Jak se naučit chodit na vysokých podpatcích?

Profilova fotka
Ahojky děvčata, prosím o nějakou radu jak se naučit chodit na vysokých podpatcích. Celý život chodím v teniskách a teď bych přeci jen ráda v den D měla botičky svých snů na vysokém podpatku...poradíte nějakou fintum jak v nich správně chodit? Děkuju moc :-)
Odpovědět
1
2
Vyprdni se na podpadky a udělej to jako já kup si na menším klínečku a pokud možno s plnou patou ... :-D chytrá co a sama ještě žádné nemám...Myslím si,že v den D by jsi se měla cítit uvolněně a dobře a né naditá v podpadkách a pokud jsi je nikdy nenosila tak věř mi to nedááš.Já byla na plese a po půl hodině jsem je musela sundat...
Odpovědět
A nebudeš se spíše trápit? Jestli an ně nejsi zvyklá, tak tě z toho bude po prá hodinách bolet klemba, lýtka, zadek - zabírá jiné svalstvo než u tenisek... Nosím podpadky jen občas, a teda zabírají malé kroky a pevný zadek, hlavně nenašlapovat přes patu :-)
Odpovědět
Jsem také tenisková ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, že je by bylo nejlepší obout ty tenisky i na den D :-D ale říkám si, že mám ještě půl roku na trénink, třeba bych si nestihla ani nohy zlámat ;-) děkuju holky beru jakoukoli radu :-)
Odpovědět
@kristynkak123 Jestli ty podpatky opravdu chceš, tak trénovat, trénovat, trénovat. To znamená každou volnou chvíli doma je nazout a zvykat nohy. Je mi jasné, že chodit po bytě a pak celý den v "terénu" je rozdíl, ale aspoň něco. Mně to docela pomohlo, i když dnes už bych šla klidně i v balerínách ;-)
Odpovědět
jj balerínky, to ěm zachrání od tenisek :-D Už kvůli výšky, sjme s chlapem stejně vysocí, takže bych ho zbytečně převyšovala, kdybych si vzala ještě propadky... Každopádně hodně štěstím jestli začneš trénovat!
Odpovědět
Profilova fotka
Jj balerínky s nizkým podpatečkem mám v plánu pokud nenaplánuju tu chůzi ve "výšinách". Partner má o 20 cm víc než já, takže podpatky bych si mohla i dovolit :) ale....přežít to v nich a nezkazit si kvůli tomu svatbu, že :)
Odpovědět
@mat_ova Já taky plánuju jít v balerínách. Doufám, že seženu nějaký hezký a pohodlný. Už se vidím, jak bych se tam na těch podpadcích rozpleskla :-)
Odpovědět
@lck79 a po mě i dost velké :-D Zatím sjme nejhezčí viděla úplně obyčejné v deichmanu, uvidím, s čím přijdou na jaře....stejně to pod těma šatama nejde vidět!
Odpovědět
zákald úspěšné svatby je přece zakotven ve spokojnýh a šťastných novomanželích....ňe v botách na podpadku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím...když jednou bych chtěla vypadat opravdu jak princezna :-D rozpláclá na zemi ale na nohách luxusní sexy botičky :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám stejný problém :) beru to tak, že když sebou plácnu, tak budou aspoň ty moje krásný vysoký boty vidět :)
Odpovědět
Článek se načítá
@kristynkak123 Vykašli se na velké podpatky. Já jsem na podpatky docela zvyklá, ale na svatbu, hody a podobné jiné akce, kde se dlouho tancuje, volím něco mezi. I když se v nich naučíš chodit, za celý den toho budeš mít opravdu dost. Navíc ty boty stejně nejsou pod šatami moc vidět (pokud tedy budeš mít dlouhé).
