Jak označit skleničky na svatbě?

Ahoj, prosím vás, jak jste vyřešily označení skleniček na svatbě? Chápu, že ne každý si pořád hlídá svou skleničku a tak hledám možnost, jak je označit :) Nenabízejte mi, prosím, malé fotečky na skleničku, ani nic, co ze sklenic nejde sundat - budeme je mít půjčené a musíme je neporušené vrátit zpět ;) Děkuji! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@modrytulipan co vím, tak tescoma vyrábí označovače skleniček... buď jsou na přísavku a nebo pak takové "obloučky" na nožičku třeba sektové/vínové skleničky...ale záleží v jakém množství je budeš potřebovat...v balení jich je tak 10/12 a stojí okolo 100 (nebo aspoň když jsem kdysi pořizovala já)...a hlavně při více balení už se ti budou značky stejně opakovat...
Odpovědět
Profilova fotka
našla jsem odkaz: http://eshop.tescoma.cz/napoje/vinote... ale určo bude vyrábět i někdo jiný a třeba levněji, stačí pohledat ;)
Odpovědět
@modrytulipan na místě svatby/hostiny není možnost skleničky průběžně umývat a mít jich pár navíc? ono totiž po několika drincích je sklenička stejně upatlaná označovače na skleničku na víno jsou dobré ty kroužky na nožičku, levné jsem sehnala v Tesco - myslím 12 kusů za 80kč a myslím si, že pokud si s tím dáš trošku práce, tak můžeš na saténovou tenkou stužku napsat jméno svatebčana a přivázat na nožičku, zároveň by se to dalo použít jako jmenovka na stůl pokud o tom uvažujete pokud bys chtěla označit skleničku na vodu/nealko, tak nedoporučuji ty přísavky - to vůbec nedrží.
Odpovědět
Profilova fotka
A je to fakt nutné? Stejně budou svatebčani "míchat" pití, takže budou mít jinou sklenici na vodu, jinou na víno či pivo ... Jestli je někdo tak cimprlich, tak bych hodila do nějaké ošatky nastříhané různé stužky, ale podle mě to jsou vyhozené peníze ;-)
Odpovědět
a nestačí koupit nějaké nálepky - malé obrázky?
Odpovědět
Super, díky holky, udělám ty stužky se jménama, to mi přijde jako dobrej nápad a nezruinuje nás to :)
Odpovědět
My máme v nabídce zvířátka na skleničky - 100 ks za 56,- Kč (v našem e-shopu je najdete pod kódem 5.6197-01)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?