Skrytá nevěsta ANO x NE

Profilova fotka
Ahoj nevěsty :-) Potřebovala bych nějaké názory, typy, rady nebo jen popovídání si o tom, jestli se nechat v den "D" vidět ženichem ještě před obřadem. Do teď jsem byla přesvědčená, že si mě ženich vyzvedne u našich doma, kde se sjedou i ostatní svatebčané, nazdobíme auta, rozdáme vývazky a pojedeme. Přeci chci se svatebčany strávit co nejvíce času a ne se schovávat. Pořád mi ale vrtá hlavou krásná představa, jak na mě ženich netrpělivě čeká u oltáře. Znamenalo by to, že by mi ženich dovezl květinu už ráno, svatebčané by se sjeli u nás stejně jako v první variantě, jen já bych prostě čekala doma než se nazdobí auta a nasedala bych až ve chvíli, kdy ženich už bude ve svém autě. Než by pak na místě začal obřad, čekala bych v autě nebo ve svatebním apartma, kde budeme s ženichem spát. Přišla bych tedy o nějaký ten čas se všemi ostatními. A nějak se nemůžu rozhoupat :-) Budu tedy ráda za vaše zkušenosti a rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zase si říkám, pojedeme přes mou rodnou vesničku a jak pak vyřešit pokud by někdo chtěl naplánovat nějaké zatahování, o to zase přijít nechci... Neříkám, že bude, třeba ne, ale kdyby, tak bych si ho určitě ráda užila.. Prostě nevím :D
Odpovědět
Já jsem byla "utajená" a ani jsem nepřemýšlela, že by to bylo jinak:) Ale mně jel ženich na kole, takže ani nejel ve špalíru a já jsem jela normálně z domu. Viděli jsme se tedy den před svatbou, spali každý zvlášť a pak mě viděl až přicházet k oltáři a bylo to super! Mělo to své kouzlo a přišlo mi, že to tak má být, že mě jako nevěstu viděl, až mě táta předával:)Se svatebčany jsme si to užili i tak a pařili jsme do 5 do rána!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to sme na tom úplně stejně já také, pořád váhám jak to spáchat chvíli sem přesvědčená že si mě vyzvedne doma a ztoho mi začne hlodat brouček hlodáček, že to kouzlo prvního momentu kdy stojí před oltářem a já vejdu do místnosti a zústane stát ohromen nebo zděšen :-D má něco do sebe tradice můžeme dělat i po obřadu přece. A to mám už jen měsíc do svatby :-D být či nebýt
Odpovědět
Myslím si, že si hosty užiješ až až, takže na tohle bych se neohlížela. Ale třeba já to beru z praktickýho hlediska, že se navzájem s přítelem před obřadem uklidníme. :) Ale udělej si to jak chceš, fakt jen podle vás, ne podle hostů rodičů atd.
Odpovědět
Profilova fotka
taky chci být utajená :-) chci aby mě viděl až u oltáře a aby tato chvíle byla naprosto magická :-) takže já ano :-) ani se mi nelíbí vykupování a postávání vedle sebe ještě před obřadem..chci ten magický moment :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaspar Já to řešila i s mamkou právě a ta by to udělala klasicky - ženich vyzvedává nevěstu u rdičů doma. Zase mi přijde zvláštní lidem nějak naznačovat ať po cestě rozhodně nic neplánují, že chci být viděna až u oltáře :O Nakonec si říkám, že moment překvapení nebo zděšení bude tak i tak a jestli u nás před domem nebo před oltářem, na tom zase až tak nesejde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anula1 Taky se nakonec přikloním k tomu praktickému hledisku :-) Těším se až budu moct všechny pozdravit přivýtat, dostat kytičku a nebudu muset přemýšlet jak opatrně lidem naznačit, že po cestě rozhodně nikde nestavíme nebo tak... Asi jsem si prostě jen potřebovala pár názorů přečíst, popovídat si o tom a hned mám jasněji :-) Děkuju za příspěvek :-)
Odpovědět
