Kompletní sada (oznámení, pozvánka, jmenovky, menu,...)

Profilova fotka
Ahoj holky, zaujala mne oznámení se stuhou a ráda bych to vše sjednotila. Neznáte nějaké www, kde by to dokázali? Jde mi o pozvánky, oznámení, jmenovky, menu, polštářek, stojánek s perem, košíček pro družičku, kniha hostů, album atd...? :-))) Barva - fialová. Moc děkuji Míša.
Odpovědět
Profilova fotka
@misha002 velice doporučuji barevně sladit sebemenší detaily svatby - výsledek bude velkolepý,doporučuji Vám navštívit svatební veletrh někde ve Vašem okolí. Společnosti, kteří se zabývají touto službou většinou přímo na veletrhu ukazují barevně sladěné Vámi uvedené věci. Věřte, že těchto firem je opravdu mnoho, jen si vybrat - pokud nechcete investovat mnoho peněz - lze většinu věcí vyrobit i např. s Vaší svědkyní- pak doporučuji navštívit svatební obchody s dekoracemi - jsou většinou ve větších městech.
Odpovědět
Profilova fotka
@1gape_svatby Děkuji za cenné rady, ale jsem z Teplic a nic podobného, o čem tu píšete, tady bohužel nemáme. :((
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba galerieukraliku, www originalniprani cz.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, koukni na Fler.cz , já tam objednávala oznámení s růžovou stuhou,poděkování rodičům,pozvání ke stolu a další věci. Objednávala jsem to přímo od uživatelky Adlina,ale je jich tam víc,co to zvládnou
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, víme o tom, máte pravdu, v tomto kraji mnoho na výběr opravdu nemáte. Doporučuji v tomto případě a souhlasím s ostatními, kteří přispěli k diskuzi - Vaše voba bude tedy přes internet - formou e-shopu. např.: www svatebniobchudek cz/ - samozřejmě je to jen příklad - inspirujte se na svatebních portálech.
Odpovědět
Profilova fotka
@misha002 Poměrně levným řešením je zajít do obchodu s textilní galanterií, nakoupit stuhy stejného barevného odstínu a kompletně vše si jimi dozdobit. Není přece podmínkou použít stuhy, které dodá výrobce svatebních oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
@lydieg Tak to to je to, na co vůbec nemám čas ;-). V pondělí mám schůzku v angentuře, tak snad se nějak dohodneme a vše vyřeší za mě...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Napište nám na svoji představu, barvu nebo pošlete obrázek oznamení, které vás někde zaujalo rádi vám uděláme vlastní návrh a vše uděláme v jednotném stylu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrej nápad,díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misha002 Dobrý večer, Míšo, v týmu máme šikovné grafiky i výtvarnice. Podle fotografie Vám vyrobíme oznámení podle Vašeho přání. Další dekorace k tomu poté doladíme s použitím stejných materiálů, aby byl zachován odstín a styl. Poud si budete přát, připravíme i balíček dekorací na stůl, obřad, uvážeme květiny, zkrátka vše, co budete potřebovat. S prací na zakázku máme zkušenosti. Na našim stránkách najdete reference zákaznic, na facebooku realizace z našich svateb. Rádi se postaráme i o Vás a uděláme Vaší svatbu nezapomenutelnou! Přejeme Vám hezké přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
@misha002 Dobrý den, osobně se zabývám výrobou svatebního oznámení, pozvánek ke stolu, menu, nápojových lístků, fotoalb, knih hostů, polštářků pod prstýnky, desek na oddací list, alba pro maminky, dětských alb, jmenovek ke stolu a svatební dekorace. Koukněte na mé stránky a nebo zde do fotoblogu a popř. se můžeme domluvit na nějakém návrhu přímo na míru dle Vaší představy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?