Kde mi půjčí potahy na židle na svatební hostinu?

Profilova fotka
holky měla jste někdo půjčené potahy na svateb. hostinu? nebo nevíte kde by se dali sehnat? já našla je jednu stránku kde zapůjčují za 30,- kus ale za každý půjčený 100,- záloha, která se vrací až pošlěte potahy zpět .. Nevíte ještě o něčem?
Odpovědět
Ahoj, 30/kus je super cena. Mně nabízeli 120 Kč/kus! Jsem z Prahy a tady je to tak nějak normální. U těch 30 korun bych si ale dala pozor, zda je v tom uvedené vše, určitě v tom nebude doprava a instalace (to můžeš pravda zařídit ty či tví známí), ale mnohdy tam nebývá ani poplatek za následné vyprání. Jinak jsem zjistila, že se mi víc líbí jen židle bez potahů, tedy pokud jsou nějaké neutrální barvy a provedení (třeba ze dřeva, né nic strakatého) Takže to je taky možnost
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám potahy objednané ze stránek svatebni-potahy.cz za 30 Kč. Jednání s paní majitelkou zatím příjemné, poslala mi i jeden potah na vyzkoušení zda sedí.
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem potahy od stejne firmy jako Tulika a muzu doporucit. Potahy prisly vyprane, zpatky se posilali nevyprane. Nebyl zadny problem, komunikace s pani vyborna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Holky, chystam svatbu na Stirine, kde maji potahy taky za 120/ks, coz pri 80 hostech.. Taky jsem ruzne na netu nasla levnejsi potahy, ale nevim jak se na to budou na Stirine tvarit - nerada bych si to tam "rozhazela" :) Taky by me zajimalo jaky je v tech potazich rozdil - jedna se o jiny material nebo proc je tam takovej rozdil v cene?? :-|
Odpovědět
teda 120kč je fakt síla, dají se půjčit za 30-40 kč, hodně to půjčují i svatební agentury, řešili to tak moje kamošky i já, kdyžtak ti můžu napsat do zprávy a v látce takový rozdíl být nemůže, většinou je to satén, lesklý.. kamoška měla na Štiříně taky svatbu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?