Jak dlouho trvala vaše svatební párty?

Čtu o tradičních svatbách na východě, které trvají tři dny i déle, naopak v USA party trvá třeba jen 4-5 hodin. Jak to bylo u vás a co vám připadá nejlepší?
Odpovědět
My jsme měli obřad v pátek ve 12 hodin a bavili jsme se cca do tří do noci. V sobotu se pokračovalo s kamarády cca od tří odpoledne do nedělního svítání. A připadalo mi to nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v 10:30 byli hosté zvaní na ranní raut, ve 13 hodin byl obřad, ve 14:30 oběd a od 18 večerní raut. Hudba hrála asi do půl třetí a cca do půl čtvrté se ještě posedávalo, pak jsme to rozpustili. Nevím, co všechno z vyjmenovaného označit za svatební párty:o) Každopdáně slavit tři dny se mi zdá poměrně náročné ze strany hosta i hostitele, 4-5 hodin mi přijde málo. Ten den věnovaný svatbě je tak akorát:o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
My měli občerstvení v hotelu připravené pro hosty na 11.30, pak se jelo na obřad, ten byl ve 14h, trval hodinku,pak jsme se 3hodiny fotili a na hostinu dorazili v 19h,kapela hrála do půlnoci,pak jsme tam seděli ještě asi dvě hodiny a novomanželé (my) šli spát ve 4h ráno a měli toho tak akorát dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vstávala o půl šesté, na půl sedmou jsem jela ke kadeřnici, o půl desáté jsem se jela domů převlíct do svatebního, obřad byl ve dvanáct, trval 40 min, pak 40 min gratulace. Potom tancování před kostelem, potom jsme se fotili hodinu a půl, kolem třetí byl oběd, od pěti zábava pro kamarády, končilo se o půl třetí ráno. Do postele jsme se dostali o půl čtvrté, ale usnuli o půl šesté ráno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?