Svatba ve 34 °C, máte tipy a rady?

Profilova fotka
Nějaké typy a rady na svatbu ve vedru? Co hosté budou chtít večer sedět radši v místnosti nebo venku?
Odpovědět
Profilova fotka
v mistnosti, pokud mistnost bude klimatizovana (sklepni, dobre tepelne izolovana atd.) a venku bude prime slunko. Venku, pokud venku bude stin, povlavat vitr a bude prijemne a v misnosti bude dusno (tesne pod strechou, horsi izolace). Tak bych to videla ja. To sem asi moc nepomohla, ze:(
Odpovědět
Profilova fotka
Jedná se o starou bývalou školu, nyní tam je velice příjemně ale až tam bude 35 lidí celí den tak se bude muset větrat protože to je bez klimatizace, venku hlásí zatím 34 ale byly by tam altány aby se nesedělo na přímém slunci.
Odpovědět
@dzada my meli podobna vedra a pomohla terasa, jak zapadlo slunce tak se lide rozprostreli i tam..
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Takže k večeru bylo více lidí na terase než ve vnitř? Bojím se varianty že kvečeru když venku nic nepřipravíme se budou ven tahat židle atd a toho se chci vyvarovat
Odpovědět
@dzada my meli 2 saly uvnitr, spojene, v jednom, vyvysenem, se tancovalo, v druhem bylo sezeni od hostiny a vse bylo propojeno s terasou, kde byli jednak kuraci, ale i nekuraci na grilovani atd.. bylo to tak pul na pul, protoze hudba byla uvnitr.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme hostinu v bývalém mlýně, bylo tam příjemně chladno i když se větralo... po obědě jsme byli venku, někteří svatebčané se koupali u jezu v řece, takže osvěžení a zábava :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme posezení celé venku, takže buď v klidu... :) Chtěla jsem vydržet ve svatebních co nejdýl, ale dávám tomu tak max. hodinku.. :(
Odpovědět
Profilova fotka
no my měli svatbu tuto sobotu . Takže 40°C .. at už se sedělo vevnitř nebo venku bylo prostě vedro :) Neměli jsme tam klimatizaci a větrák nám sehnali jeden .. Někdo seděl vevnitř skoro celou dobu .. v jistých chvílích tam bylo o něco příjemněji. U horké polévky ovšem opravdu ne :-D Večer se vevnitř jedlo a venku sedělo a popíjelo . Kdyby jsme tam neměli kuřáky, věřím tomu, že by se sedělo jen vevnitř. My měli možnost být venku i vevnitř.. každý využil dle potřeby .
Odpovědět
Holky, dá se svatba vůbec v 40 C teplotách zvádlnout dobře? Pokud je obřad venku na přímém slunci ve 12 hod? Vdávám se v sobotu a jsem z toho zoufalá:(
Odpovědět
Profilova fotka
@navina88 no, řeknu ti to takhle - ráno ušetříš dost času líčením... krom stínů a rtěnky nedoporučuju vůbec nic - všechno z tebe poteče...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nebojte to dáte! myslete na ty chuděry v dubnu co sháněly sněhule a kožíšky - ty to měly horší... Jen je potřeba opravdu šetřit make-upem - vše poteče dolů, takže jen stíny a rtěnka (a jako bod k dobru máte hodinu času navíc a ta mi teda zásadně chyběla :-/ ale taky se to zvládlo i když jsem zapoměla na ozdobu do klopy ženichovi a dárečky rodičům skrz to)...
Odpovědět
Profilova fotka
@navina88 Mě to povídej :/ A zrovna na sobotu to vychází na 34 stupňů :(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ještě že máme svatbu až 24.srpna a podle předběžné předpovědi má být teplotně průměrně či spíše podprůměrně...spíš abych se bála, aby nám to nepropršelo. Pro mě by bylo ideálních tak těch 22-23 stupňů max a polojasno, tak uvidíme. Každopádně kdo máte svatbu tuto sobotu, tak držím palce, ať se neuvaříte...ale asi fakt lepší teplo, než mrznout v létě třeba ve 12 st. a v dešti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@navina88 My mysleli dopředu a udělali obřad vevnitř. I přesto nám jedna slečna omdlela .. venku bychom to nedali nikdo .. už jen focení stačilo ... ale přežít se to dá. Nejhorší byla horká polévka .. doporučovala bych ji vůbec nepodávat . Po ní mě oblilo uplně nejvíce. A říkali to všichni. I přes to jsem v šatech vydržela až do 19 hodin :)
Odpovědět
Známá se brali min. týden, měli to na zámečku, kde byl kolem les, takže ideál. Nevypili prý jedinýho panáka, kvůli vedru a cukrovího se taky nepojedlo.
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak u nás se vypilo panáky za 6000 :-D vedro nevedro :)
Odpovědět
@navina88 Ahoj, já jsem měla svatbu teď 27.7. a venku bylo tuším 35 stupňů. Měla jsem dobře zafixovaný make-up a vydržel mi v pohodě až do 2 do rána. A obřad jsme měli taky venku ve 12 hodin,takže se toho neboj.
Odpovědět
Jo děvčata a měla jsem vějíř a to byla nejlepší věc, kterou jsem si před svatbou pořídila. Měla jsem ho u oběda a dokonce jsem s ním i tančila. Místnost, kde jsme jedli byla klimatizovaná, ale další místnost, kde se tančilo, tak tam už klima nebyla a to bych asi bez toho vějíře nedala. Tančila jsem od 4 od odpoledne až do 2 do rána, takže vím, o čem mluvím. JInak jsme měli u toho i terasu a to bylo super jednak pro kuřáky a kolem té 8 večer už se udělalo venku lépe. Zapálili jsme tam všude svíčky a spousta lidí byla venku na terase a dívala se na ostatní jak tančí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?