Jak vytvořit z prskavek nápisy a čísla?

Holky, nevíte náhodou, jak vytvořit z prskavek nápisy a čísla jako jsou na fotce níže? Díky za rady :)
Odpovědět
a taky kolik těch prskavek je vlastně potřeba?
Odpovědět
@smuclinka Ahoj, každému stačí jedna prskavka, kterou opisuje co nejpřesněji svoje číslo. Fotograf to fotí ze stativu dlouhým časem (to on bude vědět jak) a lidi by se měli co nejméně hýbat, aby nebyli rozmazaní. Takže počet prskavek záleží na počtu pokusů, které realizujete ;-)
Odpovědět
Aha, díky moc. a ty prskavky musí mít určitou velikost nebo je to jedno?znám totiž ty malé, co jsme používaly jako děcka k vánocům, ale nevím, zda stačí..
Odpovědět
my jsme meli ty velke a byly superní, akorat se nam to v lete na posledni chvili tezko shanelo, pres net je to ok
Odpovědět
a můžu se zeptat, na kolik vychází jedno balení těch velkých?
Odpovědět
taky to plánuju a nevim, jak a kde to sehnat :-) takže taky prosím o odpověď :-) @regenbogen
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj holky, našla jsem je na netu. Jsou to dlouhé prskavky : http://www.svatebni-doplnky.cz/store/... určitě je najdete i na jiných serverech....
Odpovědět
Profilova fotka
Me by zajimalo, zda je tu nevesta, co prskavky jiz pouzila. Taky jsem nad touto fotkou premyslela, ale mam tylovou sukni a bojim se, aby se mi nepropalila.
Odpovědět
Stejný nebo podobný efekt se dosáhne použitím jakéhokoli světla, takže klidně ti na to stačí třeba baterky nebo různé svítilny. @mejzy85
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych se bála o šaty..
Odpovědět
Profilova fotka
@lilousek1111 @mejzy85 my jsme měli prskavky na první tanec a šaty mám v pořádku, jen doporučuju používat větší množství prskavek venku :-D jinak sem je kupovala tady http://www.colosus.cz/pyrotechnika-pr... mají malé, větší i velké :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bondyzab na vas prvni tanec prskavky predpokladam drzeli hoste,..? Ja jsem spis myslela kdyz ji budu drzet ja a mavat si s tim nad sirokou sukni, jestli mi to nepropali dirky do vrchni vrstvy tylu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mejzy85 to sice jo, ale i tak jsme byli dost blizko. A pak jsme prskali i my a saty jsou v poradku. Ale uznavam riziko tam je.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?