Jak oddálím menstruaci na svatební den?

Ahoj holky :) vím, že už se to tu probíralo, ale nikdy to bylo úplně pro mě a snad se nebudete zlobit, že je to takové intimní. 14.9. mám svatbu a z těch předsvatebních příprav jsem úplně zapomněla na MS. Jsem 11 měsíců po porodu a MS jsem zatím měla pouze 3x a pokaždé jinak dlouhý cyklus, ale nikdy kratší než 30 dní. Kojím 3x denně, a proto nevím, jestli bych vůbec mohla brát prášky na oddálení, protože to mám dostat cca 16.9. (+- 3 dny). Možná že bych ani prášky nepotřebovala, tak se chci radši zeptat na nějaké babské rady a vaše zkušenosti :) Nejsem si jistá, ale myslím si, že ovulaci budu mít tak do 2 dnů, takže to bych svatbu mohla "stihnout" bez MS, ale po porodu to mám ještě rozházené, takže si nejsem jistá vůbec ničím. Poraďte mi, prosím, nějaké rady, které by mohly i kojící, aby to nemělo špatný vliv na miminko :) Slyšela jsem hodně o citrónu, ale zase se bojím, aby mě, nebo dítěti nevyskákala z toho vitamínu C vyrážka :( :D Asi se budu muset hodně stresovat, aby se to oddálilo :) Budu vděčná za jakoukoli radu :) Děkuji!
Odpovědět
Ještě jsem zapomněla napsat, že vždycky hlavně první den, ale někdy i ten druhý mě silně bolí břicho, že se nezmůžu na nic jiného než ležet. Taky to mám první dva dny hodně silné, že musím na záchod třeba každou hodinu a já bych si strašně ráda ten svatební den užila a ne ho trávit na wc. Hlavně si to dost dobře neumím představit, jak bych tu hygienu prováděla v objemných šatech na malých záchodech a o případné nehodě a červeném fleku na šatech ani nemluvě :(
Odpovědět
Bylinný přípravek Gynex obvykle naopak zajistí , abys měla ms v termínu , nebo i dříve, takže pokud bys ho hned začla brát , tak by ti to vyšlo jak píšeš před svatbou. Nevím jen, jestli ve tvém případě , když máš ještě cyklus po porodu rozházený by to tak spolehlivě fungovalo. Každopádně Gynex ,který je složený z komplexu bylin na ženské potíže,řeší právě i ty nepravidelnosti, bolestivé ms a vůbec všechny problémy s ženskými orgány, takže i když bys to dostala na svatbě mohla bys mít menší nebo žádné bolesti.:-)
Odpovědět
@radkaja Aha, tak to je super :) Já mám právě MS vždycky 7 dní, takže už bych to možná asi nestihla.. ale do budoucna je to super rada, děkuju :) A můžou to používat i kojící? A je to čaj nebo tablety? Na lékařský předpis nebo volně prodejný? :)
Odpovědět
Na přípravku je napsané , že ho nemají užívat těhotné , ale o kojících nic nepíšou. Jsou to ale jen čisté byliny, ve formě kapek, takže by škodlivé neměly být. Je to bez předpisu, můžeš si ho objednat i na internetu, mají ho v obchodech s přirodními produkty, je od firmy Energy.
Odpovědět
Jsi hodná, děkuju :) Určitě ho vyzkouším ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?