Co je potřeba na svatební oběd ve stylu garden party?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, potřebovala bych poradit vymyslet co je všechno potřeba při zařizování Garden party ?
Odpovědět
To co na každé párty přece, jídlo, pití, hudbu......A sezení.
Odpovědět
Profilova fotka
@lrg to vím.... ale potřebovala bych poradit nějaký styl.... vůbec nic mě nenapadá a to do svatby zbývají tři měsíce... :-|
Odpovědět
@jiskricka do takového stylu, který bude charakterizovat tebe a tvého budoucího manžela...:)
Odpovědět
My mame svatbu bez klasickeho obeda pouze raut,vcera jsem trovna bala na schuzce s kucharem a domluvili jsme zhruba toto:minirizecky, pecivo,plnena rajcat,zampiony ve slanine,svetky ve slanine, sunka od kosti- krajena nebo na gril'kruti gulasek, kruti steaky, pecene brambory v alobalu, dorticky....no proste na pohodu
Odpovědět
@jiskricka proc vlastne chces Garden party, kdyz ani nevis co chces na ni a co mas vubec delat ci zaridit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccis děkuji za nápad... :o))
Odpovědět
Profilova fotka
@gepe Protože budoucí muž si rozmyslel kde chce oslavu!!! A ono zničeho nic změnit nápady cos měla do restaurace na venkovní oslavu je dost komplikované když se "zahradní párty" nemáš zkušenosti a čas utíká dost rychle na to abys to stihla v čas zařídit a mělo to nějakou úroveň.... Proto se velice omlouvám, že jsem chtěla poradit od zkušenějších....
Odpovědět
@jiskricka No kdyz si to pritel rozmyslel,tak asi bude mit svuj napad jak bys si to tedy jinak predstavoval.Tak rekni mu,at rekne teda jakou ma predstavu a ty nemusis nic vymyslet,zvlast kdyz k tomu nemas zadny vztah :) jeho navrh+jeho myslenka=tva realizace :)
Odpovědět
@jiskricka Zkuste si s budoucím manželem sednout a říct si, co by se vám oběma cca líbilo. Pak to zahrňte do svatby. Tento styl chce spíš ležérnost- kytice lučních květů, obilí, altánek, vintagne styl, prasátko napíchnuté na roštu, hodně svícínků a svíček, lampiónů,ap.... Ať se romantika podaří! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když si dáš do googlu wedding garden party, tak ti vyjede spoustu obrázků s inspirací třeba i dekorace. Na jídle se shodnout je asi to nejmenší, prostě to, co vám chutná. Jinak v tom nevidím absolutně žádný rozdíl. Samozřejmě záleží, jestli si to jídlo budete připravovat sami nebo si zajístíte nějaký catering. Myslím, že co by tam mělo být určitě je nějaké grilování, hromada zeleniny a ovoce a pak už jen takové to "minijídlo" jako ty řízečky aj. :) (při vygůglení garden party jídlo, ti zase vyjedou obrázky jídla pro inspiraci) :)
Odpovědět
@jiskricka zbytecne se rozcilujes, beres to osobne a omlouvas :) co se tyka jidla muzete mit to same co jsi mela v planu na restauraci, jak psali holky nize, proste si sednete a at Ti rekne jakou on ma predstavu :) Hlavne bych to udelala tak jak psala @Irg a @valiet . Drzim pesti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jiskricka my máme odpolední oslavu na zahradě a máme raut - klasika řízky, tatarák, žebírka, rolády, saláty. bečku piva, víno, slivovičku,nealko... zahrada bude vyzdobená . Hosty uvítáme přípitkem, krájením dortu a kafíčkem, pak ať si každý vezme podle chuti. bude to jen nejbližší rodina takže žádný stres, samí domácí co ví kde co je a poradí si i bez nějaké obsluhy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?