Rozlučka se svobodou pro 25-leté :))

Milé nevěsty, 24. mám s holkami rozlučku se svobodou, pojedeme za jednou z kamarádek do Prahy. Máte nějaké rady, nápady, co podniknout, kam vyrazit. Případně nějaký bar na úrovni, tím myslím ne pajzl...Vidím to na kávu, nákupy, oběd, večer u kamarádky případně někam do velkoměsta naposled :) (jinak nechodím už na žádné diskotéky atd.)
Odpovědět
Mně kamarádky v Praze vzaly jako překvápko do baru Oblaca v Žižkovské věži. Výhled famózní, koktejly výborné a je to tam na úrovni (pro mě možná až "za úrovní" :-D ). Předtím jsme byly v mém oblíbeném Las Adelitas na večeři a drinky (taky vřele doporučuji, jejich mangová frozen Margarita je sedmé nebe)
Odpovědět
@shigella Děkuji za ideu, jelikož ta kamarádka bydlí na Žižkově :D
Odpovědět
@shigella a ještě nějaký nápad, kam je možné jít večer? (bar/ disko na úrovni).....
Odpovědět
@nikaweru teda, to asi úplně neporadím... na drinky chodíme ještě do La Bodeguita Del Medio (kubánský bar) a na víno do vinárny Bokovka (od Ambiente). Ale vyloženě něco disko snad poradí někdo jiný, já jsem na disko nikdy nebyla. =-)
Odpovědět
záleží, co máš ráda, mě svědkyně vytáhla do kubánského baru La Bodeguita, ale tam to chce rezervaci, jinak budete stát u baru dole... Lepší míchaný drinky jsem neměla... Mě osobně nejvíce zaujal rockový klub Vagon, do půlnoci je tam živá hudba od půlnoci rockotéka, hrají tam staré fláky a lidi se tam chodí bavit, úžasná atmosféra, úžasní lidé ale pití klasika, pivo, panáky...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?