Jde uzavřít celou restauraci jen pro nás? Za kolik?

Ahoj. Chci se zeptat, jakou máte zkušenost (hlavně v Praze) s uzavřením celé restaurace jen pro vás...jestli to bylo možné, jestli za to chtěli peníze, a kdyžtak kolik? Vím, že kdybych měla 100 hostů, tak by to asi bylo bez problémů, ale nás bude jen cca 25, tak mám trochu obavy.
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na velikost restaurace, ale mám zkušennost s reastaurací na václaváku a tam chtěli myslím do 2000 od 18:00-24:00
Odpovědět
A můžu se zeptat, co to bylo za restauraci?
Odpovědět
ahoj, no nebyla to svatba, ale když měl strýc narozeniny, tak vím, že si rezervoval část restaurace a bylo to. ale to bylo něco jako salonek,takže kolem nás chodil číšník a nosil nám už předobjednané jídlo...a ptal se na pití.. zkus se v jednotlivých restauracích zeptat, někde mají samotný salonek také kde vás budou obsluhovat...a cena záleží podle velikosti a tak...uvidíš že něco najdeš..
Odpovědět
ahoj, my budeme v restauraci, kde nám dají k dispozici celý sál a číšníky a navíc zadarmo...no zadarmo to nebude, jídlo a pití od nich :-D
Odpovědět
ahoj, já myslím, že pokud je to jen trochu lukrativnější místo a podnik, kam lidi fakt chodí, tak ti restauraci celou nezavřou jen kvůli svatbě (pokud ta restaurace nemá kapacitu 30 míst, samozřejmě...). Pokud to chceš uzavřít, tak budou buď požadovat minimální konzumaci v určité výši, nebo nájem.
Odpovědět
Dík, já myslím, že už jsem něco vhodného našla :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?