Bublifuky na svatbě. Máte zkušenost?

Ahoj holky, máte někdo zkušenost bublifuky na svatbě - Bublifik je v tubě a je na něm motýlek. jak velké bubliny dělá a tak. Děkuji všem za info. :-)
Odpovědět
1
2
ahojky,my měli bublifuky ve tvaru svatebniho dortu,dostal ho každý svatebčan.Bubliny nebyly obrovské,spíše střední až menší,ale bylo jich na jedno fouknutí spousta. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem o nich přemýšlela. Akorát škoda, že dělají na šatech skvrny ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Bublifuky určené na svatbu - "Svatební" bublifuky - by dle výrobce skvrny dělat neměly... Kdo jste měli? Můžete potvrdit?
Odpovědět
Profilova fotka
Já o bublifucích neuvažuji, ale v salónu, kde jsem byla vybírat šaty mi řekli, že je docela problém s čištěním, nejspís opravdu nachávají skvrny, asi ani ne tak u běžného oblečení, ale na svatebních šatech ano :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkušenost zatím nemám, ale mám v plánu je na svatbu pořídit. V salonu mi řekli, že pokud budeme chtít bublifuky, tak jedině ty svatební, které skvrny neudělají. Normální bublifuk je prý dělá...
Odpovědět
Všem děkuji za příspěvek
Odpovědět
já sice měla svoje svatební šaty,které jsem si nechávala zkracovat,ale než jsem nakoupila bublifuky pro všechny,koupila jsem si jeden svatební a jeden normální a zkusila si na kusu látky ,co zbyl ze šatů,co po bublifucích na látce zůstane.A můžu potvrdit,že běžný bublifuk nechával fleky,po svatebním nic nezůstalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@wasermanka Užitečná rada. Díky!!
Odpovědět
Díky. Tak je jdu objednat.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za zkušenosti :) já jsem je nejdřív nechtěla, ale ještě to promyslím... :)
Odpovědět
my jsme o nich ze začátku taky vůbec neuvažovali,chtěli jsme plátky růží nebo rýži,ale protože jsme měli svatbu v prostorách,kde se nesmí házet ani růže ani rýže,tak jsme zvolili bublifuky. :-)
Odpovědět
Kamarádka měla taková mávátka a na nich rolničky, byl to veselý nápad :)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak bublifuky už mám doma. Jsou moc hezké jen jsou docela malé.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme ty malé a i přesto, že jsem je původně nechtěla tak měli velký úspěch u dětí ale i u dospělích. Máme díky nich i jednu krásnou fotku
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
I kdžy jsem je nechtěla, tak nakonec budou kvůli příteli :) Máme ty dortíky, bubliky to dělá pěkná, sice zádné obry, ale množství to vynahradí :) a už uvažuju o koupi dalších ať je bublin dostatek :-D zatím jsme vzali jenom 8ks, což je na 30lidí málo :)
Odpovědět
Profilova fotka
zapoměla jsem dodat - žádné fleky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 Já mám doma jak 5 ks dortů tak 10 ks těch průhledných tyčinek s uzávěrem motýlek - a rozhodně více doporučuji tu tubičku s motýlkem nahoře...líp se otvírá, v tyčince jsou tři otvory na foukání bublinek, rozhodně si myslím, že ta průhledná tyčinka je lepší ;-) ale budu radši když tu více nevěst sdělí své názory, pokud měly více typů bublifuků...
Odpovědět
Profilova fotka
@gabri80 myslíš že bude lepší to nakombiovat teda? :) chtěla bych minimálně 10 koupit ještě, nebo asi spíš aby to měl každý, tak by to šlo vzít půl na půl třeba :) otvírání je fakt, ře je docela na pytel, bála jsem se, abych se s tím hned nezlila, ale v pohodě :-D :)
Odpovědět
Doma mám ty s motýlkem nahoře a bublinky jsou malá, ale je jich dostatek. Otvírání v pohodě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 Určitě si kup jeste ty s motýlkem, určitě z nich budeš víc nadšená než z těch dortíků ;-) x-) a jak píše @lenkaskrapko taky je s motýlkama spokojená ;-) jj bublinky jsou menší, ale je jich podstatně víc než z dortíku... Tak pak písni jestli jsi je objednala, a myslím, že jsou dokonce i levnější ty motýlci..
Odpovědět
Profilova fotka
@gabri80 já bych spíš pověřila mamku po výplatě, aby mi je koupila přímo v krámku :) nevím jestli to byla chyba prodavače, nebo je to v krámě levnější, ale máme ja 10Kč a přitom na webu je mají za 20, tak doufám že to takhle za hubičku bude i pak a budou tak i motýlci :) díky :))
Odpovědět
@claire90 krásná cena...kde se takové najdou? Taky jsem většinou viděl a15-20 kč
Odpovědět
Bublifuky rozhodně doporučuji - udělají veselou atmosféru a jsou krásné na fotkách. A jak tady holky píšou, nadšení z nich u nás byli i dospělí (možná ještě víc, než děti). My měli ty dortíky a bubliny dělaly hezké, bylo jich hodně a rozhodně žádné fleky. A navíc to pak byl pro některé i hezký suvenýr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dadulkap no máme je z krámku Svatební doplňky, byli jsme přímo v kamenné prodejně v Praze, ale právě nevím jestli tam jsou tak levné, nebo jenom chyba prodavače, jelikož na svým eshopu je mají psaný za 20 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@claire90 Tak se omlouvám, ale nemám motýlky ale trubičku se srdíčkem...viz foto :-) a dělá strašně moc malých bublinek..já jsem maximálně spokojená :-)
Odpovědět
@claire90 aha..diky za info..tam se chystam mrknout na barvy organzy a potom objednat pres net, ted maji na ni slevu...tak to kouknu i po tech bublifucich, jak to teda je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dadulkap my jí koupili za plnou cenu, hlavně aby byla už doma :-D ale barvička podle mých představ, takže jsem spokojená :) tak snad na tebe nevybafne tu plnou cenu :) @gabri80 hihi srdíčko nebo motýlek, však je to jedno, já po pravdě ani nevěděla co to přesně ta tubička na sobě má, jenom jsem myslela že dělají jenom tyhle dva :)
Odpovědět
@claire90 no,ja tam hlavne potrebuju dotahnout pritele...jakozto architekt neni jen tak s necim spokojen...
Odpovědět
Profilova fotka
@dadulkap aa tak to nezávidím :) mýmu se sice zavděčím skoro se vším, takže bych ho ani nepotřebovala, ale je to jeden z mála chlapů, co šel rád a dobrovolně :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?