Rýmující se text na děkovný dort pro tchýni. Pomožte

Profilova fotka
Ahoj holky. Chci se zeptat zda neznáte nějaký pěkný třeba i rýmující se text na dort pro maminku ženicha. Předem děkuji. Jíťa
Odpovědět
Tak treba -dekuji vam rodice za syna vaseho,laska ho privedla do domu naseho nebo -nesu vam lasku a srdce na dlani,dekuji vam za syna a jeho vychovani :-N
Odpovědět
Ahoj Jito, my meli tento: Vy jste syna vychovali, já Vám ho dnes beru,mějte mě prosím rádi jako svoji dceru. a za manzela jsme meli tento: Děkuji Vám za lásku, kterou ke mě máte,děkuji Vám za dceru, kterou mi dnes dáte.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky za návrhy. Chtěla bych totiž budoucí tchýni překvapit, je to skvělá paní. ;-) a co jsem viděla tak to stále nebylo ono :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
nadja73 • Včera v 17:40 Ahoj vsem, budeme davat maminkam dekovne dorty. Neznate nejaky pekny text, ktery by se dal na ne napsat? Nejradsi nejaky vtipny a zaroven dojemny. Diky moc. karminka • Včera v 17:59 Ahoj, my necháváme rodičům dělat dorty a nechali jsme tam udělat jen text děkuji za syna a děkuji za dceru. Na dortu budou fotky nás obou,když jsme byli malí. Udělají to z jedlého papíru. Vypadá to dobře, nechtěli jsme dlouhý text, prý je to pak složité a v našem případě by nevynikla fotka. nadja73 • Včera v 18:07 S tou fotkou je to dobry napad, jen musime v cukrarne zjistit, jestli umi nakopirovat fotku na jedly papir 8-) browneye • Dnes v 07:03 Ahojky, my budeme mít zase vlaječky s naší fotkou a textem, který mám v albíčku, zapíchnuté v dortu...Text je delší a je problém ho na dort napsat, tak jsem to takhle vymyslela...Kamoš už na nich pracuje..Ta stejná fotka byla na obálkách našeho oznámení a bude i na jmenovkách, černobílá, takže se bude supr hodit... :-) nadja73 • Dnes ve 12:45 Moc pekny dort a napad s vlajeckou taky dobry. Muzeme se ted s pritelem aspon o to vic dohadovat, jak to teda udelane:-) Jen bych doporucila text napsat bez hrubky a ne, jak je na ukazce v albu 8-) .....ke mne...., ne ke me ;-) browneye • Dnes ve 13:30 jj, o chybičce vím, já nevím, jak to takhle mohl někdo napsat ;-) ale tak stát se může... :-) nadja73 • Dnes ve 13:44 No, stane se to lehce, kdyz nekdo nevi, tak si to napise a to, co se libi vic, to pouzije nebo proste MNE nikdy nepise:-) Mne se taky vic libi ME a kde ma byt MNE, tak to pisu s tim, ze i kdyz je to spravne, tak si nekdo muze myslet, ze neumim pravopis. Proste MNE neni pekne, a tak se to schova.
Odpovědět
My máme " lásku vašeho syna/vaší dcery v srdci nosím a o Vaši prosím"
Odpovědět
nadja73- fotku na jedlý papír si můžeš nechat udělat sama a pak se jen domluv v cukrárně, jestli ti jí tam dají. Kdybys chtěla kontakt na firmu co dělá ty fotky, můžu Ti ho poslat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@michasia prosím mohla by jsi i mně poslat kontakt? Díky moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?