Svatba v Uherském Hradišti. Poraďte dodavatele

Prosím o radu, jelikož jsem v jiném stavu, rozhodli jsme se s přítelem, že se na rychlo vemem. Máme zamluvený obřad v kostelíku na Modré. Budeme mít velmi malou svatbu-jen rodiče, svědci, sourozenci, cca okolo 15 lidí. Jelikož jsme se svatbou nepočítali a navíc dotahujeme domek ke kolaudaci, máme omezené finance. Můžete mi poradit (za rozumnou cenu), následující: - kde si půjčit svatební šaty (velký výběr šatů i pro těhotné nebo pevné za normální ceny, slušný přístup) - kde koupit levně hezké prstýnky (bílé zlato) - kde dělají hezké/levné svatební kytice - nějaký hezký salonek pro cca 15 lidí nejlépe na Velehradě, Modré - dobrého fotografa za slušnou cenu - dobrou kosmetičku - kde nechat udělat oznámení atd. Nejde mi o nejlevnější ceny, spíš tak rozumně kvalita/cena. Díky moc.
Odpovědět
Není špatně nadpis? Když je svatba narychlo, tak asi bude ještě v roce 2011?? A přeji aby jste to rychle zvládli
Odpovědět
Pardon, má tam být 2011, asi už to nejde opravit?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Díky, ty oznámení u Stloukalů jsou fakt pěkné a za dobrou cenu.
Odpovědět
Ahoj, já co můžu vřele doporučit tak na kytku do Květinářství ( nebo spíše zahradnictví ) Bílovice,jsou tam fakt pěkné kytky a opravdu levné.
Odpovědět
ty prsten Žabka vypadají taky moc dobře, díky
Odpovědět
A co nějaká dobrá kosmetička z UH?
Odpovědět
Profilova fotka
Kosmetičku můžu doporučit kamarádku Lenku Kulihovou, je ma MD a není drahá. Bude líčit i mě. My máme svatbu 11.6. Přijede po Uh nalíčit i domů, není problém. Co se týče prstýnků tak my naštěstí dostali zlato a to vyměnili za bílé zlato a dopláceli jsme nějak 4tis. akorát jsme teda šli do nejdražšího zlatnictví k Výmolom :( A v jakém jsi týdnu? Já si šaty koupila a jsem je ochotna půjčit do 1500kč. Po svatbě je musím hodit ještě do čistírny, fotku můžu zaslat na mejlík pokud budeš chtít. Hostinu si hlavně nedělej na Velehradě na Mlýně, kamarádka Lenka ji tam měla a to jídlo byla katastrofa. Na Modré v restauraci si myslím, že již bude obsazeno. My máme v Klášterní vinárně v UH a taky to máme cca pro 16 lidí a to bez problému pro takový malý počet, poté máme zahradní párty a tam už bude asi 70lidí. A fotografku máme taky nejlevnější z UH. Bráchu fotila a vyšlo to nějak kolem 5tis. je to hrůza ale je to prý nejlevnější. Oznámení máme z Jarošova, ale zařizoval to brácha, to bych musela zjistit, ale my si z tama vybrali jen tak tak, nic se mi tam nelíbilo.
Odpovědět
@zeonka Jsem v 8 týdnu, v pátek půjdu na první ultrazvuk. Chcem se brát někdy v půlce července, to budu kolem 14-15 týdne, takže už mi asi poleze břicho :-(. Náš termín je zatím v kostelíku volný, dokonce je volný i salonek na skanzenu, takže příští týden to budu rezervovat, akorát stále čekáme na ten ultrazvuk jak to dopadne, kdyby to mělo nějak špatně dopadnout, tak bysme svatbu odložili až na příští rok. Fotografku budem mít asi paní Smutnou, pokud nám nikdo nevyfoukne termín. Prstýnky objednáme z té Žabky, jak mi tu radili, jsou tam opravdu velmi levné pěkné prstýnky. Oznámení asi od těch Stloukalů, také jsem si bez problémů vybrala.
Odpovědět
Neznáte svatební salon Dáma v Uherském Brodě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?