Jak se má vést nevěsta?

mám otázku - jak se vede nevěsta - zavěšná (rámě) nebo ruka natažen (mírně pokrčená) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Zavěšená :-)
Odpovědět
@simba77 William a Kate se podle mě vedli zrovna tím druhým způsobem, pokud se dobře pamatuji. Tady u nás se ale většinou nevěsta vodí zavěšená.
Odpovědět
William a Kate se vedli tak, jak se vedli, neboť šlo o královskou svatbu, která podléhá přísnému protokolu - měli pravidla snad na všechno...:-D Myslím, že u nás je to celkem jedno - mě když vedl taťka k ženichovi, tak jsem byla "zavěšená", s manželem jsme se pak ale už normálně drželi za ruce a bylo to, myslím, každému jedno, hlavně že my jsme se cítili uvolněně...takže - vedla bych se tak, aby vám to nebylo nijak nepříjemný nebo křečovitý...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že u nás je to každému jedno, hlavně aby ses cítila dobře. Já to plánuju to stejně jako @nika_83. :-)
Odpovědět
Ještě bych možná dodala, že asi záleží taky na stylu svatby - u velké svatby, např. v kostele je možná na místě nějaké formálnější "vedení", než u obřadu civilního někde na louce...;-)
Odpovědět
děkuji, myslím,že také zůstanem u zavěšení ,o) a pak už jen ruku v ruce ... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám související dotaz: Daly jste/plánujete dát tatínkovi pusu, až vás bude předávat? Je to hloupost, ale přemýšlela jsem nad tím a nevím, jestli se to hodí.
Odpovědět
Profilova fotka
Pri teto otazce se taky musi vzit v potaz sirka sukne :-) Me tatka drzel za ruku z bezpecne vzdalenosti od satu ;-)
Odpovědět
@assol Tak já jsem si s taťkem pusu nedávala, jestli si dobře pamatuju...jen mě "předal" Jiříkovi a prohodil památnou větu: "Tak tady ji máš, Jíro..." (ze srandy říká Jirkovi Jíra, jako v té pohádce...:-D) No, ale na pusu nějak nedošlo, až potom při gratulacích...Ale myslím si, že se to hodí určitě už i při tom předávání, je to takový dojemný...;-) Takže za mě klidně...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@assol Me to prijde spravne :)
Odpovědět
Profilova fotka
mě tatka povede, že budeme mít zavešené ruce a pak s přítelem se budeme držet za ruce,myslím si že je to na každém jaký způsob si vybere.... :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?