Skládací svatební košíčky, ne moc velké. Máte tip?

Ahojky, sháním svatební košíčky, nejlépe skládací, ne moc velké a s pěkným potiskem :-) Vím, jsem docela náročná ale nemáte nějaký tip? Popřípadě, kde se dají košíčky sehnat v Praze? Díky moc
Odpovědět
Já jsem koupila totální klasiku u nás v drogerii za 49 kč - 50ks.... Ale to jsou fakt ty klasické bílé... Ty chceš tyhle, nebo radši krabičky?
Odpovědět
Chtěla bych košíčky ale s něajkým potiskem. Problém je v tom, že většina z nich má zlatý potisk a to mmi přijde trochu kýčovitý
Odpovědět
Já jsem koupila normální bíle košíčky a potiskla je silikonovým razítkem, které jsem použila i na svatební oznámení. Vypadá to moc hezky. Určitě potiskám i krabice na výslužky. Zkus se podívat na silikonová razítka na fleru, jsou krásná..
Odpovědět
@caslava No, tak ty razítka.... nebooo ubrouskovou technikou? Napatlat barvičkama? Jestli nemáte moc hostů, tak se to dá i udělat ručně z vlastního A3 papíru... :)
Odpovědět
Ahoj, já jsem koupila krásné zlaté, s leskem. Krásně se lesknou, myslím, že byly za 9Kč.
Odpovědět
Ahoj, já jsem si koupila papírové košíčky nevěstu a ženicha, je sice pravda, že jsou dražší, ale mám na nich doplňky do barvy jako budeme mít svatbu, takže vše sladěné a jsou fakt originální... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@airawen V jaké drogerii se prosím dají sehnat? Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?