Dary rodicum

Ahoj holky, davame rodicum tistene dekovani, v barvach svatebniho oznameni a dal sme jim chteli dat vikendovy pobyt nekde v Čr at si odpocinou. Co si o tom myslite? A jeste sem se chtela zeptat kdy jim to dat? Pred svatbou? Na hostine me to prijde takovy blby.. Diky za nazory a tipy :-) P.s. - samozřejmě po svatbě necháme zarámovat foto ještě na pamatku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli taky nějaký pobyt, jenže před svatbou na to asi nezbydou peníze. :/ Takže asi až po svatbě z darů jim necháme udělat luxusní fotoknihy, poukaz na večeři, víno...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme před svatbou večeři s rodiči a sourozenci... Na té večeři jim poděkujeme a dáme pánům napínáky do kožených bot a dámám náramek Qudo... Ten mám taky, abychom měly všechny stejnou vzpomínku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 My to budeme mít tak, že ráno ještě než jako nevěsta vyjdu mezi svatebčany se s rodiči chvilku "zavřeme" do soukromí, kde jim za všechno poděkujeme, poprosíme o požehnání a u toho jim dáme i ty dárečky. Ještě teda nevím jaké :D
Odpovědět
@hana_garcicova_fotografka. Po prepoctu mame podobnou variantu ale snad todame ;-)
Odpovědět
@viky90. To mate dobre vymyslene ;-) jenze ja uz natahuju jenom co to ctu.. Neumim si predstavit jeste ze budu nalicena to uz vebec ze me nic nevypadne.. Jaksme oznamovali zasnuby uz u toho sem rvala jak decko..
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 Já s tím taky počítám, že budu brečet a nezvládnu to děkování tak, jak bych chtěla, takže mám v plánu to důkladněji sepsat a dám jim to v nějakým hezkým formátu na památku. Naživo uvidím, co ze sebe dokážu dostat a co ne, ženich počítá s tím, že to kdyžtak bude muset říct za nás oba :D
Odpovědět
To je hezky :-) nechali sme taky vytisknout podekovani :-) nasla sem to na netu myslim ze je to vystizny ;-) zitra by to melo dojid pak to klidne muzu preposlat pro inspiraci :-)
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 odkud, prosím?
Odpovědět
myslis ten text? Nebo ten typ toho podekovani? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 Text si vymyslíme svůj, ale právě nevím, jestli si ho budeme vyrábět nebo ho necháme někde tisknout... a máme motýlkovou svatbu, takže tady ti motýlci vypadají skvěle!
Odpovědět
My taki mame motylkovou :-) http://modernisvatebko.cz/obchod/svat... Vyslo to hodne dobre, sou mrte rychli ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Toto byli jedini co vysli za slusnou cenu.. Objednavala sem pozvanky, podekovani a pozvani ke stolu :-) je to na tvrdem papire matnem, vypada to dobre :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market119 Teda! Moc díky!!!
Odpovědět
Neni za co :-) a jmenovky mame z alliexpresu ale jeste nedosly..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?