Kde najít lidi na pomoc?

Profilova fotka
Zdravím, mám dotaz hlavně na ty z vás, které měly/plánují oslavu v soukromém objektu mimo restaurace a většinu věcí si chystají samy. Rádi bychom najali tři čtyři lidi, kteří by nám vypomohli s nezbytnostmi v den svatby. Myslím tím například rozvěšování dekorací, nošení připravených táců s jídlem, rozlévání vína, přípravu stolů... Kde takové lidi najít? Narazila jsem jen na agentury komplet zajišťující průběh svatby, případně svatební koordinátorky, ale ani jedno není to, co chci. Díky za reakce :)
Odpovědět
Co takhle hledat v řadách kamarádů nebo příbuzenstva?
Odpovědět
Profilova fotka
@ziriael Měli jsme tři mladé lidi na výpomoc a všichni byli místní. Prostě jsem se tam poptala, jestli neví o někom, kdo by si rád přivydělal na svatbě - není to přece nic náročného. Akorát teda měli svěřenou jen přípravu rautu, pití a mytí nádobí. Dekorace atd. jsme obstarávali sami, to jsem "cizím" lidem svěřovat nechtěla. Rozhodně jsem nechtěla, aby mi tam někdo z kamarádů nebo příbuzných "dělal služku", přišlo by mi to hloupý.
Odpovědět
Profilova fotka
@misule79 Tak kamarádi a rodina pomůžou s věcma před tím, ale v den svatby nechci, aby někdo z nich musel pracovat - chci si to užít spolu s nimi a oni jsou hosti, ne brigádníci.
Odpovědět
@ziriael Kontaktovala bych hotelovky nebo jiné střední školy (gastronomie, kuchař - číšník...).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?