Bydlíme spolu, odkud vycházet na svatbu? Spolu/zvlášť?

Profilova fotka
Ahojky, máme takové dilema, bydlíme spolu, ale nevíme, odkud vycházet, jestli spolu nebo každý zvlášť nebo každý od svých rodičů... jakpak to budete dělat vy?
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to jednoduché, jelikož moje maminka bydlí kousek od radnice, půjdeme od ní. Pěšky. Takže Ti asi moc neporadím :-)
Odpovědět
Ahojky, my bydlíme s přítelem taky spolu, ale oba budeme vycházet od svých rodičů ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tuhle otázku jsem ještě neřešila, ale jelikož bude obřad i hostina na jednom místě, tak se asi všichni sejdeme až tam.... páč já pořád přemýšlím jestli se budu oblékat doma, nebo v hotelu anebo u kámošky - svědkyně, která bydlí cca 5 minut pěšky od místa obřadu..... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
pokud to není problém v místě (například bydlíte v jednom městě) tak je nejednoduší vyjíždět od rodičů. Ty se nemusíš bát, že Tě ženich uvidí a máš opravdu čas jen sama na sebe. Ostatní se o všechno postarají a ty máš na starosti opravdu jen sebe- kosmetika, kadeřník, šaty. Já jsem pro odchod od rodičů
Odpovědět
my už taky dlouho bydlíme spolu a uděláme to asi tak, že já pojedu od nás, přítel přespí u tchýně a sejdeme se až na místě činu, chci aby mě viděl až tam a ne ve spěchu až polezeme do auta
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my to mame jinak, bydlime spolu,ale pritel chce spat doma-ja ne (nasi jsou rozvedeni,mamka znovu vdana-uz to pro me neni ten DOMOV....)takze ja spim normalne v nasem byte (prijede ke me svedkyne-mozna pozvu na noc mamku...) -chceme se fotit rano pred obradem-tzn.milacek si pro me prijede pred focenim sam-budeme jen my dva-uzijeme si to.... po foceni se on vrati domu,ja k nam....pak se seradi auta u nas , prijede milacek s rodinou a pockaji vsichni venku,ja uz jen vyjdu a jedeme na obrad.... snad je to trochu srozumitelne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. My sme bývali tiež už pred svadbou spolu. A spravili sme to tak, že manžel deň pred svadbou šiel spať k rodičom a v deň "D" si celou jeho rodinkou prišiel pre mňa do nášho bytečku. U nás v bytíku sa zišla zas moja rodina. Na obrad sme šli každý zvlášť. On v prvom aute v kolóne a ja v poslednom nevestovskom :-D
Odpovědět
ahoj tak my bydlime tak spolu ale svatba bude na zahrade u pritelovych rodicu, takze budeme vychazet z jejich baraku.k odicum jedeme uz v patek spolu ale v sobotu se budeme oblikat kazdej zvlast, aby sme se nevideli.no a pak si pro nej prijde mamka a pro me tatka a pujdem :-)
Odpovědět
Ahojky,my to máme tak,že já ráno vyrazím do nedalekého města, kde bydlí mí rodiče.Mám tam i objednanou holičku a kosmetičku.Takže se obléknu a nachystám se u nich .S přítelem jsme se dohodli,že se poprvé uvidíme až u oltáře ;-)
Odpovědět
Ahojky, také bydíme spolu, máme velký krásný byt v rodinném domku. Oba přespíme tedy tam. Jen každý v jiném pokoji a až se ustrojí ženich, bude byteček jen pro baby a mužská polovina bude mít svoje místečko v bytě pod námi. 8-) Ženich bude na mne čekat s květinou pod schody. :-D Pak vyrazíme k zámku. Vymyšlené, si myslím, je to dobře, teď jde o to, jestli se nám to i povede. ;-)
Odpovědět
My tohle neřešili, bydlíme spolu dávno a spali jsme v našem hnízdečku ve svých postýlkách, ani jsem neměla pomyšlení jít spát do jiného pokoje, stejně u nás bylo plno :-D všude někdo spal :-D Moje mamka bydlí víc jak 100 km od nás, takže z domova by to ani nešlo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame celou rodinu v jednom meste,... takze to nemame nijak daleko,... ja budu spat u rodicu a vychazet od rodicu a skoromanzel bude spat u nas doma :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, no my v tomhle tradice neřešíme... bereme to tak, že spolu bydlíme, tak se prostě všichni sejdou u nás DOMA. jinde už doma nemáme. Navíc tedy bydlíme od mých rodičů 60 km, od přítelovo přes 100 km a svatba bude od nás ještě takových 20km. Ale i kdyby mělo být vše v jednom místě, bylo by to stejné, protože prostě spolu bydlíme, tak co naoko dělat, že já od maminky a přítel od maminky...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme původně chtěli spát každý u svých rodičů, ale nakonec budeme spát spolu v naší garsonce a pak se budeme chystat u přítelových rodičů. Od nich je pak lepší doprava na obřad - nemusí se přes centrum Prahy. Část příbuzných přijde tam a část až na obřad.
