Dekuji za syna/dceru

Ahoj, rada bych znala i vas nazor. Mame pro rodice nachystane "podekovani" ale ne jako dort "dekuji za syna/dceru"-to se nam nelibi... mame pro ne sklenene plakety a nevime kdy jim to predat. Na svatebni hostine nam to prijde divne a pri pripravach ve svatebni den jim to davat nechceme protoze budem urcite vsichni brecet. Takze myslite si ze je blbe jim to dat dnes pri "seznamovacce" rodicu ? nebo v patek pred svatbou ktera je 10.9. ? diky za nazory ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je hezké :) já bych to dala na seznamce, tam na to bude klid a budou si to moci užít i oni jako rodiče, na svatbě bude šrumec.
Odpovědět
Za sebe bych to na seznamovačce nedávala. Naši budou u předávání určitě bečat a já taky, pochybuji, že by byl táta rád dojatý před partnerovými rodiči, kdyby se viděli poprvé... Radši pěkně v soukromí poděkuju sama svým rodičům večer před svatbou, chci jim toho tolik říct... a partner zase poděkuje těm svým.
Odpovědět
Ja bych to nedavala vubec, strasny prach-lapac :-D Ale na to se neptas, ja vim....
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě poděkujte rodičům zvlášť, v soukromí, před svatbou. Protože já být v kůži rodiče, tak bych asi nevěděla, jak se mám tvářit a hlavou by se mi honily myšlenky, co s tím jako mám dělat??? Fakt jako někam vystavit? Nebo to můžu schovat a vytahovat, jen když mladí přijedou na návštěvu? Omlouvám se za upřímnost, ale není lepší, poděkovat rodičům formou příjemné večeře, divadlem, výletem... ?
Odpovědět
My budeme mít večer před svatbou večeři s rodiči. (Spíme v hotelu kde bude další den svatba) - tak jim poděkujeme při té příležitosti. :-) přijde mi to osobnější než na svatbě před všemi.
Odpovědět
Tak vzhledem k tomu,ž e to jsou pdoěkování za syna/dceru, tak se to řpedpokládám předává budoucím tchánovcům, takže ybch to klidně udělala na toms eznamovacím večeru... Budete tam všichni a asi ybch to viděla jako nejideálnější. Ale já s tímhle zkušenosti nemám, žádné speciální děkovací dárky jsme nedávali (anis vým rodičům, ani anstávajícím tchánům), radši pozveme všechny na véču/do divadla/na výstavu :)
Odpovědět
Neptal se kdo by to komu dal nebo nedal, komu se to libi nelibi .... kdyz vim, ze nasi maji radi kdyz si muzou vystavit pamatku z cest nebo zivitni udalosti a treba do divadla bych tatku nedostala a nejradsi mame kdyz se sejdem u nasich nebo nas doma a povykladame si ? nam se to libi a myslim si ze i jim tajze tohle prosim nereste, ja vam take nerikam ze bych jim nedala to a to nebo tam to protoze je to strasny. Ja zde resim svou nejistotu kdy.jim to predat ... ale to uz jsme tske vyresili takze dekuji za nazory k tematu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetasem ja mam v planu neco podobneho a taky nevim kdy jim to dat. Jen me prekvapuje ze mate mesic pred svatbou teprve seznameni rodicu? Nasi uz se znaji, takze nevim pri jake prilezitosti jim to dat. A jako prachlapac to neberu, je to hezke a nasi maji v dome mnohem horsi lapace, tohle je z lasky a vzpomenou si na tu krasnou udalost vzdy, kdyz se na to podivaji.
Odpovědět
No oni se tak nejak znali doted jen od videni ale nekdy to tak je no... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mona1986 my jsme seznámili rodiče až před radnicí :) Pro zakladatelku, jestli vašim udělá taková věc radots, určitě je to dojme...udělala bych to v soukromí, klidně den před svatbou :)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli dřevěná srdíčka s poděkováním pro rodiče (každý pro své rodiče) a to sme přečetli na hostině před prvním tancem a zároveň jsme jim potom předali i poděkování za syna/dceru - také jsme neměli dorty, měli jsme džbánek a skleničky na stopce s vypískovaným textem a obrázkem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli fotoknihu s poděkováním a předali jsme každý zvlášť rodičům večer před svatbou, já jsem spala u rodičů a manžel také, takže jsme jim předali v soukromí a byl to moc hezký večer:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@evimy Díky za tip na fotoknihu, ta bude mít určitě úspěch, necháme udělat i pro prarodiče a může to pak na hostině kolovat místo svatebních novin. Sladkého bude moc - tak na co dorty, dostanou kousek svatebního do výslužky. Mamce bych nějaký pracholapač nemohla dát, nesnáší je - ta by si ťukala na čelo, jestli jsme se už z těch všech příprav nezbláznili. x-)
Odpovědět
Přesně, i my jsme dávali fotoknihu s fotkami od dětství, přes pubertu, vysokou atd. a na konci byla dvojstrana vždy o tom druhém koho si berem a společné fotky a mělo to oooobrovský úspěch. Že rozpláču mamku, to jsem počítala, ale že bude plakat i obsluha která se na knihu koukala, to bych nikdy neřekla. A jak píšeš, naši by taky neocenili talíř, zrcátko apod. prostě na to nejsou ;) Teď kniha koluje po celé rodině, babička ji musela ukázat všem tetičkám a ostatním, takže 100% doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?