Jak na svatbu bez oběda? Jak na výzdobu svatební tabule?

Omlouvám se, že se opakuju s obdobnou otázkou v diskuzi, ale nepřečetla sem si dobře, jak je to s položením otázky a že nemůžu reagovat na konkrétní příspěvky... :-) Každopádně všem, které přispěly a poradily mi, chci moc poděkovat, protože sme si skutečně ujasnili, že raut to vyhrál. Jenže... :-N Včera při odpoledním rodinném silvestrovském setkání opět došlo ke střetu zájmů a rodiče úplně nechápou, že to chceme řešit jenom rautem bez oběda. Za tím si ale budeme stát, to nebude problém, ale nasadili mi brouka do hlavy s tím, jak budeme teda řešit svatební tabuli, že nemusí být tak "honosná", resp. místo židlí řešit posezení pod stany například lavicemi. S tím úplně nesouhlasím, chceme, aby měl každý svoje pohodlí, každý bude mít místo k sezení a na židli. Ale teď mám otázku - máme řešit výzdobu něco jako takhle i s potahy na židle http://www.beremese.cz/fotoblog/kitit... nebo udělat něco méně formálnějšího a méně nazdobeného? Já si to ale nějak nedokážu představit, tak kdybyste některá měla nějakou fotoinspiraci, tak bych to ocenila ;-) Děkuju moc a báječný novoroční den všem :-*
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že záleží jen a jen na vás, jak moc formální bude vaše tabule. Přeci jen to je svatba a raut dnes bývá běžnou součástí svatebního menu, i když před ním obvykle předchází oběd. Známá měla svatbu na zámku a po obřadě byl taky pouze raut a vše měla laděné do velmi honosného stylu. Takže si zvolte sami druh výzdoby bez ohledu na svatební menu ;-) Nemusí přece znamenat svatba bez oběda = formální svatba :-) Štastný nový rok!!!
Odpovědět
Orientovala bych se na vašem místě podle celkově zvoleného stylu svatby. Pokud bude volnější a méně formální, uzpůsobila bych tomu i svatební tabuli a kulturu stravování. Pokud byste se naopak rozhodli pro formálnější styl, měla by tomu odpovídat i výzdoba. Výzdobu bych volila i s ohledem na design prostor, kde bude a případného tématu a preferovaných barev svatby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@batak já nechapu proc to kazdej resi..myslim okoli.. mame to same, svatbu bez obeda , s rautem.. vzhledem k tomu, ze si svatbu platim ze sveho a nikdo mi neprispiva , by meli pochopit, ze nejsem milionar, abych delala obed pro 50 lidi a pak jeste raut pro dalsich 10..navic mi prijde blbe, kdyz by byla svatba a nekdo by jel na obed a co by delali ti ostatni? prespolnaci? proste nechci, aby se museli nejak zabavovat.. a co se tyka vyzdoby, tak potahy mit na zidle nebudu, jen masle, organzu na stul, nejaky serepeticky.. takze ne uplne formalni , ale ani ne honosne, neco mezi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@saddova : souhlasím s Tebou - máme to úplně stejně. Také svatbu platíme ze svého a budeme mít pouze raut - naopak mi to přijde i lepší, než v dnešní době mít klasický oběd, který polovina lidí stejně nejí (aspoň u nás) :-) . Ten raut mi přijde praktičtější, ať si každý vezme, co má rád :-) a výzdobu budeme řešit podobně - venkovní sezení + vnitřní bez potahů, jen nějaké kamínky, organzu atd...:-)
Odpovědět
prostě vždycky dostanu takovou sprchu, která mě vyvede z představ, že by mě šlak vzal :-) Včera u toho naštěstí byli i naši kamarádi, tak se rodiče mírnili, aby nám svuj názor moc nevnucovali :-D... Ale kdybyste viděly včera mojí mamku - mám jí moc ráda, ale tohle... :-D Sakra se musela držet, aby mi nenutila moc veřejně svuj názor. Nejhorší je, že sem celá po ní, tak sem se viděla za 25 let :-) Ale co se židlema, který nejsou vzhledově úplně ideální? Budeme si je půjčovat v kulturáku z vedlejší vesnice, takže si asi dokážete představit, že to neni žádná hitparáda, ale svůj účel splní a za hubičku :) @saddova - takhle to cítíme taky - nechceme prostě jít na oběd jen s někým a pak pozvat na později všechny ostatní a pro všechny oběd je podle nás hloupost a hlavně u rautu si fakt každý vybere podle sebe a nebude jen z nutnosti jíst... a pak už jen posichrovat počasí :)
Odpovědět
a ještě bych chtěla poprosit zkušené a vdané :) : pokud některá z vás už má za sebou svatební raut místo oběda, mohla byste mi případně poslat pár fotografií výzdoby? Opravdu bych to ocenila. Moc děkuju!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?