Expreska, cvičíte někdo už dýl?

Mate nejake vysledky? jak casto cvicite? :-)
Odpovědět
nikdo?:-(
Odpovědět
Profilova fotka
...tak ono obecně ženy zase tolik posilovnu nemusí, já do posilovny chodím pravidelně, ale na strojích cvičím minimálně, pro mě mají větší účinnost klasické cviky s činkami, vlastní vahou atd...hlavně v dnešní době frčí spíš cvičení podle Rutina.cz a Jillian Michaels, protože je to cvičení na doma, takže se do něj může dát každý bez toho, aniž by musel někam docházet. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monickamona Jo jo, dříve jsem chodila tak 3x týdně a bylo to vidět. Teď jsem zase začala... bude to boj :-)
Odpovědět
já cvičím :-) od začátku ledna :-) a výsledky mám super, zhubla sem tři kila a hlavně na cm. Meřím si vždycky lýtko, stehno, boky, břicho, pas a paži a už mám dole 21cm. Neomezuju se nějak v jídle, toho se nevzdám, jím 5x denně. A jsem spokojená. Chodim do posilky na pás, orbitrack, spinningový kolo, dělám dřepy, sklapovačky, holčičí kliky. Cvičim tak 2-3x týdně, podle času. Když se mi nechce do posilky, cvičím doma pár cviků.
Odpovědět
Jo a výborný je švihadlo, sice po 40 skocích nemůžu popadnout dech, ale je to účinný si myslim.
Odpovědět
Ahojky, já chodím cvičit do Expresky a je to super. Fajn je to hlavně pro ty co nemají extra moc času. V Expresce člověk stráví tak 45 minut a je to senzační odreagování. Mohu jenom doporučit.
Odpovědět
@zuzach a co jis? normalne? Ja prave zacala chodit ,tak zjistuju co mam cekat?..jestli vu´bec neco :-)
Odpovědět
@monickamona no ja jsem se dala na herbalife vyzivu, coz jsou koktejly, ktery te nastartujou, davam si jeden koktejl rano misto snidane a jeden vecer misto vecere. No a dve svaciny (nekdy tri kdyz vstavam v 5 do prace, mam dopoledne hroznej hlad) a vetsi obed. Snazim se to hlidat, driv sem fakt nesnidala atd. No ale cokolada a chipsy, to proste zustane number one v mych oblibenych jidlech :-D snazim se vic zapojit ovoce a zeleninu, jak kdy se mi to podari. uz sem na vic mistech videla doporuceni, ze hubnuti jde z 80% dobrou vyzivou a 20% cvicenim, takze jakmile nejis dobre, tak i pres cviceni je mozny, ze nezhubnes. je dulezity jist vic nez min.
Odpovědět
Profilova fotka
Do Expresky jsem chodila, ale nenadchlo mě to. Než se tam člověk usadil, už zase musel přebíhat. Teď cvičím doma na elipticalu a normální posilování, co člověk může dělat doma. Lidi mi říkají, že jsem zhubla, ale na kila to není tak znát, spíš bych řekla, že se mi trochu začíná tvarovat postava. Z jídla jsem akorát vyhodila sladké, protože pravidelně 5x denně jím už skoro 4 roky. Akorát s tím cvičením je to horší, protože mám jenom jednu plíci :(
Odpovědět
tak chodim uz tyden..a zda se mi to super..premistovat se stiham a navic to krasne utece ta hodinka..uz i citim,ze nekde mam svaly..:-)..ne teda zatim vypracovane nebo vytvarovane..ale bezpochyby tam jsou..snad se dockam nejakyho efektu ..viditelnnyho .-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?