Podílel se váš ženich na přípravách?

Profilova fotka
Manželky a nevěsty, co měl/má váš ženich za úkoly při přípravě svatby? Co všechno jste mu svěřily, případně co zařídil sám od sebe?
Odpovědět
@adau My jsme zarizovali vsechno tak nejak spolu, ja trochu vic pripravovala predem, on pak doladil ty posledni veci den pred a v den D. Spolecne jsme vybrali datum, restauraci, shodli se na stylu, odvezl me pres celou republiku do Madory, proste vse na NASI svatbu jsme resili spolecne. Ani by me nenapadlo, ze by to melo byt jinak. A co bych mu s klidem sverila? Klidne celou svatbu, vzala jsem si muze, na ktereho se muzu ve vsech ohledech spolehnout...
Odpovědět
@adau My jsme taky zarizovali celou svatbu spolu.. jediny, co jsem zarizovala ja sama, byly kvetiny, moje saty a saty pro druzicky... jinak mi to prijde jako ''Ja si naplanuju svatbu a manzelovi dam par ukolu, jako diteti..'' takovej vztah bych nechtela. Ale mam kamaradku, ktera musela manzela vylozene ukolovat, a skoro celou svatbu si nachystala sama.. takze kazdej to ma jinak no :) Hlavne si to udelejte tak, jak to vyhovuje vam.
Odpovědět
Profilova fotka
@adau Hezky den, muj muz mi od zacatku pomahal. Nejvetsi kus prace urcite odvedl po graficke strance. Dali jsme dohromady nase predstavy o tom, v jakem duchu chceme nasi lasku oslavovat a on pak nailustroval a graficky zpracoval vsechny ty vesele karticky od oznameni, po menu, plakaty s veselymi pobidkami az po oznamovaci video a www stranky :) (http://www.beremese.cz/blog/kristyna_...)... Zijeme v Praze, ale svatbu jsme organizovali v Opave, a protoze ja se nemuzu z prace jen tak uvolnit, ale muj muz ma naopak vetsi volnost, absolvoval sam take prvni schuzku na matrice. Vsechno vyplnil a zarezervoval, pak se se mnou jen pani matrikarce prisel pochlubit! :D... Take prvni schuzky v miste, kde jsme meli obrad a veselici, absolvoval nejdrive muj muz sam. Ja jsem si to vetsinou vsechno vytelefonovala a muj mily tam pak skocil osobne doladit detaily. A kdyz bylo potreba, dle detailnich instrukci nakoupil, co bylo potreba... nebo proste jen strihal knirky a pusinky, pripravoval mi lepitka pri baleni oznameni, nebo mne zahrnoval pusinkami, kdyz jsem v nasem podkrovi travila dlouhe hodiny s tavnou pistoli a nuzkami v ruce :)... Oni jsou Ti kluci usati sikovni, jen je clovek musi trosku nakopnout! Preji Vam hladke pripravy! :) K.
Odpovědět
Ahoj. Tak můj manžel úplně sám uvařil domácí marmelády, které jsme měli pro svatební hosty jako dárek. A musím říct, že se mu až neskutečně povedly. Všichni z toho byli nadšení a chutnalo jim. :-D Jinak ještě zařídil fotografa (jeho kamarád a kolega z práce) a domluvil další dva kamarády jako řidiče, kteří v průběhu dne a večera odváželi hosty. Jinak jsme naprosto všechno vybírali a zařizovali společně (ostatně, tak to děláme vždycky ), co víc si přát. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adau manzel mel za ukol pouze sehnat si doklady a dostavit se vcas (a i tak to vypadalo, ze to prvni nezvladne :-D ) :-N ale vazne, vetsinu veci jsem musela resit ja ciste kvuli jazykove bariere, manzel neni Cech, zijeme v zahranici a svatba byla v CR, takze jsem si vyhodu "domaciho hriste" pekne odstresovala z vetsi casti sama. samozrejme spolecne jsme resili vse podstatne - vyber mista obradu, hostiny a ubytovani, styl jidla, hudby, vyzdoby, zasedaci poradek, papirovani v CR, prstynky.
