Přípitek v obřadní síni. Dělá se to? Kdo to zařizuje?

Profilova fotka
Nevím si rady jestli zařizovat přípitek s oddávajícím v obřadní síni. Jestli se to dělá, kdo to zařizuje a tak. Poradíte?
Odpovědět
@viktorie88 My jsme měli přípitek v nabídce, tak jsme si ho objednali. Přišlo nám to jako docela hezké zakončení obřadu. S tím zařizováním nevím, jestli je to tak všude, ale my jsme se nemuseli starat o nic, šampus i se skleničkama (ty nám pak zůstaly na památku) dodali oni. Jenom nám řekli, že tu flašku otevírá jeden ze svědků, tak se máme domluvit, který to bude. A musím říct, že jelikož jsem před obřadem moc nepila, abych neběhala na záchod, tak ten vychlazený šampus docela bodl ;-) Nejlíp bude zjistit si to přímo na matrice, tam ti řeknou, jak to chodí u nich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, děkuju. máme to příští pátek, tak to snad stihnu :)
Odpovědět
@viktorie88 my máme svatbu stejný den jako ty a na matrice nám řekli, že pokud chceme přípitek tak ať si doneseme lahvinku šampáňa, protože v pátek ho nedávají, jen svatbám v sobotu. Zase v pátek si neberou poplatek a v sobotu ano tisíc korun, takže to je něco za něco. Láhev otevírá přímo ta matrikářka a mají své skleničky (tak aspoň to je u nás)
Odpovědět
Profilova fotka
@viktorie88 nás se akorát zeptali, jestli ho chceme, tak jsme řekli, že ano, zařizuje to matrika, a skleničky nám taky zůstanou na památku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lahvinku pro jistotu koupím a skleničky si přinejhorším pučíme vedle v restauraci. Tak snad nám vanule nebude pršet :)
Odpovědět
@viktorie88 nezbývá než doufat.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdo to máte?
Odpovědět
právě se mě na to ptala mamka jestli se to ještě dělá,já to asi řešit nebudu.Bud nám tam dají nebo si připijeme až v restauraci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?