Dvě svatby na jednom místě, co dělat v takovém případě?

Máte někdo zkušenost s tím, že jste si zamluvili místo pro svatbu a provozovatelé se vás ptali, zda souhlasíte s tím, aby se zde ve stejný termín konala ještě jiná svatba a přesto, že jste NESOUHLASILI a oni vám potvrdili, že se tak nestane, se to stalo??? Jak jste se zachovali? Co v takovém případě dělat?
Odpovědět
@nuts O tom jsem ještě neslyšela. Bojíš se, že se vám to může stát?
Odpovědět
@lemona Na místě, které jsme vybrali, se to prý už stalo. Jedna z nevěst tvrdila, že o tom nebyli předem informovaní, ale že jim to nijak extra nevadilo. Samozřejmě jsme se na to hned provozních ptali a byli jsme ujištěni, že se tak děje pouze v pŕípadě, že s tím obě strany souhlasí. Ale ejhle, cca 3 měsíce potom nám píší, že mají další zájemce a prý jestli nám to nevadí. Tak jsme odpověděli, že si to v žádném případě nepřejeme, ale nevím, co dělat v případě, že by naše rozhodnutí nebrali jako směrodatné a udělali si to čistě pro větší zisk.
Odpovědět
@nuts Já bych na tvém místě radši změnila místo oslavy. Je evidentní, že máš pochybnosti, a že by ti to zkazilo celý den (chápu, mně taky!), takže máš jen dvě možnosti: buď nic měnit nebudeš, ale až do svatby se budeš nervovat, aby se to nestalo, nebo místo oslav změníš a budeš mít klid. Jestli ale o to původní místo oslavy hodně stojíš, tak bych jim zkusila- být tebou - dát podepsat a orazítkovat papír, že se zavazují, že v tvůj svatební den tam jinou svatbu mít nebudou, a pokud smlouvu poruší, tak budeš chtít finanční odškodnění z jejich strany (a specifikovat, jaké - dávalo by smysl dát tam částku, která by se rovnala tomu, co byste jim zaplatili za vaši svatbu, aby se jim to nemohlo vyplatit). Pokud se budou cukat podepsat, tak je jasno.
Odpovědět
@lemona To zní rozumně, díky ;)
Odpovědět
@nuts Tak dej pak vědět, jak jsi pochodila :-)
Odpovědět
@lemona Na e-mail mi zatím nic nepotvrdila, tak jsem zvědavá. Ale budu trvat na jakémkoli písemné odsouhlasení.
Odpovědět
@nuts Udělejte s nimi písemnou smlouvu s objednávkou služeb. V té smlouvě bude i ukotveno, že tam budete jako svatba sami. Pokud toto nedodrží, tak budete po nich chtít reklamaci a penále. To si rozmyslí porušit smlouvu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne osobne by to treba tolik nevadilo, ale jen v pripade ze maji napr. dva oddelene saly, ktere dokazou naprosto nezavisle na sobe fungovat (vlastni bar, toalety) a navzajem se nijak nerusit (neuslysite z druhe svatby muziku, nebudou se promichavat nikde hoste).. v podstate by mi to prislo dokonce lepsi, ze tam bude dalsi uzavrena spolecnost nez kdyby se tam behem celeho dne courali nahodni hoste (coz se asi muze stat, pokud nezaberete kompletni kapacitu a neuzavrou cely areal vyhradne jen pro vas..), aspon na to budou pripraveni, personal i kuchyne s tim budou predem pocitat.. ale samozrejme bych se z toho snazila aspon vytriskat nejakou slusnou slevu a delala bych ze je to pro mne hrozne velky ustupek a zklamani :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?