Odpovědět
začínám trénovat ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
A co svatebni tenisky? Ve filmu Hlava rodiny mela nevesta krasny tenisky s krajkovyma tkanickama :) Tohle sice nejsou uplne ony, ale aspon neco podobneho:
Odpovědět
Já bych tedy spíš volila nějaké elegantnější boty na malinkém podpatku, když chce tazatelka vypadat jako princezna.
Odpovědět
Profilova fotka
mezi mnou a přítelem je rozdíl skorem 40cm :-D ale na vysoký podpatky kašlu, párkrát jsem měla ani ne 10cm a to mi bohatě stačí na obřad, focení a oběd, pak hezky přezout do kecek nebo něčeho podobného :) ... ale jestli chceš tedy opravdu vysoké podpatky a vůbec na ně nejsi zvyklá, tak začni trénovat teď doma a až na to bude počasí tak i co nejvíc v terénu ;) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky, budu trénovat a trénovat a pak půdu v těch teniskách s krajkovýma tkaničkama :) Náhodou to je taky řešení....jsem zvědavá jestli se mi taky budou vůbec nějaké botičky líbit...kromě těch nějakých bílých tenisek...30 let v nich běhám a nakupuju jenom tenisky :-D
Odpovědět
@kristynkak123 škoda, že nejsou nějaké spešl svatební ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
@atomy Tak ty bych klíďo brala :-) Ale kde je vzít?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky to by bylo super...díra na thu...tak nějaký šikovný podnikavec by se toho mohl chytit a rychle nějaké začne vyrábět.... Mně by se fakt hodily ;-)
Odpovědět
Hlavně to netrénuj doma pokud bydlíš v paneláku. Sousedi by nemuseli tvé nadšení sdílet :-D Cesta do obchodu a zpět by pro začátek mohla stačit. Na svatbu si vem určitě boty na přezutí.
Odpovědět
Profilova fotka
@verusak87 :-D Dobrá připomínka, naštěstí bydlím v domečku a sousedy mám docela daleko přes zahrady :) Holky potřebovala bych nějaký tip jak se v těch botech vůbec chodí :-D abych přežila ;-) Našlapovat přes špičky a stáhnuté pozadí mi tu někdo radil a ještě něco?
Odpovědět
@kristynkak123 Zkus se kouknout na tohle: prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-trendy/17088-kurz-chuze-na-vysokych-podpatcich-fg
Odpovědět
Profilova fotka
@verusak87 Děkuju moc za tip. Holky vy ste zlatý :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://krasa-a-moda.porad.cz/boty/nav... sem našla taky jeden snad dobrý odkaz pro ostatní teniskomilovnice :)
Odpovědět
Dobry tip pro vysku jsou botky na platforme. O to, o co je silnejsi ta podrazka, o to nizsi je ve skutecnosti podpatek. Taky neumim vubec chodit na podpatcich, cokoli je pres 5cm, je pro me katastrofa. Ale mam prave jedny botky s platfomou a v tech pohybuju docela bezpecne :-D Podobne jako na obrazku bych si predstavovala na svatbu. Foto je z www.zalando.de (pums -> Brautschuhe), znacka Menbur. Momentalne jsou ale uplne vyprodani, cekam na jarni kolekci.
Odpovědět
Když chceš vysoký tak platforma určitě není k zahození, wale zase nadruhou stranu je lepší cítit se prostě dobře a nepřemýšlet nad tím, jestli sebou plácneš na zem a jestli se vůbec udržíš
Odpovědět
Profilova fotka
...pokud nejsi na podpatky vůbec zvyklá, určitě bych je nehrotila, není to jen o tom naučit se v podpatcích chodit, ale hlavně nohy musí být zvyklé, jinak svůj svatební den akorát protrpíš...já nosím běžně podpatky 10-11 cm a nemám problém, ale na svatbu jsem si vzala 5 cm, abych se cítila pohodlně celý den a měla jistotu, že mi neupadnou nohy ;-) :-)
Odpovědět
@kajsav ..hmm, to teda klobouk dolů. Já mít pod nohama 11cm, tak se ze židle ani nehnu.. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?