Kde nakoupím mini vínečka?

ahoj vsichni, potrebovala bych poradit, kde nakoupim mini vinecka. Predem dekuji. Z.
Odpovědět
Profilova fotka
babee, jukni buď na miadesing, nebo svatebni-dekorace či svatebnishop..... hodně štěstíčka
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Dekuji za odpoved, ja spis patram po mini vineckach s originalni etiketou, kterou bych sloupla a nalepila svoji vlastni vyrobu. Na ty stranky jsem se divala, ale tam uz jsou vinecka hotova a to ja bych si chtela vyrobit. :-)
Odpovědět
Ahoj,podívej se na odkaz,co jsem vložila,snad to bude to pravé. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se jukni někde po vinotékách jestli něco takového neprodávají ;-) třebas ti tam poradí
Odpovědět
Ahoj, mívají je v Delvitě a my je koupili v Makru - tam mají více druhů - ceny od 20Kč/ks a mají třeba i malé J.P.Chenety - vypadají rozkošně, ale jsou už dražší...
Odpovědět
Dekuji vsem, zkusim Delvitu a Makro.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nebo si je zkus udělat celé sama ;-) My si koupili jen prázdné láhve na víno(0,375l), špunty, vínko, vosk a budeme si to dělat komplet celé sami :-)
Odpovědět
petinek-no,vždyt to tak babee víceméně psala. ;-) Proto jsem jí dala odkaz,kde píši o lahvičkách z Bricolu. :-)
Odpovědět
A nebo jsi to tak myslela? :-) :-) :-) :-) 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mini vínka vyrábí firma Livi Dubňany. Zkus kontaktovat přímo je. Vína od výrobce budou levnější než v obchodem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jerga: tak podle rad makro a delvita, jsem pochopila,že chce koupit láhev se vším všudy a změní jen etiketu, my budem sami špuntovat, etiketovat, voskovat nebo kapslovat, prostě koplet vše, jestli chce totiž kvalitnější víno, tak je to takhle mnohem lepší ;-) Víno z delvity moc kvalitní nebude :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, zrovna včera jsem si koupila vínečka v Delvitě za 19,90 - Svatovavřinické červené a Veltlínské zelené. Chutnala jsem červené a je dobrý. Vyrobila jsem si vlastní etikety a použiji je jako jmenovky. Vypadá to úžasně a miláček mě doma pochválil. Na etiketu jsem napsala Svatební vínečko, obrázek, + vše z původní etikety a dozadu jsem opsala chuť vína + vlastní vtipnou hlášku a obrázek. Vřele doporučuji. To samé jsem udělala s mini čokoládami - nákup Delvita 4 Ks za 11 Kč. A obal ve stejném duchu jako na vínech.
Odpovědět
Profilova fotka
Veda, vyfoť to do albíčka,at se můžem pokochat :-) A na miničokoládky zajdu, já našla jen v makru a vyšla jedna na 5kč, takže razím do delvity,díky:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, k těm čokoládkám: přišel mi teď leták z makra a měly by tam být miničokoládky za dobrou cenu, ale bohužel ho teď nemám předsebou takže nevím na kolik přesně vyjdou. No jo budou Velikonoce :-S
Odpovědět
Holky, a ty minivínečka a miničikoládky dáváte všem hostům nebo jen těm co budou na hostině?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat miničkoládky těm co přjdou na hostinu+ asi nějakým kamarádům a tak a vínečka dáváme těm co jdou na hostinu+ do práce, každému ne, některým pošlem jen oznámení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jen čučím jak jste všechny šikovné. Minivínečka jsem viděla i v Tescu, ale cca 30 Kč. Mě osobně se líbí celé kolekce na miadesign. Sice by se mi líbilo dát za to mín peněz, ale mám strach, že pokud bych to vyráběla sama, že by to podle toho vypadalo. Jinak já si přestavuji že objednám čokoládky pro všechny a dám je rovnou na stůl. Minivínečka objednám jen pro rodiče - ty budeme dávat asi až po hostině - aby ostatní nežárlili x-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky. včera jsem objednala na miadesign vínečka a čokoládky se stejnou etiketou ("nostalgia") pro rodinu, co s námi půjde na obídek, bude nás 11 lidiček :-) Změnili jsme styl i datum svatby, z velke a za dlouho, na malou a hned :-D . Takže jsem to nakonec objednala už hotové. Tak se těším, až to dorazí, myslím, že to každý ocení jako milou pozornost :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já jsem si udělala taky celou sérii etiket - na vínečka, na čokolády a už jsem vyrobila i skvělé košíčky na vyslužku. Vínča mám jako jmenovky pro všechny k obědu + 1 čokoládku a pro kamarády, kteří přijdou až po obědě mám kromě vyslužky s koláčky bílý látkový sáček naplněný čoko bombony a 1 miničokoládku. Ráda bych to nafotila, ale nemám digitální foťák.
Odpovědět
No v Marku právě prodávají vína levnější, ale právě i dražší. My jsme koupili Frankovku Habánské sklepy ( je velmi dobrá 8-) ) za tuším 22,-/ks.
Odpovědět
Holky, mám takový hloupý dotaz :-) Čím je pak nejlepší přilepit tu etiketu, aby to drželo?
Odpovědět
Profilova fotka
my si koupili přímo lepidlo na etikety na víno, koupíš to v jakýchkoliv vinařských potřebách ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, my jsme kupovali víno přímo ve Znovíně, jedno vyšlo na 19,-, po telefonické domluvě to přivezou i do vinárny kde mají pobočku, paní nám řekla že do Prahy nebo do Brna není problém. Jinak na etikety jsem použila bílý samolepící papír, který jsem koupila ve výtvarných potřebách. :-)
Odpovědět
Vínečka už mám z Makra. Ten samolepící papír bude asi nejlepší, děkuju moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem koupili vínečka v Delvitě za 19,90 a etiketky jsme dělali pomocí bílého samolepícího papíru a výsledek usuďte sami :-) http://www.beremese.cz/album/view.php... :-D
Odpovědět
My jsme koupili v Německu, jsou to minišampusy a 2ks vyšly na 1,30 Euro. Jen ty etikety, tiskarny v okolí tvrdí, že tisk na samplepku je problém ]-(
Odpovědět
chrobacku, ty tvý vínečka jsou super!!! To jste jen namalovali a drží to??
Odpovědět
Profilova fotka
ppajinka: my jsme koupili A4 lepící papír ... něco jako samolepku ne papír který se musí navlhčit ale prostě nálepku ... a na tu jsem si vytiskli ty obrázky s nápisem ... vystřihli a nalepili ... s tiskem nebyl žádný problém a tyto lepící papíry se dají koupit v každém papírnictví ... je jich hodně druhů a velikostí.. my vybrali A4 protože to bylo nejednoduší na tisk. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky jestli chcete poradit jak přilepit etiketu na láhev stačí úplně v pohodě lepidlo Herkules a drží a nepustí. Když jsem tu etiketu chtěla sundat tak jsem to odmáčela půl hodiny a pak jsem to ještě drhla abych to z toho vůbec dostala
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?