Odpovědět
@karlajasmine : No když se ta kamarádka chtěla vdávat a on třeba moc nechtěl, tak si to holt musela zařídit sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu vše prodiskutovali (barvu svatby, jídlo, místo,...) a na čem jsme se shodli, to jsem zařídila :-D Manžel měl na starosti svůj oblek, čistý boty a sehnání grilu ;-)
Odpovědět
@knacki my to meli to same :D jedinna starost jeho obleceni :D
Odpovědět
Muj drahy vymyslel obrazek a motto na oznameni, pomahal mi bravurne v praci tavnou pistoli (svicinky, krabicky na vyslizky, bonbony, aj.), spolu jsme mu vybrali oblek, boty si poridil sam, ma na starost napocitat, objednat (pak nevypity vratit) tvrdy alkohol, spolu jsme probrali kalkulaci a jidlo na hostinu, organizuje rozdeleni do aut a v den D ma sraz se vsemi na snidani v hospudce, zarizeni hudby v sini a vyzvednuti kytek a me :-) Moc ho nutit nemusim, ale reknu si co ma delat :)
Odpovědět
snoubenec byl jmenován hlavním koordinátorem, takže objednal místo na hostinu a v současnosti obíhá matriku, vymyslel hudbu, zasedací pořádek pro své hosty, skladby na obřad, plánuje počet cukroví a program pro hosty. Kdo umí, umí 8-) jinak já jsem si vzala na starosti takovou tu kreativní část svatby - návrh oznámení, jmenovek, barvy svatby, naše oblečení, prsteny, jak má vypadat dort apod.
Odpovědět
takze u nas konzultace vseho probihala spolecne.. zarizovani a dotahovani do konce uz jen ja sama.. ale jsem doma na materske, byla jsem rada kdyz po praci vzal deti ven a ja mela na vse cas hezky v klidku - nevadilo mi to! myslim, ze to zase az tolik narocne nebylo.. na jednu stranu je hezke kdyz se patrneri o pripravy a organizaci deli.. na druhou stranu me by to mozna prislo neprakticke porad zjistovat kdo komu napsal/volal.. takhle jsem vyrizizovala korespondenci pod svym jmenem a tel cislem a bylo to OK..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme planovali tak nejak dohromady, resp. ja byla vzdy ten iniciator, ze je potreba neco vybrat nebo zaridit, hledala inspiraci a prichazela s napady a navrhy, dal uz mi s tim manzel vzdy pomahal, hlavne co mi pomohlo nejvic bylo ze mne vsude ochotne vozil a vyzvedaval veci.. kdybych mela byt na vsechno sama, tak bych bud svatbu zrusila nebo bych z ni byla otravena, protoze mne to zarizovani az tak netankovalo..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No jako první mne napadlo že má za úkol platit příchozí faktury za svatbu :-D ale né tak jednoduché to není. Můj budoucí se do všeho tak nějak zapojuje. Mluví mi do hudby i do výběru fotografa. Za úkol má sehnat nějakého veterána škodovku abychom se u ní mohli fotit a samozřejmě mluvil do jídla. No a nejvtipnější je když mi mluví i do šatů. Ale fakt je ten že konečnou "fasádu" všemu dávám já domlouvala si schůzky s dodavately atd.
Odpovědět
Sám od sebe zařídil profesionální koordinátorku pro svatební den, abychom se nemuseli o nic starat nebo házet povinnosti na rodinu a kamarády. Jinak se zapojoval do výběru místa na svatbu, prstenů a vyzkoušel si jeden oblek, který si pak půjčil na svatbu. Dekorace a vizuální sladění svatby ho moc nezajímalo. Spíše se zajímal o průběh dne (program a tak).
Odpovědět
Profilova fotka
my sme teprv v zaciatkoch, moj nastavajuci ma vela starosti okolo baraku a hned ma upozornil, ze to budem riesit vsetko sama-takze to uplne chapem a mne to plne mne vyhovuje,pretoze si vyberiem co sa mne najviac paci a nebude mi kecat aspon do toho, do coho sa nerozumie :-), ale tie zakladne veci ako miesto obradu a hostiny sme vyberali spolu, a taktiez budeme spolu vyberat aj jedalny listok, program pre starejsieho,zenicohv oblek, obrucky , a nacvicovat tanec,,,a vyriesiel aj svadobne auta, a po vzhliadnuti svadobneho oznamenia zapojil aj svoju fantaziu,,, ostatne zvladnem sama a aj si to krasne vychutnam :-)
Odpovědět
@adau objeli jsme spolu místa, která se nám líbila a následně jedno vybrali a pak jsem mu přivezla ochutnávky dortů, aby mi pomohl vybrat favorita, a to je asi vše:-) Nesmím pominout, že se vskutku hrdinsky choval, když jsme mu kupovali oblek, kravatu a košili a taktéž se zachoval, když jel s budoucím tchánem:-) Za to má obrovskou pochvalu. Následně jsme spolu nakupovali pití a vybírali jídla na raut a hostinu. V ostatním to nechal na mne. Upřímně, 99 % to nebaví, případně nezajímá takže jsem to tak brala a konzultovala s ním až konečný výsledek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Na tohle téma jsme právě publikovali celý článek http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Přejeme hodně trpělivosti při přípravách :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?