Co po svatbě místo hostiny?

Profilova fotka
holky tak svatba ještě není a už se mi zdá uplně zkažená :( už se na ni ani netěším přítelovi rodiče nám ji kazí už sme kvuli nim zrušili hostinu jen na oběd protože pořád něco mají a když se rozhodneme pro něco nelíbí se jim to, tak sme si řekli že na ně kašlem každej den něco mají proti naší svatbě ( nelíbí se jim, že budeme mít ozdoby na autě, nelíbí se jim moje svatební šaty ani šaty pro naši dcerku, nelíbí se jim oběd ani místo kde bude oběd, prostě s čím přijdeme to se jim nelíbí) snad vymyslíme něco co se nám dvoum bude líbit a hned po obědě někam pojedem, nemáte nějaký tip ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ať si rodiče vzpomenou, jaké jim bylo nepříjemné, když se jim někdo montoval do jejich svatby a nechají Vás žít. Snad se to nějak vytříbí a i tak si svatbu užijete :-) Přeju hodně štěstíí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Platí Vám tu svatbu?
Odpovědět
Já bych se jim s ničím nechlubila, zařiďte si svatbu podle vašich představ, rodiče bych postavila až před hotovou věc (prostě takhle to chceme mít zařízené, tak tak to bude), je to vaše svatba, ne jejich a přijde mi, že oni nemají do toho co mluvit a už ne vůbec do toho jaké budeš mít šaty a výzdobu na autech. Přeji hodně síly při zařizování ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?