Jak zakrýt pásky po plavkách na svatbu? Poraďte

caute, nemate nektera tip, jak sjednotit opaleni? Je leto, chodim se koupat a uz ted mam vypalene plavky. Svatbu mam v srpnu a nevim, jak to udelat, abych vyrovnala ty rozdily. Pomuze solarko?
Odpovědět
1
2
taky jsem nad tim uvazovala, protoze mame svatbu az v zari a mam saty bez raminek. Proste si poridim plavky bez raminek. Stejne je to letos asi modni hit, protoze je prodavaji uplne vsude. Takze nebudou raminka videt a nebudu muset premyslet, jak to dopalit (pokud se tedy nespalim v nejakem tricku ;-) )
Odpovědět
nechat ramínka doma, popř. zajít na nějakou zapomenutou louku a opalovat se nahoře bez ... popř. zajít 3x do solárka
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě nenapadá nic jiného než spravit to solárkem. Já si radši dávám pozor a sluníčku se moc nevystavuji a nechávám to kompletně na solárku.
Odpovědět
A uz ste to nektera tim solarkem zkousela? Vyrovna se to?
Odpovědět
czech: určitě ano, ale počítej s tím že tam budeš muset víckrát :-)
Odpovědět
iviska: dobre, tak zkusim. Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s iviskou, určitě to pomůže, ale né na poprvé
Odpovědět
Profilova fotka
Ja by som dala prednosť plavkám bez ramienok, myslím, že ked chodíš často k vode a opalovať sa, tak je to celkom dobrý a pomerne lacný sposob ako sa zbaviť bielych pásikov po plavkách ;-)
Odpovědět
No plavky bez raminek jsou urcite super napad, ale ja myslim, ze clovek se neubrani tomu, aby mel opalena raminka....prece jenom kdyz se chodi v tilku, tak se taky podle nej opalujes....takže to solarko urcite bude alespon nekolikrat potreba...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte baby, ja som pocula, ze by sa nemalo miesat solarko so slnieckom, cize bud sa opalujete tak alebo tak ale nie dokopy, vraj to nie je prave najzdravsie. Ja by som potom radsej doporucila doopalovat bez ramienok...
Odpovědět
ja som si minuly rok kupila plavky bez ramienok a od vtedy ine nechcem, genialna vec :-) odporucam :-)
Odpovědět
Zuzka, a nepada to? A kde jsi je koupila?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, tak ale když máte svatbu až v srpnu, tak to do té doby nebude tak viditelné. Nebo jste opálené hodně?
Odpovědět
blka: No prave ze do te doby do bude jeste vic viditelne...sak je leto, chodime na slunko skoro kazdy vikend...No koupim si ty plavky bez raminek teda...doufam, ze mi to nekde nespadne k pasu...haha.
Odpovědět
nepada, maju take silikonove okraje a tie sa pekne pricucnu k teu, kupila som ich v chorvatsku, tak tento rok planujem dokupit este jedny :-) blka- vidiet to a podla mna nie je nic spatnejsie,ako saty bez ramienok a biele pasiky okolo krku....
Odpovědět
Profilova fotka
To s vámi souhlasím, že není nic horšího než mít opálená ramínka a svatební šaty bez ramínek. To bych z toho taky měla trauma :-N . Já jen mluvím podle sebe, že když si třeba na procházce opálím ramínka, tak je mám za chvíli pryč, jak mi ta pokožka zpátky zbledne =-) :-N . Před 14 dny jsem byla venku fandit na tenise a opálila (spíš jsem se spálila ]-( ) jsem si rukáv (chytře jen na jedné ruce :-N ) a za 2 dny to nebylo ani vidět =-)
Odpovědět
blbka: no tak to bych nerekla, ze to do te doby nebude viditelne...jak rikam, cely cervenec urcite budou holky chodit v tilkach a to staci chvilka a mas to opalene podle raminek...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já o plavkách bez ramínek slyším poprvé. Taky nemám představu, jak to může držet. Ale když si to tak pochvalujete... Když se opaluju, tak si ramínka rozvážu. Když chci vstát, zase si je musím přivázat a tak je to pořád dokola. Takže takovou vychytávku bych i ocenila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Drží to, tak ako sú šaty alebo tričká bez ramienok, v pohode ;-)
Odpovědět
ahoj holky, tak já jsem měla stejný problém. Do solárka jsem začala chodit dřív, než se dalo opalovat venku a pak jsem jednou vylezla na zahradu porpacovat a hned jsem měla ramínka ]-( Tak jsem zašla na delší dobu do solárka a už jsou pryč :-D a do svatby ven velazu jen do stínu nebo s rukávem, orpavdu nechci riskovat ramínka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Verronique: tak já jsem to psala podle sebe, jak to mám já ;-)
Odpovědět
řeším stejnej problém - vyhrabala jsem doma starý plavky bez ramínek, na zahradu to stačí, ale v pátek jedu k moři a tam takhle nemůžu :-( a sháním plavky bez ramínek marně - nemáte holky tip, kde je honem sehnat??
Odpovědět
Profilova fotka
jojo taky mám šaty bez ramínek...myslím na to už dlouho a když můžu dávám ramínka dolu...jen ve městě to moc dobře nejde :-D taky si zkusím pořídit plavky bez ramínek...ale mám docela velká prsa...tak snad nevypadnou! Kde jste je viděli?
Odpovědět
Mně se povedlo týden před svatbou vypálit si rukávy a výstřih do V. Sedělo se po svíci na zahradě, pofukoval větřík, tak mi to ani nepřišlo a hlavně jsem byla v takovým stavu, že jsem to neřešila. Ale nějak jsem to neměla čas řešit. Na pár fotkách to vidět je, na některých mi to vyretušovali.
Odpovědět
Caute. Tak se snazim sehnat ty plavky bez raminek po cele Bratislave a zatim jsem nesehnala :-( Teda maji, ale jen takove tenke, nevystuzene...To by mi asi spadlo hned :-D Nemate nekdo tip, kde se to da koupit?
Odpovědět
Profilova fotka
A čo takto objednať cez katalóg?
Odpovědět
Jachin: A jak dlouho to trva? A ktery mas na mysli?
Odpovědět
Profilova fotka
mne prišlo jedno tričko do týždna, ale už neviem z ktorého katalógu :-N ak ma napadne, napíšem.A práve pozerám na nete katalógy, tak ak niečo nájdem, hodím link.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.bonprix.sk/bs/shop.htm?cat...
Odpovědět
Jachin: diky. Ale maji tam akorat bez raminek celkove....ja bych chtela dvojdilne...Ale omrknu nake katalogy taky...treba se mi podari najit.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?