Originální šperky

Poraďte mi, prosím, kde koupit originální a netradiční šperky...nechci žádný štras, perličky na nylonu apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula zalezi na tom, jakou mas predstavu, ale mohla bys zkusit projit treba fler.cz. Ja hledala pres Google obrazky a nakonec se mi podarilo najit holku, ktera mi vytvorila to, co jsem si predstavovala :-)
Odpovědět
Fler už jsem prošla snad celý :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus si zadat do Googlu Katyma. Měly by ti hned první vyjít její stránka s autorskými šperky. Dělá nádherné sutašky. Některé jsou sice dost robustní, ale dají se vybrat i jemnější. Jinak ještě dělá z rokajlu. Taky nádherná práce. Z její dílny jsem od nastávajícího dostala ke státnicím jedny sutašky, jsou lehounké a všichni vždycky obdivují. Stejně tak jsem na vánoce před lety dostala z rokajlu celou sadu, nechávám ji vždy jen na zvláštní příležitosti. Do divadla , na ples a vždycky má strašný úspěch. Nikdy bych neřekla, že to může vypadat dobře, jak jsem to poprvé uviděla, ale na krku a v uších je to boží. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula a nevybrala sis na fleru? Ja si je nechala delat na zakazku od kamaradky (fotky mam v albu). Jeste muzes vyrazit na design market apod a tam si okouknout praci v realu. Na fler nehledej ve svatebni sekci :-D
Odpovědět
Dnešní dopoledne trávím hledáním originálních náušnic, takže tvoje diskuze se mi akorát hodí :) Ta Katyma má hezké věci, ale absolutně to není můj styl..tak čekám ještě na nějaké tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě napadá toto, nevím nakolik je to originální, ale bižu z fleru neberu jako šperky :) ;-) Kate Spade NY: https://www.katespade.com/accessories... (šperky jsou jen pozlacené, vydrží ve 100% stavu při téměř denním nošení cca rok) Juicy Couture: http://www.juicycouture.com/Jewelry-W... (robustnější, občas nevkusné, ale mám od nich již čtyři roky jeden řetízek s přívěskem (viz obrázek) a je v úplně stejném stavu jako na začátku, takže kvalita je super, žádný kamínek nevypadl a řetízek se neošoupal) Antipearle: http://www.antipearle.com/cz/kolekce-... - osobní zkušenost nemám, ale často na stránky koukám, dřívě mívali šperky mému srdci bližší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je ten obrázek :)
Odpovědět
@marketaaj ze zasady nehledam na ceskych strankach nic pod nazvem svatebni - mam jistotu, ze bych nepochodila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zalezi asi na dost vecech, co se ti libi, co rada nosis atp. Ja mam treba oba prstynky (jak zasnubni, tak i snubni) z damaskove oceli a tak treba budu vybirat i z tohoto materialu... U nás to dela jen par lidi, jukni na to treba te to zaujme :-)
Odpovědět
Mne se treba libi sperky z porcelanu, na fler jsem par zajimavych kousku nasla, ale zatim tam nebyl ten wow efekt
Odpovědět
Nakonec jsem objednala toto - porcelan a leskla platina :)
Odpovědět
Ahoj, v Praze mají velký výběr autorských šperků např. v Artělu, v Modernistovi, v Harddecore, dobré ceny mají v Parazitu (na dvorku z rohu Karlovy ulice). Nebo zajdi na Dyzajn market 19.-20.3. u Národního divadla. Já mám ráda tvorbu Michaely Gorcové, měla jsem na svatbě její náušnice Hortenzie a bylo to perfektní.
Odpovědět
Článek se načítá
@pani_k dekuju za tipy, omrknu. Jeste mam v zaloze toto - vyrobeno z folie LCD monitoru :))
Odpovědět
Profilova fotka
Plastic is fantastic Fler
Odpovědět
Nakonec jsem objednala rucne vyrabene sperky od Marie Bernotove - provedeni v bilem zlate a bile sladkovodni perly (budou samozrejme ve stejnem odstinu,ne jako odstin nausnic na fotce :) Moc se tesim :)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží aka je predstava, ja som si nedávno koupila na sperkin.cz a maximálna spokojenost s dodanim aj s bižuteriou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?