Měly jste na svatbě autobus? Můžete někoho doporučit?

Profilova fotka
Ted tu s pritelem resime takove mensi dilema zda poridit autobus na svatbu... jelikoz by to vyresilo asi spoustu problemu jelikoz nas bude asi skoro 80 a hlavne pritelova rodina jsou z anglie takze jak vsechny dopravit z letiste k nam na vysocinu a pak z hotelu na obrad a zpet... no takze nevim zda pujcit nejaky minibus pro 20 lidi ci jak nebo se na to vykaslat a rozjezdit to autama... mela nektera z vas autobus na svatbe? muzete nekoho doporucit?
Odpovědět
ja na svatbach zazila autobus uz 2x a to nejen minibus ale klasickej autobus a je to opravdu supr vec nikdo se nemusi o nic starat proste reknes lidem nalezte do autobusu a je to ;-) prakticky je to opravdu supr :-) akorat kdyz budes mit autobus osidis se o kolonu aut ;-)
Odpovědět
My jsme jeli na svatbu autobusem všichni - včetně nevěsty a ženicha. Aby to mělo šmrnc, byl to anglický autobus (jsem z Ústí n.L. a pronajímá ho náš Dopravní podnik). Mělo to styl a cestou jsme si užili spoustu legrace. Doporučuji !
Odpovědět
Lucie, muj pritel je take anglican a hoste budou z celeho sveta tak aby sme jim to ulehcili budeme pronajimat minibus ktery priveze hostu s letiska do hotelu a spet a v den svatby budeme mit velkej autobus ktery priveze hosti z hotelu na obrad a pak na hostinu. Budeme mnet take mensi kolonu protoze mi prijedeme z anglie pred svatbou autem a moje rodina bude mit asi 3 auta. Myslim ze kolona ze 4 aut a autobus bude OK.
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji moc holky queenbee: leti vasi na prahu? z jake pujcovny mate ten minibus? a pro kolik je lidi? taky si rikame ze neco takovyho poridime? a hlavne ten autobus.. budu se muset po necem podivat mas nejakou webstranku?
Odpovědět
Vetsina nasich hosti poleti do Brna takze mi budeme mnet minubus i autobus z Brna. To ti asi na nic nebude, trochu by se Vam to predrazilo. Jestli ale chces tak Ti neco poslu do IP.
Odpovědět
My měli minibus pro 17 lidí tušim, já jako nevěsta jsem jediná jela s taťkou autem, ostatní si busík moc pochvalovali - prej tam byla sranda, dostali rovnou bublifuky a instrukce se řekli všem najednou a nikdo nemoh bejt "mimo" a neslyšet nebo se někde ztratit, přijet pozdě a tak ;-) Kontakt kdyžtak přes IP, ale jsou to střední Čechy, tak nevim, jestli to k něčemu bude.
Odpovědět
Profilova fotka
krtek.93: moc dekuji jasne kontakt mi pisni treba budou mit podocku v brne ci praze... dekuji queenbee: no on mozna nekdo taky poleti na brno ale koukala sem se na ty letaky z brna letiste ted sem v tydnu odtam letela ale co maj max je pro 9 lidi a to bychom potrebovali asi 3 hihi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji za kontakt koukam ze je to s ridicem.. kdyby nahodou nekdo vedel o firme kdo pujcuje bez ridice bylo by to super...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky, tak mi o tom také přemýšlíme, že je všechny odvezl na obřad a hostinu (v jednom místě) a večer zpět. Zatím čekáme na odpověď . Nevíme, zda to nás dopravní podnik dělá. Holky, a na kolik Vás to vyšlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my měli taky autobus a všichni si to moc pochvalovali ;-) Slivovička a koláčky, prý tam byla sranda, že ani nechtěli zastavit 8-) Je fakt, že kolona aut je krásná, ale když nebyl dostatek aut... Jela jsem autem já a můj svědek a brácha mi dělal řidiče a 2. autem jel manžel se svědkem a mým druhým bráchou. Ale i tak to byla menší kolonka, když jsme odjížděli od domu, je to krásně vidět na videu ;-) Na to bych se dívala pořád!!! Takže veliká spokojenost a fakt je to bez starostí! Nějakých 90 kilometrů+ cca hodina čekání na zámku nás vyšlo asi na 3000Kč=v poho ;-)
Odpovědět
Slyšela jsem historku z autobusu. Nevěsta jim tam dala i část kapely, na každou sedačku dala malou whisky(minibar) a prý se tam obě rodiny dokonale seznámili, zazpívaly.....myslím si že i ta význoda busu by mohla být sranda adalo by se na tom vyřádit...... ;-) 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky, taky řeším menší problém s dopravou svatebčanů. Potřebuju přepravit 11 lidí z Brna do Znojma (odkud budu vycházet z domu) a pak zase zpátky do Brna ( obřad a hostina na Brněnské přehradě). Nevíte o firmě, která by pronajímala minibusy, do kterýho by se mi vlezlo 11 lidí? Bez řidiče, řidiče jednoho máme. Klasickej autobus je už zase moc. POMOC!
Odpovědět
holky, nemáte někdo kontakt na nějakou firmu z Brna, která půjčuje autobusy? Na netu jsem toho moc nenašla. Děkuju
Odpovědět
Ahoj já ohledně autobusu psala na peter.gal@seznam.cz. Je z Lednice na Moravě, ale ještě mi neodepsal takže nevím jak velké autobusy má. Jinak já budu mít pro 25 lidí ten velký klasický autobus, protože něco menšího jsem nesehnala. Evak84 zkus Bors Hustopeče.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj, my jsme objednali minibus - je do 35 lidí, my budeme mít tak 25, nevěsta s rodiči a ženich s tatínkem pojednou autama a ještě babička, která je na vozíku, takže do busu nevleze. Jinak my jsme na svatbu kamošce jeli busem a bylo to fakt super, kolovala slivovice, takže sranda!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,taky řeším dilema, jestli autobus nebo ne,ale jak to čtu, tak si to všichni chválíte,tak do toho možná půjdeme. Můžu doporučit nohavka.bus@seznam.cz z Luhačovic.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli klasický velký autobus a myslím, že to bylo super...nikdo se nemusel o nic starat, každý se mohl napít kdy chtěl...Určitě doporučuju....
Odpovědět
jéé, samé kladné ohlasy, to mám radost. Taky sme objednali autobus :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Zdravím, nevěsty:) Chtěla bych obnovit tuto diskusi. Neví někdo o někom z Ostravy a okolí, kdo má mini-autobus pro cca 40 lidí? Děkuji za každé doporučení!
Odpovědět
@avernia CSAD FM http://www.3csad.cz/pronajem-autobusu/ , tak treba bude i neco takoveho v Ostrave. Jinak pry busy pronajima i Student Agency :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@regenbogen Jé děkuji.. myslím, že z Orlové by to asi bylo nejblíže, tak tam v pondělí zavolám a poptám se. Snad je k tomu i řidič :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@queenbee ahoj, videla jsem tvoji post ohledne autobusu na svatbu. ja hledam taky jeden z Brna. nemas nejaky kontakt, ktery bych mohla pouzit? diky moc JIrina
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?