Jaké šaty budete mít na převlečení po svatbě?

Profilova fotka
Ahoj chci se zeptat : budete se po svatbě převlékat? Já bych teda chtěla,protože bude určitě vedro a celý den být našněrovaná v šatech i když sou nádherný nechci. Počítám,že večer budem řádit s ostatníma a taky kvůli naší malé která mě bude určo tahat ven na písek to prostě nepůjde. Jaké šaty budete mít vy a kde jebudete kupovat?Díky za vaše názory. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj, taky bych ráda nějaké pěkné na převlečení x-) Měla jsem vyhlédnuté hezké v marks+spencer, ale už je tam nemají. Byly ke kolenům, bílé s černou výšivkou. Mno, ale teď to v obchodech vypadá dost beznadějně - samé lehké sportovní (bavlana, len) na léto... asi jsme měly vybírat v plesové sezoně :-S
Odpovědět
Ahoj, já mám na převleční svatební šaty akorát v oranžové barvě, bude mi v nich zřejmě pěkně horko, protože jsou hodně bohaté, ale kdy zase si člověk obleče takové šaty. Jinak plesové šaty mají ještě v olympii v brně u aska nebo ve futurumu v alize. Mají tam moc pěkný. Mně v alize objednávala paní šatym které si mi moc líbili a neměli je v mé velikosti, došli do týdne. 8-)
Odpovědět
Ahojky, ja budu asi za mimozemstana, ale budu mit krasne padnouci jeans a hezky bily tilko. Mame odpoledni party pod sirym nebem a nemohla bych radit, jak bych chtela ve svych satech a vlatne ani v zadnych jinych.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vendula: Já to vidím stejně,každý mě sice od toho odrazuje,žesem si nemusela teda půjčovat tak drahý šaty a kdy si zas takový šaty obleču.... Chci se na svatbě bavit a užít si ji se vším všudy.Přemýšlela sem i o nějakých letních šatech (nebo sukni a tílku) a k tomu nazouváky. Ale kde to všechno sehnat,aby to nebylo moc drahý????????
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se rozhodla pro volné bílé kalhoty a bílou vypasovanou halenku/ze sekáče za 80,- Kč/.Hostinu máme na vesnici v místním sále a nerada bych pak čistila nebo dokonce platila půjčené svatební šaty.A navíc se v kalhotech cítím nejlíp.
Odpovědět
Já mám výhodu, že mám šaty svoje a hlavně to máme v krásném sále a bude tam i pěkná květinová výzdoba, bílé potahy na židlích něco na způsob ameriky, tak se mi tam moje šaty budou dokonale hodit. Každý by měl jít v tom v čem se cítí nejlépe, to je přece nejdůležitější. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já s tím nebudu tak moc lámat hlavu,myslím že důležitější jsou ty svatební a ty popůlnoční koupím normálně někde v obchodě,kde prodávají plesovky a tak akorá je chci tež růžové,at zachovám barvu. ;-)
Odpovědět
já je mám taky oranžové kvůli výzdobě, protože máme celou výzdobu laděnou do oranžova.
Odpovědět
Profilova fotka
no to jo to vypadá určitě líp,když se ty barvy nebijou. ;-) A že budem pokračovat v podobných šatech ,ale ne tak honosných. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já si dnes koupila bordo šatičky, moc hezký pod kolena. mám z nich radost, asi měsíc jsem pořád řešila co na sebe. Přeci jen jeans... chchi aby bylo poznat kdo je nevěsta :-))))
Odpovědět
Profilova fotka
bellisima: Plesovky jsou určitě fajn a hlavně půjdeš rozeznat od ostaních,ale když si představím vyhazovat další 2-3 tisíce tak nevím.... Svatební šaty byli už tak dost drahý... V albu mám šatky z Quellu jsou za 1000,- ale nevím jestli nejsou moc obyč... :-|
Odpovědět
Tak me mamka chce navlict do kroje. pry to tradice. porad se hadame
Odpovědět
Článek se načítá
Nase svatba je takova ve stylu DR. Jekyll & Mr.Hide :-) , obrad v kostele se vsi krasou a noblesou a pak odpoledni party ve venkovske hospudce s grilovanim a posezenim venku, bude i bowling a nedokazu si predstavit, jak v tech satech s vleckou hraju :-D a navic jsme uz vsem dali vedet, at si vemou taky neco pohodlnyho at si o vsichni poradne uzijeme. Ale nejdulezitejsi je to, co napsala Jennifer, kazdy by mel jit v tom, v cem se citi nejlip, no a u nas je to casual look, takze jeans :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ahoj no tak já si včera koupila černou sukýnku s mašličkou nad kolena v orsay a k tomu plánuju nějaký pěkný světlý top a pohodlné balerínky!chtěla jsem šaty,ale do té sukýnky jsem se prostě zamilovala!
Odpovědět
Ja budu vecer taky v dzinech, jestli nebude moc vedro.