Oboje má něco do sebe - my spolu budeme před obřadem, budeme se sami fotit a právě si chci ten "magický moment," kdy mě poprvé uvidí užít jen ve dvou, když přijedu na sraz na focení a budem tam jen my dva (a fotograf) a "nevrhnou se" na nás hned i ostatní svatebčané, že si uděláme takovou intimní a romantickou chvilku. Ale každý to vnímá jinak, neboj, jakákoliv varianta může být super. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella To je pravda, ten den bude nádherný, ať už se rozhodneme jakkoli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petamert taky si říkám však ona tak či tak to bude mít něco do sebe. Ale bavili sme se o tom s nastávajícím, že jak by to chtěl atd... protože on už jednou ženatý byl a vyjádřil se , že by byl radši kdyby mě viděl až před oltářem. Říkám jo aby sis to mohl rozmyslet a zdrhnout :-D. Takže teď je na popředí utajená nevěsta i z důvodu že ženich bude u rodičů v Olomouci a já u nás doma na vesnici tak aby nejezdily sem a tam. Lidé od mé strany se budou sjíždět ke mě a z jeho strany k nim. sraz by měl být před Olomouckou radnicí s tím že já vylezu až boudou všichni uvnitř. Akorát teda bude asi problém právě na té radnici, jelikož zrovna nejsou nakloněni takovým to manévrům a chtějí aby sme se oba legitimovali před obřadem. atd.... budu je tak dlouho otravovat dokud to nepovolí :-D
Odpovědět
Už jsem to psala několikrát v jiných diskuzích, ale tak ještě znovu přidám jako tip ode mě ;-) S mým mužem budeme v jedné chalupě, lidé budou jezdit tam,. Já budu postupně nalíčená, učesaná...budu se normálně pohybovat mezi hosty, ale šaty si obléknu až když všichni odjedou pár minut přede mnou na místo obřadu. Takže v plné parádě mě přítel uvidí až přicházet k oltáři, ani neví jaké mám šaty. (Mám ale jednoduché šaty, do kterých mě nemusí čtvrt hodiny soukat několik lidí :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@evakaspar Já mám 14 dní do svatby a stále nevím :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já to měla tak, že jsme normálně spali spolu u nas doma, už den předem přijela moje svědkyně. Ráno jsme doma spolecne dochystali, co bylo třeba, můj nastávající pak odešel ke svým rodičům, co bydlí o dvě ulice vedle, ja jsem se nalicila, učesala, oblikla, pak přijeli moji rodiče (zdaleka), společné jsme šli na radnici a vsichni jsme se pak setkali před radnicí...takže mě rano viděl rozsuchanou, v pyzamu a pak až v plné parádě, šaty sice předtím viděl, ale stejně si to nepamatoval...takže šok tam byl, ale ne až u oltáře :) jako mohla jsem se domluvit s matrikarkou a někde se schovat, ale my jsme potřebovali seznámit naše rodiče a nikdo jiný kdo by znal všechny tam nebyl, tak aby tam před radnicí nestali sami a nekoukali na sebe jako puci :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme spát oba dva u nás doma i se tam chystat, pak ženich a svědek pojedou pro kytky a odvezou dortana místo, já se mezitím obleču do šatů a než přijedou, přijdou k nám rodiče a svědkyně, svědek u nás bude spát, protože jsou z daleka, podaruje maminy a mě kytkou a jdeme se fotit, pak pujdu k našim a budou přijíždět hosté k nám a nazdobí se auta, pak si zavoláme, že uz vyjíždi a my se zapojíme na konec kolony, do kostela půjdu jiným vstupem aby mě ostatní neviděli dřív než půjdu k oltáři :-D tak moc se teším jak budou koukat a jestli mi to bude slušet, teda doufám že jo :-D a že to bude krásný a nebudou moc zmatky kolem přepravy a vše se stihne včas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já to budu mit tak ze se uvidíme az před oltářem :-) nebo spis před bránou. .bereme se na louce a ja budu už večer před tim spat se svědkyni a druzickami na miste obřadu takže my se uvidíme az pak..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzzkkaaa Určitě budeš nádherná, toho bych se nebála :-)
Odpovědět
