtěli svatbu venku, ale díky megalomanskym plánum města o obnovu kopce rozhledny :-p toto padlo a nakonec sme se vzali jinde, ale každému kdo toto uskuteční fandím - musí to být fajn ;-)
janvac/dobrak: hledala jsem neco podobneho a ruzne hotylky delaji podobne veci. my budeme v chvalske tvrzi, kde teda obrad venku neni zrovna idealni, takz budeme na zamku hned vedle /3 min pesky, nadvori/, ale treba hotel certousy dela svatby vc. obradu.. pak taky treba restaurace leta pane (tady v tom nasem konci prahy - cerny most a okoli).
St Havel jsem taky poptavala, ale uz je to tam drazsi nez zminena mista.
pokud by ti nevadilo zajet kousek za prahu, tak tady tijm nasim smerem je to spousta mist... treba villa dreucici (vila drevcice), ty udelaji vsechno a ne za moc, ruzne zamecky a pod... :-)
My měli obřad venku ve skalách a bylo to naprosto kouzelné, všichni byli nadšeni! Navíc jsme měli živou hudbu, která tomu všemu dodala ještě něco neopakovatelného navíc. Neměli jsme tam nic, jen stolek 60x60 cm na prstýnky, kytku a podpisový papír..
Holky, potřebovala bych taky nějaký tip na ozvučení...chci svatbu venku, nikde tam není elektřina a matrika nic takovýho nezajišťuju. Nemáte tip na nějakou techniku?