Kde objednat grilování prasete v Liberci?

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s objednávkou grilování prasete v Liberci? Potřebovali bychom i člověka, který to bude dělat a má to svoje nádobíčko atd...díky :)
Odpovědět
Ahoj, já sice nemám zkušenosti v Liberci, ale v Chomutově a to takové. Původně jsme chtěli také prase a přes známého jsme sehnali servis se vším všudy, tzn. pán by koupil sele přiměřeně velké, naloží ho v kádi, přijede ráno, s tím svým velkým "grilem" nebo vanou jak tomu říkají a celý den se o to stará. Druhý den přijede a zase si to odveze. Plus bychom museli mít vlastní dřevo, vhodné na gril (snad buk nebo třešeň). A cena přes známéno skoro 6000,- Kč. Což mi přijde hrozný. Takže jsme to zvážili znovu a volíme vepřovou předuzenou kýtu z jatek, kterou si na místě doudíme. Jedna kýta má cca 11kg a cena je kolem 1000,-. takže volím tuhle variantu! A 11kg masa pro 40 lidí mi přijde dost! To je má zkušenost.
Odpovědět
Aha, tak to díky, pravda, je to celkem dost, ta kýta není špatný nápad...tak my to taky ještě zvážíme :)
Odpovědět
Já řeším podobný problém - sháním místo, KDE grilovat prase, prostě kde mít raut. Nevíte někdo o něčem v blízkosti Liberce, Jablonce, Turnova ???? Nemůžu nic najít :-( Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, grilované prase a celkově vynikající jídla dělají v restauraci u Nováků na Kunratické v Liberci, kdybych se znovu vdávala rozhodně bych se ptala tam :-)
Odpovědět
to raduska.83 - my zřejmě budeme mít hostinu na České chalupě v Rudolfově, dovolí nám tam i vlastní prase, když ho teda seženeme :) popřípadě poměrně slušný místo by mohla být chata Dolina v Bedřichově, ale nemluvila jsem s nima o ničem konkrétním, takže nevím jistě...
Odpovědět
Profilova fotka
ivanka2010 ahojky my taky chceme prasátko, původně jsme chtěli kýtu, ale nakonec půjdeme do malého selátka...my máme 45 lidí (z toho 8 dětí) a myslíme si, že jedna kýta bude málo...neb před rokem jsme měli oslavu a pro 35 lidí (z toho 6 malých dětí) byla jedna kýta akorát......a to tam bylo taky plno jídla navíc (staiky, saláty, chlebíčky, obložené mísy, sladké)....a z kýty vážně nezbylo nic Jinak výbornou záležitostí je, když pod prasátkem grilujete ještě zeleninu, s tím omastkem z prasátka to nemá chybu :-)....jen ne každý gril je k tomu uzpůsoben.
Odpovědět
to Beeruska: Ahoj, prosím Tě, ta restaurace U Nováků, nějak mi to google nechce vyhledat, nemohla bys mi poslat přesnou adresu? díky
Odpovědět
Grilování je možné v Lbc i v Ruprechticích - restaurace Na Základně nebo Mojžíšák :-)
Odpovědět
Super je restaurace Rašovka :-)
Odpovědět
Ahoj,Rašovku musím taky jen vřele doporučit. Měli jsme tam svatbu minulý rok v červnu. Prase se taky grilovalo. Zajistili to všechno oni,mají kontakt na 2 chlapy,kteří se o to selátko celý večer starali. Fakt perfektní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chatu Dolinu v Bedřichově (u koupaliště) mohu doporučit. Personál je pohodový.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@ivet81 Můžu se zeptat na kolik to vyšlo to selátko se servisem na Rašovce?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj,to už si nepamatuji,bohužel..Je to 2,5 roku,co jme tam byli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj všem. Neví někdo o někom na karlovarsku, kdo půjčuje gril na kýtu nebo sele? Nejlépe s motůrkem. Děkuji za radu Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme gril, sela, tad., popř. poradíme s počtem / kg prase. Info emailem. Kostolnik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja doporucuji kytu. Asi jsme zrava rodina, ale na me tricatiny o 20ti lidech jedna kyta nestacila. Je tedy fakt, ze to byl hlavni chod a udelala jsem salatovy bar a par chlebicku, takze se vsichni cpali masem a na me jako vecne pobihajici hostitelku nezbylo. I proto doporucuji na hostine jednu dedukovanou osobu, ktera se o maso bude starat. Co jsem si nacitala o penzionech a mistech pro raut v Jbc, tak se mi moc libil ten penzion Ayky pod jabloneckym Petrinem se super vyhledem. Vzhledem k tomu, ze nabizeji i moznost zive hudby, tak by se to tam dalo opravdu uzit s venkovni party i s tancem. Griluji take, ale cenove nevim. Ja stale hledam neco podobneho, kde se vejde trochu vice lidi a nechaji nas prinest alspon tvrdy alkohol a vlastni sweet bar ale to jen snim.
Odpovědět
Tak kýta je asi lepší. Například předuzená kýta se dá okrájet velmi rychle, takže nikdo nemusí moc čekat. Pokud na jídlo ale nespěcháte tak je normální kýta taky moc dobrá.Na seleti je dobré že si na něm každý majde co chce. Kýta je přece jen docela libová. Pokud má někdo radši prorostlejší maso, tak jedině sele. Nebo je dobré naložit bůčky a třeba krkovici a pěkně to ugrilovat spolu. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Někdy je kýta lepší, protože tam není takový odpad, ale zase na druhou stranu celé sele je prostě desingovka:) my jsme si celou svatbu i sele objednali u cateringovky v Liberci a spokojenost. Možná to mají trochu dražší :-( , ale servis i chuťově super! Je to už rok, tak nevím zda selata pořád dělají, ale můžete si to zkusit zjistit. Je to firma LaP catering.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?