Na kolik hodin pozvat hosty?

Ahojky, nemůžeme se shodnout, jak dlouho před obřadem by u nás měli být svatební hosté. Samozřejmě ti, co přijedou z daleka neřešíme, až přijedou - přijedou, ale nevíme na kolik hodin pozvat ostatní, místní. Co člověk, to názor, bohužel ani já se ženichem se v tomto neshodneme, naštěstí v zásadních věcech ano :-) Obřad máme ve 13:30, nechceme aby se u nás čekalo nějak moc dlouho (aby se hosté nenudili), ale zase dost dlouho na to, aby se stihli ozdobit myrtou, v klidu najíst apod. Jaký je podle vás optimální čas? Jak jste to měly vy?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme obřad v 11h, hosté jsme pozvali na 9tou na snídani do restaurace, příjezd k nevěstě bude cca v půl 11 a pak se pojede na obřad :)
Odpovědět
@elii2 Na obrad pojedete autem nebo pujdete pesky a jak to mate daleko? :-)
Odpovědět
@majkll na obřad pojedeme autem, pomalejší jízda svatební kolony cca 20 minut a na místě máme být nejdéle 15 minut předem, takže ve 13:15 h
Odpovědět
@elii2 asi bych je pozvala na 11. Pomalu se zacnou schazet, daji si neco maleho,, poharek a bude vsechno v klidu :-)
Odpovědět
Taky bych je pozvala na tu 11.hodinu.
Odpovědět
Taky bych je pozvala na 11, dá se to vše krásně stihnout. Kdo bude zdobit auta, stejně bude popíjet a pojídat při práci venku. Ale zkušenost s tím nemám, protože k nám nikoho nezveme. Všichni jsou pozvaní přímo na místo obřadu na 12:45, obřad začíná ve 13 hodin.
Odpovědět
Já taky navrhovala 11 hodin, ale ženich říká že se u nás budou skoro 2 hodiny nudit, že na 12tou to bohatě stačí... Asi mu dám přečíst tuto diskuzi ;-)
Odpovědět
@elii2 No to si muj manzel taky myslel ze se hoste budou dve hodiny nudit...my meli lidi pozvany na 9.hodinu,odjezd na obrad byl v 11.,z nasi strany lidi prisli presne v 9,takze v klidu se najedli,udelali si se mnou fotecky,jeste si v klidu sedli a povidali si se mnou,se me pokouseli uklidnit protoze jsem se klepala jak ratlik :-) No a lidi z manzelovy strany naschval delali problemy a prijeli az po 10.hodine,takze ja byla ve stresu aby zenich stihnul vyzvednout kytku,a pak se jeste divil ze maji fofry a nestihli se ani najist. Nakonec uznal ze ti,co tu byli dve hodiny predem,udelali dobre.
Odpovědět
Profilova fotka
@elii2 a co takhle je nechat přijet v nějakém časovém rozmezí? My jsme odjížděli na obřad ve 12:30 a hostům jsme řekli, ať přijedou mezi 11 a 12. Každy si přijel, jak chtěl, všichni se zdravili a seznamování postupně, přijde mi to tak dobré ;) kdo si chtěl s někým povypravet, byl tam uz v 11, kdo třeba nikoho moc neznal a nechtěl jezdit zbytečně brzy, přijel ve 12... Proč přikazovat striktně určitou hodinu?
Odpovědět
@elii2 13:30 obrad 13:15 byt na miste 12:50 odjezd 12:35 zacit lifrovat lidi ven do aut (nejakou dobu trva nez se vsichni naskladaji a opravdu muzete vsichni odjet) 11:00 - 12:35 vsichni urcite neprijedou presne a naraz, budou se zdobit auta, pripnout myrty, obcerstveni 11:00 mi prijde jako ok cas :-) oni chlapi si to vsechno predstavuji jak hurvinek valku :-)
Odpovědět
@dmiska Na tom něco bude... Dáme jim rozmezí hodinu, do toho se snad každý vejde - ať si přijedou kdy uznají za vhodné. A navíc je to pro nás se skoromanželem fajn kompromis ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?