já nechci být utajená, jak jsem tady četla v diskuzi, aby se lidi dole bavili a já nahoře koukala na televizi..? 8-) Jak tady píše nevěsta výše, chci si ten magický okamžik užít ve dvou. Máme obřad až odpoledne a přece se nebudu půl dne schovávat. Chci být celý den s ním, taky se vedle sebe ráno probudit. Fotit se budeme dopoledne, takže prostě abychom si svůj den užili ve dvou, ale chápu, že každý to má jinak.. Už takhle to bude náročné ten silný okamžik při obřadu, takže uklidnění spolu předem nám taky přijde vhod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli obrad az v 16 hodin, zenich noc predtim spal normalne semnou, takze jsme se videli rano a krasne si popovidali. Cca ve 12 jsem sla ke kadernici a mezitim jel zenich na penzion kde byla cast hostů z dalky a dochystali co je potreba, pak zařídil kytky a sam se chystal. Ja stravila nadherne klidne dopoledne, po cesani a liceni jsem byla u nasich s nasima, dvema družičkama a svedkyni + fotografka a kameramanka. No nadhera, zadny stres, klid, sranda. Pak me holky oblikly a čekalo se na auto nevesty a ridice (kamarada) ktery me vezl kytky od ženicha. Holky a nasi pak sedli do druhyho auta a vyrazili jsme. Vsichni krome vyse uvedenych me videli az kdyz jsem vstoupila do uličky... Kouzlo okamziku pro ženicha a me :-). Manzel byl dojaty a jsem rada ze tohle mam na videu. Ja nemam rada takovyto ocumovani nevěsty pred obradem, je to pro me stresujici a jeste jsem se na svatbe nesetkala s nevestou, kterou by to nestresovalo, protoze kazda teta a stryc neco chteji a je to pro me celkove zmatek. Takhle to bylo opravdu v klidu a ani na minutu jsem nemusela nic resit. Kazdy dle svy chuti :-)
Odpovědět
Máme odpolední svatbu a budu utajená, chceme se vidět až při obřadu. Spát budu u mamky a naplánovala jsem to s líčením a česáním tak, abych nemusela brzo vstávat a pak sedět sama zavřená v bytě a koukat z okna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já jsem zase nad tím utajením ani neuvažovala. I když to musí být nádhera, když tě ženich vidí až u oltáře. Ale u nás na vesnici to chodí klasicky, že k nevěstě se ráno sjede její rodina či přátelé na "snídani" a potom si pro ni dojede ženich se svou rodinou a probíhá takové to děkování rodičům za výchovu u kterého jsme byli oba a pak jsme jeli v koloně aut ženich v prvním, já v posledním a probíhalo ještě šraňkování a jelo se na obřad. :-)
Odpovědět
Ahoj, já nad tím stále přemýšlím :D Na jednu stranu musí být parádní, když ženich (a ostatní) vidí nevěstu až u oltáře, ale mě by bylo líto, že bych nepřivítala ostatní hosty, především ty, kteří přijedou pouze na obřad. Nevydržela bych se na ně koukat z pokoje :D Ženich bude spát před svatbou doma, já v hotelu, kde bude svatba. Myslím si ( a taky doufám), že ten wau moment přijde, i když se uvidíme dřív než u oltáře :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sadamka90 Také jsem z vesnice a myslím si (samozřejmě to tak být nemusí), že cestou nás bude nějaký zatahování čekat a nerada bych o to přišla... Celý večer jsem nad tím včera přemýšlela a konzultovala s mamčou a došla jsem k závěru, že já to nakonec asi cítím tak, že si celý den užiju se všemi od prvního okamžiku až do konce :-) Magický moment přijde (doufám :D), jen ne u oltáře, ale až sejdu ze schodů a ženich mě bude čekat se všemi ostatními před barákem :-) Konec konců si myslím a doufám, že si mě i cestou k oltáři ještě rád prohlídne znovu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajinam Přesně takový pocit z toho mám já :-) a wau moment si myslím, že přijde za každých okolností :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?