Odpovědět
ahoj,já jsem tuhle otázku řešila,ale pravá svatba je jednou za život,tak něco vydržme,budu v nich až do rozednění,asi to bude záhul,ale strašně se těším
Odpovědět
K tomu nejaky sexy vrsek a je to ;-) Kdyz bude vedro, vezmu si asi sukni pod kolena, tilko a zabky :-D Vecer budeme mit silne neformalni (pouze kamaradi, bez rodiny), vsichni prijdou v tom, v cem se citi dobre a ja tam mezi nima nehodlam strasit v plesovkach :-D Zalezi proste na stylu vasi vecerni oslavy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si chci koupit nejaky saticky ale zatim nevim jestli budou spis letni nebo spis plesove. Jedne i druhe pak dal vyuziju takze penez mi lito neni. :-)
Odpovědět
Tak ja se prevlekam hned po obrade. Moje svatebni jsou velmi dlouhe,nedokazu si predstavit tahat je cely den. Uz mam ty druhe koupene,jsou vecerni, fialkova barva,uzke ke kotnikum.. Jeste k nim sehnat botky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, ja sa prezlečiem o polnoci, prioritou pre mňa je - aby som bola výnimočná, tak ako nevesta, aj ako novomanželka. Veď predsa si treba užiť tieto chvíle. Takže som si objednala šaty cez internet, už sú doma a sú fantastické. Okrem toho snúbenec ich nesmie vidieť. Chcem aby bol prekvapený aj po polnoci. Veľmi sa na to teším. http://cm.ebay.com/cm/ck/1065-29392-2...
Odpovědět
ja vecer sukni a triko s napisem Nevesta, videla sem to tady v albech a pripada mi to moc hezky a roztomily.aspon kazdej pozna ze ja jsem ta nevesta.navic pritel bude mit taky triko Ženich a budeme si na to jeste nazehlovat ruzny srandy jako chomout prstynky atd.a vsichni budou mit saty tak bych se ve vecernich urcite mezi vsemi ztratila a to ja nechci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, taky přemýšlím jak to udělám. Na jednu stranu bych si ráda nechala svatební šaty, nebyly nejlevnější a už je jindy neoblíknu, že jo :-D Ale zase to podlí to pohodlí..... a tak to zatím vidím na nějaký letní šatečky (svatbu máme v červnu a všichni strašej, že bude vedro :-D ) nebo sukni a nějaký slavnostnější top. Až mi něco padne do oka, tak to koupím ;-)
Odpovědět
aby sis svatební šaty užila, tak to neznamená, že se s nima musíš trápit do rána. lepší je mít připravené nějaké na převlečení. pak už se rozhodneš podle situace. :-)
Odpovědět
Úporně jsem šaty sháněla (původně jsem chtěla džíny a top, ale pak mě jednak posedlo "vdávadlo", že budu za princeznu i večer, a jednak bude nejspíš v červnu vedro :-D ) - jak už tu padlo, je po sezóně, takže všude samé lehké letní. Docela pěkné měli v jedny v Orsay - černá krajka se světlým podkladem, ale nesedly mi. Kdo jste z Prahy, třeba bude stát za pokus: nakonec jsem sehnala v AZ Marketu na Budějovické - je to hned u výlezu z metra a je tam spousta paní se spoustou štanglí, na kterých je spousta šatů - od obyčejných triček až po kostýmky a na jedné štangli právě plesovky. Za 990,-, že prý jsou poslední, ale i jinak ceny příznivé. A ještě - protože světlejší šaty moc nejsou, já mám nakonec bordó, ale jinak jsem viděla spíš tmavě modré, černé atd., pěkné věci měli v outletu Coolboutique a něco i v secondhandu v ulici Karolíny Světlé (akurát si nepamatuju, jak se jmenuje).
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky přemýšlím, co udělat s šatama, mám ohromně dlouhou vlečku, tak si myslím, že nebude možné v nich vydržet celý den, i když bych ráda. Tak si asi nechám korzet a vezmu si k němu sukni nebo kalhoty
Odpovědět
Profilova fotka
drobecci já myslím že jsou ty šaty tak akorát,ani moc nobl ani žádné plážovky,teda nefocené je to pěkně,ted aby tak vypadaly i ver skutečnosti,já osobně s Quelle moc dobrou zkušenost nemám.ale tež nechcu vyhazovat tisíce za mín důležité šaty,no něco snad objevím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bellisima: Já slyšela,že Quelle je celkem dobrý,ale s dodací lhůtou je to horší. Nebudu je brát přes net,ale objednám si je do jejich obchodu a když se mi nebudou líbit,tak je tam prostě nechám. Mám tam objednané ty růžové šatky pro družičku,ale už na ně čekám 6 týdnů a pořád ještě nic... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já budu mít večer džínovou sukni a bílé triko, dohodli jsme se s nastávajícím, on se chce také převléknout, tak to vezmem v neformálním stylu....
Odpovědět
Já mám taky nádherné šaty s vlečkou a přítel neustále říká, že v tom se mnou nebude moct ani tancovat. Abych měla něco na převlečení. Já si chci šatičky užít, ale rozhodně něco na převlečení mít chci, kdybych se kvůli čemukoliv převlíct chtěla. Máme svatbu v červenci, takže nějaké letní šatičky. Proč ne.
Odpovědět
Tak já mám zase s Quelle dobré zkušenosti...ale teď mě tam žádné šatičky moc nezaujaly...taky bych se ráda převlíkla...ale pořád nevím, jestli do kraťásku a trička s nápisem nevěsta nebo do nějakých šatů...ale říkám si, že na to mám ještě čas. :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?