Solarko???

Ahojki mame svatbu v srpnu, mam vybrané šaty bez ramínek.. Na koupaliště moc nechodíme spíš vůbec.. Hodně jezdíme na kole ale měla bych blbě vypálené ramínka, napadlo mě začít chodit do solárka, ale nevím jak dlouho před svatbou jestli už teď ať chytnu barvu.. Díky za rady :)
Odpovědět
Ahojky. Já jsem celoročně bílá jako stěna, protože nevydržím moc dlouho na sluníčku, takže se nestihnu opálit a ani nechytnu žádnou barvičku. Jednou jsem do solárka chodila před maturitákem a docela jsem se pěkně opálila. Tak jsem si taky říkala, že před svatbou párkrát zajdu, abych nebyla úplně bledá a abych chytla nějakou barvičku. Svatbu máme na začátku července a začnu chodit během následujících 14 dnů a to pravidelně jednou týdně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mne v salonu radili samoopalovaci krem :-) Ale pani rikala, ze mam koupit nejaky kvalitnejsi (drazsi), ze ty levne delaji fleky. Nicmene mame svatbu v kvetnu a vcera jsem sla poprve na solarko. Pani v solarku mi dala krem na solarkovani, ktery ma v sobe samoopalovaci slozku. A uz po prvni navsteve mi prijde, ze jsem o trosku tmavsi. Pravdepodobne diky te samoopalovaci slozce. Snad to tedy stihnu, nechci byt cerna, ale ani splyvat s saty.. :-D
Odpovědět
@lizarde s tím mám strach , jak říkáš kvuli flekům :) potom dej věďet jak to dopadlo jestli to stacilo ;-) budu držet pěsti ;)
Odpovědět
@varda1 ahoj.a máš zkušenost,že 1x týdne je dostačující?Mě by to takhle z časové vytíženosti přišlo vhod,ale nemám zkušenost,jak rychle se opalim a a jak opálení drzi.svatba je v červnu Pak jsem ještě uvažovala o samoopalovacim nástřiku,ale recenze jsou různé..
Odpovědět
No záleží také hodně na tom jak se normálně opaluješ? Jestli se na sluníčku opaluješ dobře, tak si myslím, že Ti to úplně stačí. Já budu chodit jednou týdně až do konce toho června a myslím, že budu opálená dobře. Takže dva a půl měsíce. Pokud usoudím, že se opaluji i v solárku pomalu, tak to třeba zintenzivním. Ale myslím, že jednou týdně úplně stačí. Nechci být zase úplně hnědá...jen taková hezká, přirozená barva. :-) Co se týče nástřiku, tak jsem kdysi kvůli jedné akci taky byla. Nevím tedy jestli to bylo tím salonem, ale spokojená jsem vůbec nebyla. Pokud o tom uvažuješ, tak bych pak volila nějaký hoooodně dobrý salon, který má vážně dobré recenze. Protože jen tak se někde nechat nastříkat u nějakého průměrného salonu, tak to doopravdy NE!!! Sice jsi opálená hned to jo. :-) Ale třeba klouby jsem měla tmavší...třeba na rukou nebo lokte apod. :-) Takže já osobně volím solárko. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?