Odpovědět
Profilova fotka
Cauky, tak my to mame jeste komplikovanejsi. Bydlime spolu, ale ja jsem puvodne 200km od naseho nynejsiho domova. Takze u rodicu spat nemuzu. Manzilka poslu spat k mamince, a maminku posleme spat asi?? na chatu:-). Stejne tam presrok porad bydli. No a ja budu u nas doma se svedkyni nebo kamoskou, rano si vse v klidu zaridim a bud si mne vyzvedne zenich a pojedeme spolu nebo zvlast autama na misto konani, kde se sejdou uplne vsichni, nebo prijedu pouze ja a zenich uz tam davno bude a kyticku mi preda na miste. Neumim si predstavit, ze by se u nas v byte neco chystalo pro sešlost, nejake chlebicky nebo podobne, to by byl chaos a zmatek a ja bych byla uplne na nervy:-).Navic bydlime v jednosmerce, parkovani je katastrofa uz ted a litat od okna k oknu a resit, kam kdo zaparkoval, jestli mu nedaji boticku apod, to nechci taky. Takze vsichni smer obrad a ja prijdeu asi nejspis zvlast. takze odpadne i zdobeni:-).
Odpovědět
Ahojky, tak my to mame taky docela zajimave:bydlime v jiznich cechach u pritelovych rodicu a svatba bude na severni morave odkud ja pochazim. Takze ja budu spat u rodicu a pritel s kamaradama na ubytovne. Je mi ho trosku lito,ale jine misto asi nebude...musime nekam naskladat jeho pribuzne... No a rano si predstavuju, ze se vsichni sejdou u nas nebo mozna jeste nejdriv pred tou ubytovnou, ozdobi auta a pak si pro me zenich prijde a oboji rodice nam daji pozehnani... Jenom nevim jestli se sjedou vsichni,protoze svatbu mame ve vedlejsim meste a nekteri by jeli k nam a pak v podstate zpatky.Musi se to domyslet,ale pozehnani si nechci nechat ujit, i kdyz nejsem verici a uz jsem od rodicu nejakou dobu...Prece jen ej to takove rozlouceni:-)
Odpovědět
My sme spolu taky bydleli, takže......manžel šel na noc spát zpátky ke své mamince a přijel k nám domů ráno a vycházelo se z našeho společného bytečku.
Odpovědět
Ahojky, my spolu bydlíme skoro 6 let. Spát budeme spolu doma a já brzy ráno odjíždím k našim a vycházet budu taky od nich! x-)
Odpovědět
Ahoj, tak my to mame jeste viiiice komplikovanejsi...... Svatba je v Brne, nikdo z nas z Brna neni, budeme v Brne uz od ctvrtka, vsichni -my i hoste,vsichni v jednom hotelu...Takze nevime,sami jak to udelat.... :-(
Odpovědět
Moje plany jsou ty, ze budeme oba spat pekne u nas doma a hosti se k nam vsichni sjedou, takze vychazet bychom meli spolu z jednoho domu. Jaka bude realita, to se muzete zeptat pristi rok ;-) :-)
Odpovědět
Ahojte, my spolu taky bydleli. ale protože jsme měli obřad kousek od mé rodné vesničky, tak to dopadlo tak, že já jsem spala doma u rodičů a nastávající manžel(spal u nás doma) s hostama dojel za mnou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my taky bydlíme spolu, ale vycházet budeme od našich (ani mě nenapadlo, že by to bylo jinak...)...já tam budu spát, Tomík přespí se svým svědkem v našem bytečku, pak pojedou do hotelu, kde budou spát jeho rodiče, no a odtamtud k našim.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to já budu spát u budoucí tchýně i s nastávajícím mužíkem a ráno oba vyjdeme od něj. Obřad máme asi 200m od jejich domu. Takže moji rodiče musí přijet za mnou. :-D
Odpovědět
až budeme mít svatbičku, tak už budeme bydlet spolu a ženich sjavascript:addEmoticon(':-)','vBody') javascript:addEmoticon(':-)','vBody')e bude připravovat u rodičů doma a potom přijedou k nám a pojedeme na obřad
Odpovědět
Profilova fotka
Já odcházím od rodičů, i když spolu bydlíme už 3 roky. Spát budu taky doma, ráno půjdu ke kadeřnici a pak rovnou k našim, kde se obléknu a vyrazíme do "boje". :-)
Odpovědět
tak my už několik let také spolu bydlíme a den předem jsem jela k rodičům, kde jsem poslední svobodnou noc spala a ženich si mě před obřadem vyzvedl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak my taky bydlíme spolu a já pojedu od nás(od mamky)a přítel zase od jeho rodičů!jeho rodina a známý dojedou k němu a zase ti naši přijedou k nám no a potom pro mě ženich s rodiči přijede a pojedem na obřad po cestě na něj pojedem kolem domu jeho rodičů(odkud se bude chystat)a tam už na nás budou čekat ostatní.máme obřad pár metrů odtud!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, bydlíme spolu 6 let, ženich jede od rodičů pro mě k nám! :-)
Odpovědět
naši bydlej mimo Prahu a přítelovi rodiče 5 min. od nás. Takže přítel spí u svých rodičů a já budu se dvěma kámoškama u nás, kde mě ženich vyzvedne a tam se i sjede moje rodina..
Odpovědět
Profilova fotka
My spolu také bydlíme. Já se v 7 přesunu k našim a Pája nám uklidí a připraví byteček, protože budeme po večírku spát doma. Pak nějak třeba v 9 dorazí k našim a budou s tátou svážet babičky. Ke svým rodičům ráno nejede, protže je to celkem daleko, a navíc tchyni naše svatba vůbec nezajímá, přijde, ale tím to končí. Takže bude s mými rodiči a bude :-) Já budu zavřená u našich v pokojíčku a holky mě budou česat a líčit :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?